Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

28 dec, 2019 
Susanne Lindén
Årsastro, årshoroskop för 2020 för alla stjärntecken
Nyfiken på hur 2020 ska bli? Kolla in vårt stora årsastro som berättar om både hur det blir med jobb, ekonomi, hem, familj, kärlek och hälsa.
Vid årsskiftet tittar vi ofta tillbaka på det som varit men är samtidigt nyfikna på det som komma ska. Läs vårt stora årshoroskop och få en glimt av hur 2020 blir för just dig!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop för 2020 – astrologen om alla stjärntecken

Jobb, ekonomi, hem, familj, kärlek & hälsa

Planeterna påverkar oss alla och slår an tonen i det samhälle vi lever i. Redan vid årets start ackumuleras planeterna i Stenbockens tecken. Det är tecknet för allvar, ansvar, seriositet, karriär och ledarskap. Alla är högaktuella ämnen denna period. Saturnus möter Pluto här och det är ett möte som skedde senast för 38 år sedan. Det sker alltså väldigt sällan och blir därför extra viktigt och kommer att sätta sina spår.

Brian Teglgaard astrolog
Astrologen Brian Teglgaard

Ledarskap i världen omkring oss kommer att förändras och en ny form eller struktur kommer att bryta igenom, kanske är det något som varit på gång i ett antal år, men som nu kan både överraska och markera den tid vi befinner oss i. Det kan också finnas en uppmaning till var och en av oss att göra upp med vår egen inre ledare. Fråga dig själv om du är på rätt väg och ta tag i ledarskapet i de uppgifter som du står inför.

Annons

Stenbocken är också spar- och återbrukstecknet. Här kan det både handla om pengar och miljö. Greta Thunberg, vår svenska miljökämpe är född i Stenbockens tecken. Det positiva är att vi kan få möjligheten att göra upp med allt överflöd, som sliter på våra resurser. Det kan vi alla hjälpa till med, men det dyker också upp som en global uppmaning.

I den lättare och mer behagliga avdelningen står Jupiters möte med Neptun som gör att drömmar kan gå i uppfyllelse och detta sker tre gånger under året. Här handlar det inte om pengar utan om medmänsklighet och kärlek utan gränser. Mål och ambitioner kan lyckas, men det krävs att du är villig till att göra en insats för att nå dessa mål.

Med önskan om ett gott nytt år 2020!

Brian Teglgaard, astrolog

Väduren – årshoroskop 2020

21/3–20/4

Allmänt

Perioder för bra timing inträffar i februari, juli och oktober. Du lyckas då göra det rätta, vid precis rätt tidpunkt. Du blir vägledd i rätt riktning, turen står på din sida.

Annons

Jobb och ekonomi

Området för karriär är utmärkande 2020 och det är där du kommer att få medvind. Helt utan utmaningar kommer du dock inte att vara, det gäller speciellt om du inte hamnat på rätt ställe. Du kan stå inför ett viktigt beslut och kanske till och med väljer att säga upp dig även om du inte fått ett nytt jobb. Yttre faktorer kan också påverka din arbetsplats och tvinga dig att byta jobb. Det goda med detta är att du kommer att hitta nytt jobb och att det går ganska fort.

Din inkomst kommer inte att variera så mycket men försök ha lite sparade slantar. Din riktning i livet är det viktigaste även om den ekonomiska tryggheten kan gå upp och ner.

Hem och familj

Om du gör stora förändringar inom ditt yrkesliv, så kan det betyda att du även väljer att flytta. Om du flyttar, så är juni och juli speciellt bra. Det kan också vara under denna period som du planerar en framtida flytt. Hemmet är inte ditt fokus detta år.

Annons

Ha inte för bråttom med att infria dina planer på en karriär, det kan nämligen innebära att du får svårt att få ett bra familjeliv. Det är speciellt i januari som du bör vara uppmärksam på att fördela din tid rättvist mellan arbete och familj.

Kärlek

Du bör se till så att alla projekt du ger dig in i inte är allt för egoistiska. Dela dina tankar och handlingar med din partner. Från början av april till början av augusti är det speciellt bra att ni pratar med varandra. Bolla dina tankar med din livskamrat, som behöver ditt stöd under perioden.

Flirta med och uppvakta varandra – det ger liv till ert förhållande. Om du är en singelvädur kan det vara genom flirtande som du får kontakt med en spännande person denna period.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Det är ett speciellt fokus på din kropp och din fysik under det andra halvåret av 2020, då planeten Mars står i ditt tecken. En situation som helt klart kan ha sina goda sidor. Du känner att du är på topp och har mer energi och lust till fysisk aktivitet. Men ingen kan hålla ett högt tempo för länge. Från början av september till mitten av november bör du hålla igen och ta hand om dig själv lite extra.

