Artikeln innehåller reklamlänkar

10 smarta och snygga solcellslampor för trädgård och balkong!

Solcellsbelysning och vindspel för balkong eller uteplats.
Solcellslampor är en riktigt fiffig uppfinning – både miljövänligt och snyggt. Här hittar du de finaste just nu!

Att använda solcellslampor är alltid en lysande idé och ett perfekt miljövänligt och hållbart alternativet för belysningen i trädgården eller på balkongen.

Gemensamt för alla solcellsprodukter är att de behöver sol för att kunna fungera. De är därför gjorda att användas utomhus och bör placeras där de får mesta möjliga laddning av solen under dagtid för att kunna lysa så bra och länge som möjligt under de mörka timmarna på dygnet.

Här är våra favoriter just nu!

Fin solcellsbelysning

Ljusslinga med solceller

Ljusslinga med 10 transparenta lampor som drivs av solceller och lyser med varmvitt sken i mörkret. Fin att använda i trädgården eller på balkongen. Läs mer och köp den här. (länk till butik)

Solcells-vindspel

Vindspelet placeras som en vacker dekoration i trädgården och ger ifrån sig ett mysigt sken i mörkret. Läs mer och köp det här. (länk till butik)

Gångljus med solceller

Gångljus med ett flammande ljussken som lyser upp och dekorerar din trädgård helt utan ström. Läs mer och köp dem här. (länk till butik)

Solcellsdekoration fjäril

Solcellsdriven väggdekoration i form av en vacker fjäril som är gjord i metall och lyser i mörkret med åtta ljuspunkter. Läs mer och köp fjärilen här.

Solcellsdekoration ängel

Dekorativ trädgårdsbelysning i form av en ängel som lyser med hjälp av solceller. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Korglykta med solceller

Korglykta i plast för utomhusbruk. Lyktan drivs av solceller och har 1 LED-ljuskälla med fint sken. Läs mer och köp här.

Utomhuslampa med solceller

Solcellslampa i rostfritt stål att ha i gången i trädgården. Läs mer och köp här. (länk till Smarta saker)

Upplyst ängel

Solcellslampan Ängel är en vacker dekoration med belysning för din trädgård eller uteplats. Denna ängel är gjord av polystone (konststen) och har en betongliknande finish i beige färgskala. Läs mer och köp här.

Risbollslykta

Risbollslykta av polyester som drivs av solceller och batterier. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Vägglykta med solceller

Väggbelysning i modern design i aluminium, där solen laddar batteriet under dagen och lyser i mörkret. Läs mer och köp vägglyktan här. (länk till butik)

Se också: bakom kulisserna på Trädgårdstider