Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Årshoroskop för alla stjärntecken: Så blir ditt 2021

10 nov, 2020 
Katarina Campagnola
En kvinna som tittar upp mot stjärnorna och undrar vad hon kan vänta sig av sitt horoskop 2021.
Vi lämnar 2020 bakom oss och blickar framåt mot 2021. I vårt årshoroskop kan du läsa om hur din ekonomi, hälsa, familj och ditt kärleksliv påverkas av stjärnorna år 2021. Här är såklart horoskop för alla stjärntecken!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Stjärntecken som lätt blir kära i varandraBrand logo
Stjärntecken som lätt blir kära i varandra

Vädurens horoskop

Kärlek: Singeln har en utåtriktad energi under hela året och blir du förälskad händer det snabbt! Bäst kemi har du med Vågen och Vattumannen, men även Kräftan känns intressant. För den stadgade tar sommaren fram det bästa av förhållandet, särskilt om en efterlängtad resa blir av. Plutos influenser stör friden i september och nu gäller det att inte dras in i maktkamper. Navigera lugnt genom krisen, sen kan du njuta av Venus romantiska avslut på året. Nu är känslorna starka och det finns ingen tvekan om vem ditt hjärta tillhör!

Så är väduren som person

Ekonomi: Venus gör dig härligt slösaktig under vår och sommar, men du har också turen att få in en extra inkomst, kanske det går jämt ut! Hösten ser desto mer ordningssam ut under planeten Saturnus förnuftiga trend och nu kan du förmodligen lägga undan en rejäl slant.

Hem & Familj: I år är du arbetsam och beskyddande mot din familj, men rak på sak och ibland ställer du för höga krav. Att förvänta dig att alla samarbetar mot just dina mål kan göra dem rebelliskt inställda. Men ingen av er är långsint, i morgon är en ny dag!

Annons

Hälsa: Din härskarplanet är den högspända Mars och du jobbar hårt, ibland nosar du på utmattningens gräns. Som av en instinkt bromsar du automatiskt innan det går för långt och unnar dig välgörande ledighet.Att byta miljö är din bästa medicin i år, spännande resor stimulerar kropp och själ hos detta äventyrliga tecken.

Oxens horoskop

Kärlek: Med Plutos trend som påverkar är det första halvåret allt annat än lugnt och förutsägbart. När det känns som bäst dyker utmaningarna upp och kräver allt av dig. Gör inget förhastat, känslorna måste ha sin egen process innan du fattar beslut. Troligen vill du inte byta bort det du har eller anar att du kan få, bakom turbulensen finns nämligen en vibrerande passion som bara växer sig starkare. Under sensommaren/tidig höst kommer harmonin du saknat äntligen på plats!

Så är oxen som person

Ekonomi: Du är den som oftast har fötterna på jorden när det handlar om ekonomi och affärer. Trots det kan planeten Uranus influenser ställa till det i vår, snabba beslut slår lätt fel. Augusti och september ser ut att vara mer tursamma perioder, att stå på dig i förhandlingar ger nya tillskott i kassan.

Annons

Hem & Familj: Ditt hem och familj är basen för detta tecken, utan dem är du ett vilset löv i vinden. I år jobbar planeterna Merkurius och Mars för en stabilare grund, både rent praktiskt och känslomässigt. Du kämpar på med vissa detaljer och ett beslut kring den 18/4 får en positiv effekt på dina planer.

Hälsa: Du är inte det sportigaste tecknet och som motion brukar golf eller trädgårdsarbete vara lagom svettigt för dig. I år får du dock hjälp av planeten Mars och dess eldiga energi sätter fart på dig. Konditionen förbättras, men du får lätt blessyrer. Se över säkerheten innan du kastar dig ut!

Tvillingarnas horoskop

Kärlek: Den medfödda spontaniteten är både en styrka och svaghet i år. Du lär känna många nya människor, men när det kommer till kärlek bör du skynda långsamt och börja med vänskap. Försommaren väcker din kärlekslåga, i juni står Venus alldeles rätt och det lockar även inbitna singlar ut ur grottan. Njut av komplimangerna och dejta flitigt. Resten av året är en självständig tid, nu är du svårfångad men inte omöjlig. Kanske någon i Skyttens tecken smälter ditt egensinniga hjärta!

Annons

Så är tvillingarna som person

Ekonomi: Planeten Merkurius är en logisk och förnuftig influens på året, men den ökar också ditt engagemang och ambitioner. Det är inte lätt att hålla utgifterna på en lagom nivå under denna aktiva tid och kanske du får ta av dina reserver eller dra in på nöjen och resor.