Annons

Oxen årshoroskop 2020

21/4-21/5

Allmänt

Du kommer att känna av en ökad lust till förändring. Det betyder att du behöver kliva ur din bekvämlighetszon, vilket du blivit bättre på under det gångna året. Det är en förändringsprocess som fortsätter även i år. Din nyfikenhet får dig att rikta blicken utåt, söka information, kunskap och nya erfarenheter. Om du inte vill ändra på grundstenarna i ditt liv, så kan en längre resa ge dig den avkoppling och den förnyelse som du innerst inne går och längtar efter. Om du inte tar en långresa, så kan du istället välja att resa flera gånger.

Din grundläggande tro kan få sig en törn. Det kan leda till insikter som gör att du får en ny uppfattning om världen.

Detta kan hänga samman med din känsla för rättvisa och kopplas till juridiska förhållanden som påverkar din uppfattning om rättssäkerhet.

Annons

Perioden mitten av maj till slutet av juni är bra för att blicka inåt och fundera över vad du värdesätter mest.

Jobb och ekonomi

På flera sätt kan 2020 vara förberedande för ett större skifte nästa år, eller innebära att du kämpar för att få medvind i din karriär. Utbildning, fortbildning eller andra sätt att uppgradera dig inom ditt fackområde kan bli aktuellt. Beroende på var du står i din karriär, kan det också vara dags att du delar med dig av din kunskap. Du kan få undervisa.

Speciellt två tidpunkter ger kliv i din karriär, runt 1 april och i december. Du står inför nya utmaningar och om du inte tar dig an dem i början av året, så kan en ny chans dyka upp senare.

Ekonomiskt har du en bra buffert, den största risken för dina besparingar är marknadsförhållanden som du inte kan påverka.

Hem och familj

Annons

Du trivs med att planera för förändring och det gäller även när det handlar om saker i och omkring ditt hem. Något kan ske som gör att möjligheter eller behov uppstår som du inte själv kan påverka. Första delen av året är generellt sett bra vad gäller planering, men om du känner för att flytta är det bäst i slutet av året.

Om du vill resa, bör det ske tillsammans med familjen och gärna i flera omgångar. Det ger massor av upplevelser under en längre period.

Kärlek

På senare tid har du blivit lite mer våglig inom kärlekens område och detta tar du också med dig in i 2020. Speciellt om du har en fast partner, kan det hända saker. Det handlar i grunden om att ge varandra lite mer plats i förhållandet. Sätten som du visar din kärlek på blir tydligare och mer konkreta om du även sätter ord på dem. Det är ditt starkaste redskap inom kärleken från våren och in över sommaren.

Annons

Hälsa och välmående

Om du ska satsa på att göra något bra för dig själv, så fokusera på din andning. Det är viktigt att ”motionera” sin andning. Om du är rökare, gör dig själv tjänsten att sluta. Du kommer snabbt att märka en enorm skillnad på hälsoplanet. Kom ihåg att du har styrkan att göra förändringar som du brinner för. Det gäller självfallet också sådant som har med din hälsa att göra. Våga prova nya vägar också när det gäller din kost.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Tvillingarna årshoroskop 2020

22/5-21/6

Allmänt

Vid årets start kan du få många nya bekantskaper och flera av dem kan bli mer fasta förbindelser. Det kan både gälla privat vänskap och sådant som är bra för din karriär. Om du letar efter en kompanjon kan du hitta denna bland dem du känner.

Resor kan bli aktuella redan i februari, men kanske inte som avkoppling eller njutning.

Annons

Du vill ha en plan med din resa och den får gärna ha element av personlig utveckling, om den inte är jobbrelaterad.

En större konferens, ett event eller kanske ett ställe där många samlas kring det du är intresserad av kan också får dig att resa långt. På detta sätt kan du också få tillfredsställt den inre oro du bär på. Om du bara ska resa för nöjes skull, så bör detta ske i slutet av året.

Jobb och ekonomi

Detta område blir speciellt viktigt för dig. Från starten av året bör du ha ditt fokus här, du måste vara handlingskraftig. Avtal om gemensam ekonomi bör göras. Kontrollera också om det lönar sig att lägga om lån. Och se upp så att du inte skuldsätter dig för mycket. Detta är speciellt viktigt om du är egenföretagare.

När det handlar om ditt jobb, så har du under några år tvivlat på om du är på rätt väg.

Annons

Du behöver bevisa för dig själv att du är det. Både i februari, juni och oktober har du medvind och du kommer att lyckas långt över dina förväntningar.

Det är under dessa månader som du kommer att ha stor nytta av en samarbetspartner, eller att du får extra stöttning från din familj.

