Lästips:Pyssel med papperPyssel för barnSkapa med leraFörvandla dina loppisfynd

Novellkurs: Lär dig skriva noveller – och bli publicerad!

02 aug, 2023 
allas.se redaktionen
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Har du skrivardrömmar? Kanske ligger påbörjade texter i skrivbordslådan? Ta chansen att söka Aller Medias novellkurs!

Kursen är ett unikt tillfälle att vässa dina talanger och ha roligt tillsammans med andra skrivsugna. Den som vill får chansen att få sin novell publicerad i någon av våra tidningar. Vi blir runt femton personer som skriver, gör övningar, plockar fram kreativiteten och har trevligt ihop.

Författaren Mia Söderberg föreläser och delar ut övningar. Hon berättar om sin bakgrund när hon skrev mängder av noveller. I dag är hon författare på heltid.

Aller Medias novellkurs

När: 24-26 september.

Var: På den fantastiskt vackra Susannas herrgård i Älvkarleby (en timme norr om Arlanda). Hos Susannas finns tillgång till bubbelpool, kalla bad och möjlighet att delta i meditationer. Även detta är inkluderat i priset.

Efteråt: Kursen följs upp med två coachningstillfällen med en redaktör på Aller Media. Den som vill har chansen att få sin novell och ett litet personporträtt publicerat i tidningarna Allas, Allers, Hemmets veckotidning och Året Runt.

Anmälan: Sker via länken: https://www.underbararetreat.se/novellkurs. Berätta lite om dig själv och varför du tycker om att skriva.

Pris: Från 5 900 SEK

OBS: Begränsat antal platser!

Du är välkommen att checka in på söndag den 24 september från 14.00, vi avslutar på tisdagen den 26:e efter lunch. I priset ingår utöver novellkursen helpension.

Välkommen att söka!

https://www.underbararetreat.se/novellkurs

Fakta. Mia Söderberg.

Under sitt tidigare yrkesliv var Mia lågstadielärare, förläggare för läromedel och skrev barnböcker för utbildning. När hon hade tid ägnade hon sig åt noveller.

Vid 60 års ålder kom hennes roman ”Tredje gången gillt” ut på Bokförlaget Polaris, och Mia sade upp sig för att vara författare på heltid. Nu har hon skrivit ett flertal feelgoodromaner.

Mia är 62 år och bor i Stockholm och Spanien.

Annons