Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:Pyssel med papperPyssel för barnSkapa med leraFörvandla dina loppisfynd

DIY: Gör din egen vas av träkulor – perfekt till torkade blommor

16 maj, 2022 
Tina Gustafsson
Vas av kulor, torkade blommor och träplank
Gör en vas av träkulor, den är såväl snygg som enkel att göra.
Modern, enkel att göra och ett kul pyssel som blir klart på en kväll. Med träpärlor och lim gör du en egen vas till dina eterneller.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vi pysslar till våra hem som aldrig förr. Här får du ett kul och enkelt tips som du fixar på bara en timme. Skapa en trendriktig vas av träpärlor att placera dina eterneller i. Det blir också fint med två stycken i olika storlekar.

I klippet nedan kan du se hur du gör vasen steg för steg:Brand logo
I klippet nedan kan du se hur du gör vasen steg för steg:

Du hittar ANNONS träkulor med hål här på Skapamer.se.

Gör vas av stora pärlor i trä

Material: 48 träpärlor som är ca 30 mm, grillpinnar och en limpistol med tillhörande lim. Du behöver även ha tillgång till en pincett.

SÅ HÄR GÖR DU

1. Trä en pärla på en grillpinne och tryck ut en klick lim runt hålet. Trä genast på en ny pärla och tryck fast med den första. Gör likadant med två pärlor till, så du får fyra i rad. För pärlorna upp och ner längs pinnen så de inte fastnar i denna. Ta bort limtrådar som kommit fel med hjälp av pincetten. Gör 12 likadana rader.

Annons
Träpärlor på en grillpinne och en limpistol.
Kontrollera så kulorna inte fastnar i grillpinnen.

2. Lägg en rad med fyra pärlor plant. Tryck ut lite lim i en rak rad på pärlorna och tryck genast fast en likadan rad bredvid. Fortsätt tills du satt ihop fyra rader. Ta fortlöpande bort limtrådar som inte ska vara där med hjälp av pincetten.

3. Lägg en rad pärlor plant. Tryck ut lite lim mitt på varje pärla och placera genast en ny rad med pärlor ovanpå. Gör likadant med den sista raden.

Annons