Hem och familj

Din partner kan önska en förändring av er bostad. Kanske är du helt med på detta, men det kommer inte att betyda lika mycket för dig, som för din partner.

Familjen, speciellt din svärfamilj, kan vara krävande och det är inte alla krav och önskemål som du kan tillmötesgå.

Här kan det vara skönt att vara två och din partner är nog den som ger mest inom detta område. Den bästa tiden är från slutet av maj till starten av augusti.

Kärlek

Om du lever i ett förhållande kan du redan vid årets start njuta av din partners aktiva och tillmötesgående personlighet.

Annons

Från mitten av februari kan du bli helt annorlunda bemött, men du kommer fortfarande att uppleva en positiv period.

För dig som letar efter en partner kan du under samma period uppleva att du får mer uppmärksamhet. Från början av april och fyra månader framåt blir det en lång och gynnsam period för alla tvillingar.

Din utstrålning gör att du lätt kommer i kontakt med andra.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Om du har en tendens att bli orolig för din hälsa, så måste du lära dig att släppa taget om detta. Din mentala hälsa är viktig och därför är det avgörande att du också får en förklaring till om det finns någon substans i din oro. Ofta kan du uppleva att det du är nervös för glöms bort, när du vågar låta dig uppslukas av helt andra saker.

Speciellt under andra halvåret kan du uppleva perioder med huvudvärk, utan att det behöver vara något farligt.

Annons

Kräftan årshoroskop 2020

22/6-23/7

Allmänt

Nyåret är en bra tid att medvetandegöra dina mål. Du har många fler möjligheter att välja mellan än vanligtvis. Men se upp! Du kan inte göra allt, då mister du fokus. Använd tid till att välja ut den rätta vägen för dig.

Detta kan också ha att göra med din familj. En hektisk vardag kommer att visa sig bara få dagar in på det nya året, du gläds över att få komma igång. Räkna inte med att du kan planera hela året, men om du vill ha fasta ramar i din vardag så behöver du en bra korttidsplanering.

Du har chans att komma i kontakt med mycket fler människor i år och vissa kommer du tycka är så spännande att det leder till varaktig vänskap. Men även gamla bekantskaper kan dyka upp i ditt liv, personer som du återknyter med för en tid. Om du har en specifik hobby eller något intresse du ägnar tid åt, så kan det bli nya trevliga förbindelser även här.

Annons

Jobb och ekonomi

Nytt år betyder nya arbetsuppgifter och det ger dig en spännande start på året. Samarbeten kan få utmaningar och från mitten av februari behöver du lägga tid och kraft på att få detta att fungera. Ett beslut om att antingen sluta på ett jobb eller avbryta ett samarbete kan ske tidigt på året. Men du har medvind och kommer snabbt vidare.

Om du känner för att starta eget, så kan det bli verkligt. Under andra halvåret har du en utpräglad lust att bestämma själv och att leda och fördela arbete.

Från våren till mitten på sommaren bör du hålla stramt i din ekonomi. Gör en budget och fundera en gång extra innan du spenderar pengar.

Hem och familj

Om du lever ensam så är hemmet inte det du kommer att bry dig mest om under året. Om du lever i ett förhållande och har familj, så kan det komma önskemål på detta plan från dem. Du blir säkert varse detta redan tidigt. Möjligheter att bygga om, flytta eller göra andra stora förändringar kan du planera för direkt. Om förändringarna kräver större investeringar, kan det med fördel skjutas fram till nästa år. Om ni har barn i familjen så kan de ha speciella krav som utmanar dig och den övriga familjen. Det kan handla om att testa gränser och definiera dessa.

Annons

Kärlek

Du är uppmärksam mot din partner redan från årets start och det är en bra period att lägga upp gemensamma planer. Din partner kan befinna sig i en spännande utvecklingsfas kring karriär eller personlighett som du blir en del av. Januari kan också bjuda på utmaningar, kanske inte för ert förhållande, men för din partner.

Du är inställd på att stötta och din hjälp blir värdesatt. Om du söker en partner så håll ögonen extra öppna i juli och augusti – speciellt om du är ute och reser…

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Det finns fysiska områden som är mer i fokus än andra i år. Beroende på din ålder kan det handla om slitna leder eller att du får skador när du extremsportar. Det kan även handla om gamla skavanker som dyker upp igen. Men du har tack och lov styrkan att göra upp med osunda vanor och en livsstil som inte är bra för dig. Du får bra stöttning av din partner!

Annons

Lejonet årshoroskop 2020

23/7-23/8

Allmänt

Året bjuder på mycket nytt. Det kan ske stora förändringar i din vardag, både vad gäller jobb och privata angelägenheter.