Hem & Familj: Du är ett självständigt tecknen, här hittar vi ofta dig som är singel eller särbo och du sitter sällan hemma. Men du uppskattar när familjen sluter upp kring dig, särskilt under gemensamma aktiviteter. De roligaste familjeträffarna sker i maj och juli, förmodligen under goda middagar med mycket glada skratt!

Hälsa: Ditt kvicksilvertemperament vill vara aktivt jämt och att sova lite och slarva med maten är årets stötestenar. Gör upp en hälsoplan innan du får besvär som följd. Huvudvärk och magkatarr förekommer i tecknet, särskilt när du är stressad. Mindfullnessövningar kan vara något för dig.

Kräftans horoskop

Kärlek: Singeln är sällan äventyrlig i kärlek, men i mars dras känslorna med i något som höjer pulsen. Kanske du stretar emot på grund av yttre omständigheter, men under ytan är du intresserad. Att satsa eller ej är frågan, särskilt när det dyker upp ännu en intressant person i vår! Saturnus påverkan under hösten hjälper dig att tänka realistiskt på känslosakerna och du vill ha ett klargörande innan du investerar mer av dina känslor. En vändpunkt sker troligen och förhoppningsvis landar lyckan, kanske ett frieri!

Annons

Så är kräftan som person

Ekonomi: Månens påverkan gör dig försiktig med pengar. Även om du unnar dig både en lyxig sommar- och vintersemester, ser du till att ha mer på banken vid årets slut än dess början. Har du inte varit intresserad av aktier förut kan du bli det i år!

Hem & Familj: För dig betyder familjen och hemmet allt och månen gör dig extra pysslig och omhändertagande. Du har ingenting emot en bortavistelse, men det är hemma du kan vara dig själv. Det här året ägnar du dig åt renovering och inredning och det är få saker som gör dig på bättre humör!

Hälsa: Efter en stressig vår behöver du ta bättre hand om dig. Du kommer dock att upptäcka att det inte är lika lätt som du trodde att bryta de dåliga vanorna. Sänk kraven och ta en sak i taget istället för att ge upp. Venus närvaro under sommaren visar att en gruppgemenskap är det som kan stärka din motivation!

Lejonets horoskop

Kärlek: Spänningarna finns där under början av året, men de lyckas inte rubba din positiva förväntan. En gnista tänds under de tidiga vårmånaderna mars och april när Venus tar dig med på en spännande tid i ditt kärleksliv. Du dras till en person som har funnits i din närhet länge, kanske en kollega eller vän och det är känslor som överraskar er båda! Även sensommar och tidig höst får plus i kanten av många i tecknet. Nu ökar de romantiska tillfällena och du njuter.

Annons

Så är lejonet som person

Ekonomi: Jobb och karriär går upp och ner för många Lejon i år. Tecknet står vid en brytningspunkt och tiden därefter kan bli tuff innan det går uppåt igen. Med dina ofta lyxiga vanor är du mer av en slösa än spara och du måste vara extra försiktig under hela det första halvåret.

Hem & Familj: Månen har en stark påverkan på dig i år och du är en lugn hemmakatt. Din vanliga reslust håller sig på en låg nivå och det kan bero på nytillskott i familjen. Det här området lever upp under våren och de sista månaderna på året, passa på att använda den energin till gemensamma aktiviteter.

Hälsa: Stress är kanske det här tecknets största fiende och du bör planera för en sund balans mellan jobb och fritid. Farliga frestelser är en annan fälla, för mycket av det goda tär på din energi och välbefinnande. Låt nya goda vanor ta plats och din vitalitet ökar. Att sätta bilen och börja cykla är en bra början!

Jungfruns horoskop

Kärlek: Planeterna bäddar för en positiv trend i ditt kärleksliv under det första halvåret, nu känner du stor värme för en speciell person. Men du måste våga öppna ditt hjärta och låta känslorna flöda fritt, du kan nämligen vara svår att avläsa. Uranus påverkan under sensommaren är en balansgång. Nu finns både gräl och försoningar med i leken, undvik dramatisera eller reagera på småsaker. Hösten och vintern är svårbedömda, några i tecknet tar en paus, andra öppnar hjärtat ännu mer och får sin belöning!

Annons

Så är jungfrun som person

Ekonomi: Plutos påverkan under våren är ett tecken på att en ny ordning tar vid. Du river upp det gamla och sätter fart på det nya, med lite ansträngning börjar pengarna rulla in. Att resa under sommaren tar på dina reserver men det är det värt. Hösten är spartider, men i vinter kan du slå på stort!

Hem & Familj: Arbetet tycks sluka dig under delar av året och du är inte så närvarande som dina anhöriga önskar. Hitta kompromisserna. Sommaren gör dig på ett generöst humör under Venus trend, nu läker du såren och återställer husfriden. Du firar med en fest i det fria!

