Trending: Träning och motionLivet med psykisk ohälsaPsykologiSköldkörtelproblemBlodtryck

5 kvinnor delar med sig av pinsamma bajshistorier

12 maj, 2021 
allas.se redaktionen
Kvinna ser nervös och skamsen ut och illustrerar hur det ibland inte alltid det går rätt när man gör behöver bajsa på toaletten.
Bajs är minst sagt tabubelagt – och kanske just därför finns det många pinsamma historier som rör just det där om att göra nummer två.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Här delar några kvinnor med sig av sina bajshistorier – för vi tycker det är viktigt att snacka skit!

Fel på rören på restaurangen

För några år sedan åkte jag till Centralamerika med en kompis. Som vanligt blev jag trög i magen efter den långa resan och tidsomställningen. Efter några plågsamma, förstoppade dagar kände jag äntligen att det lossnade. Vi satt på ett litet café och hade precis ätit frukost. Jag skyndade mig till toaletten och det blev en rejäl tarmtömning. Vilken lättnad! Men när jag skulle spola hände absolut ingenting. Det rosslade inte ens lite i rören. Det enda jag kunde göra var att lägga lite extra papper över, det fanns inte ens ett lock på toalettstolen. Jag har nog aldrig betalat och lämnat ett café så snabbt som jag gjorde sen.

Elin, 43 år

Se också: Kvinnor i Malmö säger sitt om att bajsa

Let's talk about bajs: "Jag har hållit mig i hela mitt liv"Brand logo
Let's talk about bajs: "Jag har hållit mig i hela mitt liv"

Fångar bajskorven med handen

Jag tycker det värsta är ljudet, ploppet som blir när man gör nummer två. När jag bajsar borta ”fångar” jag bajskorven i en bit toapapper som jag har i handen. Sedan lägger jag ner den i toan och spolar…

Annons

Anna, 43 år

Bajsade i diket eftersom nöden inte har någon lag

När jag var runt 20 hade jag och mina kompisar varit på festival. På vägen hem i bilen fick jag jätteont i magen och behövde akut uppsöka en toalett. I panik fick jag be killen som körde bilen, som dessutom var en riktig snygging, att stanna så jag kunde springa och uträtta mina behov i ett dike vid motorvägen!

Sara, 47

Flytbajs hos frisören när förstoppningen släppte

En väninna hade gått på diet under några veckor och bland annat ätit en massa kål, bönor och groddar. Som följd hade magen hamnat i olag och när hon skulle gå till frissan och färga håret hade hon varit förstoppad ett tag.

Mitt i behandlingen känner hon plötsligt hur magen börjar mullra ordentligt. Det blev allt värre efter hand. Något ville ut. Nu!

Med plastskynke på sig och färg i håret fick hon skynda sig ner en våning där toaletten låg. Efter några minuter var hon klar och spolade. Men när hon tittade ner i toan såg hon något mycket märkligt. Bajskorven låg kvar och flöt på vattenytan. Hon spolade igen. Och igen. Och igen. Men utan resultat. Panik!

Annons

Det var fullt med kunder hos frissan och sannolikheten att någon annan skulle använda toaletten snart var hög. Så i ren desperation rev hon loss så många pappershanddukar hon kunde hålla och gjorde en snabb uppfiskningsmanöver. Fick tag i flytaren och begravde den i skräpkorgen bredvid handfatet, under ännu ett tjockt lager med pappershanddukar.

Resten av besöket satt hon med jätteångest för att någon skulle upptäcka vad hon gjort, eller att det skulle börja sprida sig en stank ut i salongen.

Men hon lyckades bli färdigfärgad och gå därifrån utan att hennes hemlighet avslöjades.

Senare fick hon reda på att just den typen av diet kan orsaka flytbajs. Och ja, hon bytte frissa och gick aldrig dit igen.

Charlotte, 45

Lobbytoaletten framför hotellrummets med nya partnern

När jag jobbade i butik var där en man som satte sig och bajsade bakom kassan på golvet – ja, det är sant. För att inte glömma när jag träffade min nuvarande pojkvän. Vi var på Rhodos tillsammans och ja, jag gick ju inte och på toan på hotellrummet. Ner till lobbyn bara!

Fanny, 29 år

Annons