Du kommer snabbt att märka att det känns som att dygnets timmar inte räcker till. Det hänger ihop med att du gapar över lite för mycket.

Alla de kreativa tankar och projekt du har gått och funderat över i fjol, vill du omsätta till något konkret. Men du måste erkänna för dig själv att saker och ting tar tid och att du inte kan skynda på processen.

Det är därför du redan i början på året måste välja bort saker och bestämma dig för vad som är realistiskt.

Från våren fram till sommaren, då det är dags för semester, bör du ge dig själv tid för något inom föreningslivet eller aktivt umgås och göra saker med dina vänner. I den samvaron kan du hämta mycket inspiration samtidigt som du upprätthåller ditt nätverk.

Annons

Jobb och ekonomi

Det kan inom vissa områden bli ett år då du behöver ge ännu mer av dig själv än du gjort under 2019. Du behöver jobba på att nå de resultat du önskar.

Den trygghet du haft på jobb, kommer du delvis att våga ge avkall på till förmån för att våga prova något nytt.

Väntar du på ett större genombrott eller att nå en större publik eller marknad, kan det under våren visa sig möjligheter. Under andra halvåret är det bra att ägna sig åt fortbildning.

Hem och hushåll kan vara ett område, där din ekonomi påverkas. Håll i slantarna och var sparsam i början av året, men du behöver inte överreagera, du kommer inte att behöva sakna något.

Hem och familj

Det kan bli nödvändigt att justera och ändra regler och förväntningar gentemot dem du lever tillsammans med. Om du har barn som är på väg att växa upp, så kan ni behöva se på hur ni fungerar ihop. Det är inte alltid populärt att delegera uppgifter, men det är nyttigt.

Annons

Om din bostad inte är optimal, är det speciellt under det sista kvartalet som du kan finna lösningen på detta.

Kärlek

I kärlek behöver du ge mer än du gjort under det gångna året. Både i mars och april och sedan i slutet på året kan där ligga en särskild börda på dina axlar. Om du lever i ett nytt förhållande, kan ni gå in i en mer trygg och säker fas.

Det låter kanske inte så romantiskt, men det lovar gott och du vill ha stabilitet. För singellejon kan det bli så att du faller pladask för en person och du behöver inte tvivla när detta sker. Men fortfarande gäller regeln att det du ger får du tillbaka. Året slutar med en fin utveckling av ditt förhållande.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Din hälsa kommer att vara i dina tankar extra mycket i år. En särskild utmaning eller ett styrkeprov kan visa sig i januari. Du har bättre utsikter att klara ett nyårslöfte i år, än tidigare. Speciellt om det handlar om livsstilsförändring. Nu kan du en gång för alla göra upp med något, som du vet inte är bra för dig. Du har en bra energi när det gäller din hälsa, men tänk på att inte överdriva på vare sig ena eller andra hållet. Fysiska ansträngningar kräver att du är tränad för den belastning du utsätter dig för.

Annons

Jungfrun årshoroskop 2020

24/8–22/9

Allmänt

Många jungfrur är bra på att använda sina händer. Även om det inte skulle gälla dig, så kan du hitta andra sätt att leva ut din kreativa ådra.

Det kreativa och lustbetonade står i fokus i år. Livet ska levas och gärna lite roligare och mer meningsfullt.

Det gäller även ditt jobb, men har också i hög grad med fritidsaktiviteter att göra. I början av året kan du bestämma dig för att sluta med allt som du inte tycker är kul, för att istället verkligen gå in för det du brinner för. Din tävlingsnerv väcks och du kan komma långt med det du lägger din energi på.

Under årets första en och en halv månad verkar du bäst från hemmet. Från mitten av februari får din konstnärliga uttrycksform näring. Det blir väldigt synligt från och med april.

Jobb och ekonomi

Kreativa utmaningarna ska och måste ha en plats i ditt arbetsliv, annars får du tråkigt. Om du inte kan få det att funka, kan det leda till att du byter jobb i början av året. Att gå ner i arbetstid är en möjlighet, så att du kan lägga mer tid på fritidssysselsättningar som betyder mycket för dig.

Annons

Perioden från april till starten av augusti betyder goda sociala förbindelser via ditt jobb. Efter det kan du lägga din energi på en större sak, eller så kan du arbeta med andras resurser. Det kan handla om både psykiska eller materiella saker.

Turen kan stå på din sida kring din ekonomi. Du är förnuftig, men tänk efter noga när det gäller pengar. Du kan lyckas med flera goda förhandlingar, när det gäller lön och villkor, som ger stor glädje.

Hem och familj

Du trivs med hemlivet under årets start, du har tidigare varit igenom större förändringar vad gäller bostäder vilket är anledningen till att du trivs.

