Artikeln innehåller reklamlänkar

Bästa tipsen till en hållbar jul med Loppis julspecial

Loppis julspecial

Matilda Svensson är redaktör för Loppis Julspecial.

Foto: Christina Uhlin

Succétidningen Loppis finns nu som julspecial! Här får du ta del av experternas favoritställen, får smarta prisguider och kan läsa om spännande formgivning.

Tidningen Loppis kom ut första gången sommaren 2019 och blev omedelbart en succé. Hjärnan bakom framgångssagan heter Matilda Svensson och under hösten har hon jobbat stenhårt för att kunna ge ut en julspecial av tidningen. Nu är den klar!

Beställ Loppis Julspecial här – skickas fraktfritt (länk till Allas shop)

På hundra sidor har Matilda och hennes kunniga medarbetare, som bland annat består av landets främst loppisexperter, samlat mängder av tips på klimatsmarta DIY-klappar, besökt inspirerande hem runtom i Sverige och kryddat med massor av härlig och inspirerande julstämning.

Som redaktör vurmar Matilda förstås för hela tidningen, men om hon tvingas välja så tycker hon att det är det Gustav Broströms tips på fina inslagningar med återbrukat material som sticker ut lite extra i tidningen.

– Det är både ett inspirerande sätt att ge bort sina julklappar på ett hållbart sätt, samtidigt som det är roligt julpyssel, säger hon.

Beställ Loppis Julspecial här – skickas fraktfritt (länk till Allas shop)

Förutom inslagningarna slår Matilda ett slag för Carl Fredrik på Eklaholms fina blomstertips. I Loppis Julspecial visar den populäre tv-profilen hur han juldekorerar med blommor och delar med sig av sina bästa tips på hur man får sina julblommor att hålla länge.

I tidningen finns också loppisexperternas stora julklappsguide och där hoppas Matilda hitta det som står på hennes egen önskelista.

– Jag önskar mig fina loppisfyndade frukostskålar, säger hon.

5 smarta julklappstips för alla hemmakockar
Slå på ljud

Beställ Loppis Julspecial här – skickas fraktfritt (länk till Allas shop)