Hälsa: En stark Pluto och Neptunus gör dig fysiskt påverkad av känslokasten du går igenom i år. En dålig matsmältning plågar dig som inte kan koppla bort inre och yttre konflikter. Satsa på positivt tänkande och vänner som stöttar mer än de kräver. Långpromenader stärker både psyket och konditionen.

Vågens horoskop

Kärlek: Singeln är inte lättimponerad i år, men om rätt Vädur eller Vattuman dyker upp kan motsträvigheten vackla. Här finns olikheter, men också en stark attraktionskraft som drar er till varandra. Den stadgade ser fram emot en harmonisk vår, särskilt för dig som planerar ett litet äventyr för två. Sitt inte hemma och ha tråkigt! Sommaren och hösten bär ljusa tecken, men du har svårt att få tiden att räcka till. Livet är krävande på andra bitar just nu. Pusta ut i vinter och gläd dig åt ett äkta kärleksbevis!

Annons

Så är vågen som person

Ekonomi: Många vågskålar kan se fram emot högre inkomster i år. Jupiters och Saturnus influenser tar din ekonomi i rätt riktning och i februari /mars och augusti finns tecken på lönsamma investeringar. De sista månaderna påverkar dock Venus lättsinniga trend och nu vill du handla mycket och dyrt!

Hem & Familj: Det här är ett år för nya erfarenheter när stjärnorna ger ett sug efter frihet och nya horisoner. Du månar om din närmaste krets, men är nästan motsatsen till ditt vanliga hemkära jag. En tid utomlands lockar många av de yngre vågskålarna att lämna boet.

Hälsa: Du är känslig för kyla i kombination med dåliga kläder. Att vara torr och varm är nummer ett för din hälsa. Frossa inte i vin och choklad, men njut det i lagom mängd. Du behöver fest och njutningar mer än något tecken i zodiaken, inte minst om kärleken gnisslar eller andra motgångar dyker upp.

Skorpionens horoskop

Kärlek: Du visar ditt kärlekstörstande hjärta redan tidigt på året, redo att släppa allt för rätt person. Men du är inte sentimental, snarare ser du fram emot bättre tider. Oxens tecken kan vara något för singeln, lika sensuell som du. Sommaren är årets mest romantiska tid, Venus visar sig och du firar något i kärlekens namn, kanske förlovning! Resten av året andas stabilitet för alla skorpor. Är du fortfarande singel kan ett möte kring den 10:e november fånga ditt hjärta!

Annons

Så är skorpionen som person

Ekonomi: I år vacklar du i dina egna instinkter och förlitar dig på andra mer än vanligt. Vänd dig helst till jordtecknen Oxen och Stenbocken om du vill ha råd och undvik de andra vattentecknen. Hösten öppnar dörren för Saturnus stärkande influenser och besluten du tar kring september/oktober kan ge ett ekonomiskt uppsving.

Hem & Familj: Ditt hem är din borg och familjen dina förtrogna, åtminstone i de bästa av världar. Själv är du obrottsligt lojal mot dina närmaste. Sannolikt bjuder det här året på en ny glädje och harmoni när planeten Jupiter drar lyckliga händelser till dig.

Hälsa: Att glömma och förlåta är välgörande för det här långsinta tecknet. Undvik att förstora upp oförätter du möts av, lämna de dåliga känslorna där de hör hemma istället för att låta dem infektera hälsan och göra dig bitter. Att ha sex mycket och ofta helar kropp och själ hos den passionerade Skorpionen!

Skyttens horoskop

Kärlek: Det nya året inleds på ostadiga ben för många i tecknet. Venus och Mars trend är passionerad, men också laddad med motstridiga känslor. Här finns möjligen en växling mellan tillgivenhet och irritation. Bättre tider stundar från mitten på maj. Håll den 15-16:e lediga för romantiska infall, nu kan det säga klick för singeln! En aktiv sommar håller lågan tänd för de flesta i tecknet, en lycka du kan leva länge på. Du gör vissa uppoffringar under resten av året, men de ger resultat och kärlekslivet stabiliseras.

Annons

Ekonomi: Du är född risktagare, men planeten Saturnus påverkan under våren påminner dig om morgondagen. Nu hittar många i tecknet ett lönande extraknäck eller säljer något som drar in pengar. I höst är ett bra betalt jobb i sikte, missa inte den chansen!

Hem & Familj: Sommaren är en nystart för det här året och nu vädrar du beslutsamt ut det gamla! Kanske du flyttar till en annan stad eller område. Du är rastlös och ivrig och det är svårt för din familj att hålla jämna steg med din förändringslusta. Ta med dem i dina planer!