Men om det skulle bli aktuellt med flyttplaner under årets start, så kommer detta inte att realiseras förrän under sommaren eller slutet på året.

Om du eller familjen fått tillökning kan du använda mer tid tillsammans med dessa barn under kommande året.

Annons

Kärlek

Om det inte är intressen eller barn som uppslukar det mesta av din tid, så är du uppfylld av att romantiken gärna får bli en större del av ditt liv. Det gäller även om du lever i ett etablerat förhållande. Om du levt i en dröm fyllt av illusioner kring din partner, kan du få ett bryskt uppvaknande som du måste ta konsekvenserna av. Du har turen på din sida vad gäller kärlek i år, och den turen ska du hålla hårt i om du önskar hitta en partner.

I slutet på året är det både något seriöst och stabiliserande som sker kring ditt förhållande, det leder till optimism och glädje.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Som jungfru har du ett naturligt kroppsligt fokus kring din mage och tarmsystem, men det är inte så utpräglat detta år. Det är däremot din rygg, dina leder och dina knän under årets första del. Kanske bör du också göra ett extra tandläkarbesök. När du gjort din ”servicecheck” i början av året, står du rustad för att klara 2020. Ännu bättre ser det ut från mitten av december, då ett riktigt gynnsamt inflytande gör sig gällande kring din hälsa.

Annons

Vågen årshoroskop 2020

23/9-23/10

Allmänt

Vid årets start ligger fokus på hem och familj. Viktiga beslut ska fattas och det kan hänga samman med din önskan att få en mer jämn fördelning mellan hem- och arbetsliv. Om du är pensionerad måste du hitta flera utåtriktade aktiviteter för att få balans.

En viktig period för dig blir från mitten på maj till slutet av juni. Här behöver du tänka dig för och inom några områden dra ner på farten. Överblicka din situation, res bort och få avstånd till vardagen.

I slutet av juni är du åter redo att köra på och hålla i flera projekt.

De kursändringar du gör inom viktiga livsområden i början av året, kommer du inte på allvar att var nöjd med förrän i slutet av året.

Jobb och ekonomi

Ditt fokus på hem och familj kan hänga samman med att du vill göra karriär. Vid årets start kan dock den samlade arbetsbördan visa sig vara lite för tung.

Annons

Det är nu du måste försöka finna en balans, det kan vara nödvändigt att du säger ifrån inom flera områden.

Dina ambitioner är höga, men du kommer inte veta förrän i april om de också är orealistiska.

Det betyder inte att du inte ska sikta högt.

Om du har den rätta kunskapen och erfarenheten, så kan det vara just i år som du får ditt drömjobb eller tar ett stort karriärkliv.

Din inkomst kommer att vara stabil, därför är det viktigt hur du använder dina pengar. Om du har en hemlig önskan om förändring eller kanske en renovering, så kan det vara till detta du använder dina pengar.

Hem och familj

Om du under det gångna året önskat förändra din bostad, så är det på det nya året det sker. Det kan också handla om att du blir klar med en renovering som har gått i stå tidigare.

Det är fundamentala förändringar, som ibland kan göra det lite besvärligt att vara i ditt hem. Men det kommer att bli bra, även om det handlar om att du väljer att flytta. Trots att det kräver en del arbete, så kommer du att bli nöjd.

Annons

En utökning av familjen kan bli aktuell, även om det inte är du själv som står för denna så kommer det att uppta en del av ditt liv.

Kärlek

I parförhållanden är det från början av året viktigt att lägga upp en gemensam kurs, när det rör sig om familjeliv och förändringar vad gäller er bostad.

Redan i februari blir livet roligare och lättare både hemma och i vardagslivet. Både i juli och i oktober spirar romantiken och livet känns lätt och underbart. Men din partner kommer att ha perioder under andra halvåret, då han eller hon har mycket att göra, vilket kan ta tid från er gemenskap.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Det är speciellt tre perioder under året, då du ska vara extra uppmärksam på din hälsa. Det är från 23 mars till 16 april, 19 juni till 11 juli samt 6 november till 20 november. Du behöver inte oroa dig, det kan till och med vara så att du har så hektiskt med allt arbete att det bara handlar om att det är i dessa perioder du ska se till att ta hand om dig själv lite extra.

Annons

Skorpionen årshoroskop 2020

24/10-22/11

Allmänt

Du får en möjlighet att hävda dig, antingen via något du säger, eller något du uttrycker via det skrivna ordet. Önskan att kommunicera kommer att vara extra stor och du har en sund nyfikenhet som kan stillas via studier eller kurser där din läslust kommer till sin rätt. Det är möjligt att du finner ”sanningen” eller på ett eller annat sätt tränger in i sakens kärna under årets första del. Om du verkar inom en form av förmedling och kommunikation, så kan det vara så att du slår igenom inom ditt fält.

