Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: BudgettipsMatprisernaSpartipsPengar

Topp 10: Prylarna som flest ville ha 2019

10 dec, 2019 
Malin Perlheden
Foto: TT/Shutterstock
Smarta, effektiva och miljövänliga lösningar för vardagen präglade året som gick. Missade du någon favorit i vår webbshop? Se alla här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under 2019 låg ord som flygskam och brexit på allas läppar. Det var året då den anrika katedralen Notre Dame i Paris stod i lågor, Greta Thunberg seglade över atlanten med Skolstrejk för klimatet och Duncan Laurence vann Eurovision Song Contest för Nederländerna i Tel Aviv.

I år präglades året av en önskan om en enklare och mer effektiv vardag, i alla fall om man får tro topplistan över de mest sålda produkterna under året som gick. Vi ville städa, laga mat och omge oss med vackra saker, helt enkelt.

Missade du någon favorit? Här kan du se alla bästsäljarna!

De 10 populäraste produkterna i Aller media shop 2019

1. Städmopp med mikrofiberduk

Den smarta moppen med både mikrofiberduk och inbyggd spray var den absolut mest populära produkten under hela året och inte undra på det! Allt som krävs är ett lätt tryck på moppens handtag för att få ut lämplig mängd rengöringsmedel – smart, ekonomiskt och enkelt!

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

2. Lavendelmönstrad duk från Lena Linderholm

Den underbara duken, designad av konstnärinnan Lena Linderholm, var omåttligt populär under 2019. Att duken blev så efterfrågad handlar dels om att den endast går att köpa i Aller media shop, dels om att den är otroligt lättskött och går att använda året runt.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

3. Bakmatta

Vår supersmarta bakmatta har varit en av våra kundernas storfavoriter i många år! Bakmattan är tillverkad i mjuk silikon som suger sig fast i underlaget och håller sig stilla när du kavlar. Den är riktigt stor, 60x40 centimeter, och går att använda som underlag i ugnen samt tål maskindisk.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

4. Luddborstar

Miljövänliga och självrengörande luddborstar fann sin väg in i våra hem under 2019. De smarta modellerna har tusentals små microborstar som får bort även de minsta hårstrån i ett enda drag. Borstarna kommer i 2-pack, en för hemmabruk och en lite mindre som är perfekt att ha i handväskan.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

5. Vispstänkskydd

Glöm allt om stänk från smeter, såser och grädde när du lagar mat! Det populära stänkskyddet passar alla typer av bunkar och skålar upp till 30 centimeter i diameter och går bra att använda med såväl elvisp som stavmixer.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

6. Refill till golvmopp

Inte bara är den fantastiska moppen årets mest sålda produkt i Aller media shop, vi kan inte få nog av att använda den heller. Paketet med refill-mikrofiberdukar till den smarta prylen kvalar också in på listan och på god grund! De är precis så breda, grova och snabbabsorberande som man behöver när man torkar golven!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

7. Doseringstratt

Den fiffiga portionstratten gör det busenkelt att dosera perfekt mängd, slut på matspill och onödigt kladd, alltså! Den svensktillverkade doseringstratten fungerar till all form av godistillverkning, matlagning, efterrättning och garnering och blir snabbt oumbärlig för den som tycker om att laga mat!

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

8. Keramisk multistekpanna

Skippa smör och olja i matlagningen – den keramiska multistekpannan har non-stick-beläggning som gör fetterna överflödiga. Köksfavoriten kan användas som gryta, wokpanna och stekpanna men fungerar minst lika bra som långpanna eller ugnsfat. Med denna populära produkt medföljer även ångkoksgaller och frityrlock!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

9. Vasen "Blomsterprakt"

Varför nöja sig med att ställa blommorna i en vas när det blir så himla snyggt att dela upp buketten i nio stycken minivaser? Den här fina inredningsdetaljen får även den minsta lilla blomma att se praktfull ut. Vasen passar perfekt i fönstret, på ett bord eller på en tavellist.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

10. Lök- och örthackare

Glöm allt om rinnande och svidande ögon när du hackar lök – med den smarta hackaren samlas allt innehåll i en uppsamlingsskål som gör att inga ångor når dina ögon. Ju mer du trycker, desto mer finhackat blir det!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Annons