Hälsa: Att vara driftig tar på krafterna, ibland vill du bara bli omhändertagen. Lyssna på kroppen, men framför allt på själen. Du behöver stunder av tystnad och frid, gärna i naturen som är ditt rätta element. Ägna vår och sommar till stärkande klättring, segling eller långcykling, det gör dig vital under resten av året.

Stenbockens horoskop

Kärlek: Året startar lite pirrigt för den blyga bocken. Det finns ett intresse för någon men du föredrar att skynda långsamt. Bejaka dina känslor och våga utforska möjligheterna innan något kommer emellan. I februari anas nya chanser, nu osar det sannolikt hett på jobbet. Det är flört i luften, men det är inte säkert att den blir besvarad. Juli månad är en vibrerande nystart för alla i tecknet. Venus och månen hjälper dig loss från det gamla och du tar nya tag, kärleken får en ny glöd!

Annons

Ekonomi: Du tar sällan risker med tryggheten som pengarna ger och ser till att ha en reserv undanstoppad inför svårare tider. I år är det dock svårare att spara, Venus och Jupiters påverkan gör dig mer nöjesinriktad än vanligt och en resa syns för många i tecknet. Tveka inte att ha lite roligt, du har förmodligen råd.

Hem & Familj: Årets trend är en rolig och påhittig bock och familjen njuter av ditt uppiggande sällskap. Nu spiller du ingen tid, varje ledig stund du har över vill du fylla med värdefulla aktiviteter ihop med dina närmaste. Du brukar vara en lugn hemmasittare, i år är du tvärtom.

Hälsa: Du är stolt och uthållig och den som gärna springer ifrån krämporna om du kan. I år lönar det sig sällan, allting kommer ifatt till slut. Ryggen klagar och migränen kan slå till efter perioder av stress. Trots det är du en smittande positiv person under stora delar av året!

Vattumannens horoskop

Kärlek: Det här året är lyckosamt under fina influenser från Venus och Jupiter. För den stadgade sticker april ut, att prata ut om sådant som gnisslat kan sluta med en glödande nystart! Hela våren är som gjord för varma känslor och nu kan förälskelsen ta fart även för singeln. En snabb förlovning eller samboskap planeras kanske redan innan sommaren är slut. Undantaget från harmonin är september, nu är orken och tålamodet på sparlåga. Ligg lågt istället för att ta ut frustrationen på din partner.

Annons

Ekonomi: Klirrande överaskningar dyker upp under Jupiters påverkan. Vinst, gåva eller påökt syns i skiftet juni/juli och även framåt kan det droppa det in då och då. En investering i oktober ger troligast avkastning på längre sikt, men du måste sätta dig in i detaljerna.

Hem & Familj: Dina intressen slukar mycket tid och kraft i år och de närmaste får ofta vänta på dig. Det gör de gärna även om de känner sig besvikna, du är trots allt värd att ha lite extra tålamod med. När du väl slappnar av hemma har du alltid något intressant att berätta!

Hälsa: Motion är ofta något trist för detta tecken, samtidigt är det just fysisk rörelse din blodcirkulation behöver. Du glömmer lätt bort att du har en kropp under alla dina mentala aktiviteter. Mars påverkan under sensommaren kan äntligen få igång dig, passa på och gör ett träningsschema, det kan bli kul!

Fiskarnas horoskop

Kärlek: Ingenting är lätt på din kärlekshimmel i år och ibland misströstar du. Du behöver rusta dig med förnuft och hålla fötterna stadigt på jorden, att stå stark när det blåser upp till storm eller när teckenhärskaren Neptunus är svag och lättfrestad ger resultat. Vårvintern och sensommaren/hösten kräver all din tålamod och inlevelse, medan maj-juni och november-december är överraskande romantiska. Ta dig tid att lappa ihop skråmorna och hela hjärtesorgerna. Slutet gott, allting gott!

Annons

Så är fiskarna som person

Ekonomi: Din plånbok påverkas av två saker i år, en sällan sedd spariver och förmåga att vända på slantarna, samt din vilja att jobba hårt för inkomsterna. Målen du sätter upp kostar, men du är nu mycket motiverad att nå dem!

Hem & Familj: En självständig period inleds under planeten Merkurius påverkan, nu fattar du helst egna beslut utan för mycket inblandning av andra. Ibland känns du svår att nå, mentalt eller fysiskt eller båda delarna, men du vill bara fokusera på dina planer ifred. Försök att bjuda till lite mer för husfridens skull.

Hälsa: Ditt år andas engagemang och förnyelse och nu tar du förmodligen också nya tag på det här området. Planeten Neptunus influens är inte alltid realistisk, men du uppfattar problemen innan de växer sig stora. Gamla huskurer intresserar dig och du provar dig fram. Ett smått hypokondriskt inslag kan förekomma om du låter fantasin skena iväg.

Annons