Det blir ett år då du kommer att röra på dig och resa, vilket ställer krav på transportmedel. Av den anledningen kan du få en stor utgift, kanske ett bilköp. Du kommer att ägna mer tid åt att transportera dig – konsten blir att utnyttja tiden optimalt eller att göra transporten så effektiv som möjligt.

Annons

Jobb och ekonomi

Du kan ha arbetsuppgifter som har med kommunikation och förmedling att göra. Det kan innebära ett ledaransvar. Om du inte redan har denna typ av uppgifter, så kommer de att dyka upp i början av året. Var inte rädd för att ta på dig varken ansvar eller ledararroll, även om det är ovant. Du kommer att trivas med utmaningarna även om det innebär just en utmaning . Om du vågar ta dig an uppgifterna kommer du att lyckas och det blir en tillfredsställelse i sig.

Det kan vara något som innebär ”allt eller inget” kring din ekonomi och du tar flera chanser. Om du behöver lån eller finansiering, finns flera möjligheter. Fråga på flera ställen och byt bank om det behövs.

Hem och familj

Det är inte säkert att det kommer att ske stora förändringar kring ditt boende. Men det kan ske förändringar i området du bor i. Förändringar kring dina grannar eller i lokalområdet du rör dig i. Beroende på om du bor i stan eller på landet, kan det vara en utveckling på gång.

Annons

Transportmöjligheter kan förändras, vilket kan leda till att din vardag blir lite besvärligare. Samtidigt kan det vara andra saker som är så positiva att en flytt inte kan komma på tal.

Familjelivet är extra viktigt och glädjande för dig under slutet av året. Det faller en ro över ditt boende, dina grannar och det kommer glädjande nyheter för dig eller din närmaste familj.

Kärlek

I ett fast förhållande kan du ha nytta av att ni är förtroliga och pratar med varandra. Du bär på många tankar och för att inte verka för hemlighetsfull bör du prata med din partner. Genom att göra det kan du få en ny vinkel på det du bär på. Första halvåret bör du ge ditt förhållande mycket uppmärksamhet, då arbete och andra plikter fyller en stor del av resten av året.

Från mitten av maj till slutet av juni är en romantisk tid.

Annons

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Det mentala fokus som präglar ditt år kan vara bra att ha i minnet när du ska ta hand om din hälsa. Ditt huvud är i fokus och du bör reagera om du har huvudvärk eller migrän. Men det är inte säkert att du upplever problem, eftersom dina planeter står positionerade väl och generellt visar att du har en stark hälsa hela året.

Skytten årshoroskop 2020

23/11-21/12

Allmänt

Vid årets start får du får en känsla av att vilja stå på, du har stor handlingskraft. Det kommer du att få nytta av under januari, då du måste fatta viktiga beslut.

Antingen kan det handla om pengar, eller ännu viktigare, om något eller någon som du tycker mycket om. Det kan komma fler tidpunkter under året då du måste fatta viktiga beslut, eller då du möter personliga utmaningar. Som tur var har du ett bra humör och en personlig styrka, vilket hjälper dig oavsett vad du blir utsatt för.

Annons

Den goda nyheten för året är att några av dina drömmar kan gå i uppfyllelse. Men för att det ska ske krävs hårt arbete, inget kommer gratis. I gengäld kommer det att kännas så mycket bättre när du lyckats med det du kämpat för.

Jobb och ekonomi

Du tar ditt jobb och din karriär seriöst och har gjort det under en tid. Här bör du sätta mål och ha ambitioner. Men med vetskapen om att det inte innebär att du når alla dessa mål. Du har viljestyrka och uthållighet, vilket är perfekta ingredienser för att lyckas med det du önskar.

Om jobb och karriär inte är så viktigt för dig så försök hitta andra värdefulla projekt som du brinner för. Och som det ser ut kommer du att kunna berätta om detta i slutet av året.

Det kan ske mycket kring din ekonomi. Det betyder att du både kan ha stora intäkter och utgifter.

Annons

Om du har investerat pengar kommer du redan under januaris mitt veta om det är en god eller dålig sådan.

Om du skulle förlora pengar, har du minst lika stora möjligheter att få vinst flera gånger senare under året.

Hem och familj

Om du gått och längtat efter något speciellt kring din bostad, och du har definierat detta tydligt, så är det nu drömmen kan bli verklig. Antingen du drömmer om ett hus eller att renovera din nuvarande bostad, så kommer det i slutänden att vara avhängigt av din ekonomi. Om du flyttar kan det också ha att göra med din ekonomi, tex om ekonomin är allt för ansträngd.

Under årets gång kan det vara flera festligheter som rör familjemedlemmar eller speciella bemärkelsedagar. I februari kan en sådan fest vara i ditt eget hem!

Kärlek

Var extra givmild när det gäller att uttrycka din kärlek till andra. Om du har en partner kommer du att känna att det du ger, får du också tillbaka. Från april påverkas förhållandet av den goda stämningen, det är härligt att vara tillsammans och kommunikationen går bra.

Annons

Om du är nyförälskad kan du göra allt för att visa din kärlek. Fortsätt visa kärlek, även om jordförbindelsen kan svikta så gör inte din kärlek det. Sommarens semester kan innebära ett romantiskt äventyr…

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Du behöver större frihet i din vardag för att må bra. Frihet gör att du kan få koll på din hälsa och känna mindre stress. Du får lättare att ta saker som de kommer. Men det är inte under hela året som du får den frihet som du vill ha. Du kan pressa dig själv mer än normalt. Och det kan vara okej, så länge du inte låter det gå ut över ditt välmående och din hälsa.

Stenbocken årshoroskop 2020

22/12-20/1

Allmänt

I ditt tecken finns flera mycket starka och verksamma inflytelser under 2020. Det betyder att detta långt ifrån blir ett genomsnittligt år. Det blir helt enkelt ett år att minnas!

Annons

Det börjar redan i januari, då många ögon vilar på dig. Det är som om omgivningen vet att det står något viktigt på spel för dig. Det är också i januari du når en skiljeväg och väljer en ny riktning. Om valet inte är ditt eget, kan du i stället förlika dig med att det bara är så.

Du har en särskilt positiv inställning i år, det ger dig en tro på dig själv och därför är du i stånd att flytta berg. Med andra ord – du kan göra vad du vill!

Det första personliga styrkeprovet kommer i slutet av mars till mitten av april, då kommer du att klara dig med vilja och personlig styrka.

Perioderna slutet av juni till mitten av juli, samt november innehåller samma råstyrka.

I december får du belöningen för din insats och din uthållighet.

Jobb och ekonomi

Det är mycket troligt att ditt liv tar en ny kurs under januari. Det har med ditt yrkesliv att göra. Att byta jobb kan vara en möjlighet, men det kan också ske något annat. Du kan både ta på dig och frånsäga dig ett ledarskap, vilket blir en stor förändring.

Annons

Om du nått pensionsåldern kan det vara ett lika stort steg att kliva bort från arbetsmarknaden, men också ett helt nytt liv du startar. För alla gäller det att det dyker upp nya intressen, som inte har med jobbet att göra och detta behöver också tid och uppmärksamhet.

Hem och familj

Det är inte din mening att få din familj att känna sig förbisedda under det första halvåret. Du är inte egoistisk, men under hela januari har du så mycket kring dig att du helt enkelt måste sätta dig själv i första rummet.

Lita på att din partner klarar av att ha koll på allt på hem- och familjefronten. Efter januari ökar trycket och först i slutet av juni har du åter tid och möjlighet att vara hemma och tillsammans med nära och kära.

Under andra halvåret, då du är mer hemma, är det bra att hitta nya projekt som rör din bostad. Kanske något du kan klara av själv!

Annons

Kärlek

Den stora uppmärksamheten kring din person i januari kommer från en partner eller en potentiell partner. Dessvärre har du inte så mycket tid för romantiska äventyr under årets första månad. Chanserna är bättre i mars, om du vill hitta en kärlek.

Ditt goda humör och din optimistiska inställning kommer att ha positivt inflytande på din parrelation. Vid årets slut kommer du att ha ännu mer att ge och du visar din kärlek på ett storslaget sätt.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Det finns en viss press på dig i januari. Om det är av mental eller fysisk karaktär kan bara du veta. Under alla omständigheter är det klokt att vara extra uppmärksam och ta hand om dig själv. Det goda inflytande som finns i ditt tecken under hela året, kommer också att slå igenom när det handlar om din fysik och hälsa. Det finns ingen grund till oro.

Annons

Vattumannen årshoroskop 2020

21/1-19/2

Allmänt

Om du litar på din magkänsla, kommer du redan vid årsskiftet att ha känt att det är något stort på gång. De som känner dig väl vet att att du under en längre period varit mer tillbakadragen än vanligt. Du har genomgått en inre eller andlig utveckling, som nu är över. Du är redo att visa upp nya sidor av dig själv redan vid årets start. Du kommer att ha många tankar under första kvartalet. Det kan både röra sig om sådant du bekymrar dig över och sådant som du ångrar.

Men allt detta kan du lägga bakom dig den 22 mars, då du är än mer redo att kliva fram. Den osäkerhet du haft försvinner nu helt. Du intar en social roll och visar dig utåtvänd, i alla fall fram till i juli. Där efter kan det handla om att du ägnar dig åt utbildning eller undervisning och du får mycket att hantera rent mentalt.

Annons

Jobb och ekonomi

Den lite tillbakadragna roll du haft under ett par år, kan hänga samman med ditt arbete. Det har gett dig arbetsro och om det inte är själva arbetet i sig det handlar om, så kan det ha gett dig det lugn du behövt för att kunna överväga hela din yrkesroll.

Januari är den viktigaste tidpunkten för att fatta beslut som har med ditt jobb att göra, det kan bli omvälvande. Samarbetsformer ändras eller upphör, nya uppstår. Det kan verka dramatiskt men kommer att visa sig vara den riktiga vägen för dig.

Du har en potential att tjäna extra mycket pengar.

De extra pengarna dyker upp som en sidovinst, så du inte behöver bekymra dig om ekonomin.

Hem och familj

De stora personliga val som du står inför i januari kan ha med din familj att göra. Men mest handlar det om att du behöver ha din familj och dina nära på din sida när du fattar de stora besluten. Och det är de!

Annons

Våren och första delen av sommaren är en god period för att stämma av en gemensam bas kring värde och inställningar i familjen. Det kan handla om boförhållanden, barnuppfostran, hur semestern ska tillbringas eller annat.

När det handlar om bostad har du under de senaste åren haft ett par förändringar.

I år handlar det inte om att flytta utan om att göra små förändringar och renoveringar.

Kärlek

Du kan vara lite hemlighetsfull ibland och det är inget som gagnar förhållanden.

Det du funderar på och som tynger dig under årets början, kan bli lättare att bära om du delar det med din partner.

Efter januari kommer du på bättre tankar och kan själv investera lite i kärlekskontot.

Från sista mars kommer ditt förhållande till andra personer överst på dagordningen, speciellt din partner.

Om du försummat de du älskar är det nu du måste se till så att du tar igen detta

Annons

December innehåller både ansvar och mycket glädje.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

Din tillbakadragenhet och lust att i perioder vara för dig själv, kan ha ett meditativt inflytande. Det hjälper dig att skapa ro och balans även när det gäller din hälsa. Från slutet av mars fram till juli, samt från mitten av december är du särskilt stark. I den första perioden kommer du också att märka att du kanske kört på lite för hårt. Så tänk dig för.

Fiskarna årshoroskop 2020

20/2-20/3

Allmänt

Det är vänkretsen och ditt sociala liv som drar i dig under starten av året. En vän som har det jobbigt kan behöva din hjälp och du visar både förståelse och erbjuder ditt stöd. Både samarbeten och gemenskaper kan skifta karaktär i början av året, samtidigt känner du starka band.

Om en vänskap skulle försvinna ut i periferin, så ägna det inte för mycket möda. Du har andra band som du kan bygga.

Annons

De mål och drömmar du satt upp ska realiseras och testas. Kanske kommer du fram till att dina ambitioner har växt lite för mycket. Samtidigt ska du inte kväva dina drömmar.

I stället kan du vara ihärdig och lägga ännu mer energi för att nå dina mål. Det gäller både privat och i yrkeslivet.

Jobb och ekonomi

Året går i ambitionens tecken och du har goda erfarenheter med dig från 2019 som du ska gå vidare med. Från slutet av mars till mitten av april blir det något av en ”reality check” för dig. Det kan röra sig om viktiga och radikala förändringar när det handlar om ditt yrkesliv.

Du växer med uppgiften och har en större uthållighet än de flesta. Så även om du får uppleva motgång kan du vända detta till din fördel. Men räkna inte med att du får något gratis.

Det du inte gör för pengarnas skull, kan visa sig vara värt att göra ändå och leda till inkomster. Det kännetecknar hela året. Du vill få det du förtjänar och det gör att du är beredd att kämpa.

Annons

Hem och familj

I perioder kommer du att vara mer upptagen av dina vänner än av din familj. Det kan hänga ihop med att du har vänner med speciella behov. Men det betyder verkligen inte att du sviker din familj.

Om du nyligen ändrat dina boendeförhållanden så känner du dig hemma och det gör att det inte blir några större förändringar under året. Det finns alltid små saker du kan göra för att göra ditt hem mysigt och fint. Om det finns en möjlighet kommer du att tillbringa mer tid i ditt hem.

En verkligen god period med din partner och resten av familjen inleds i början av april och slutar i början av augusti.

Ni har både tid och lust att komma varandra närmre.

Kärlek

Din partner trivs med både dig och era vänner och så inleder ni det nya året. Kanske har ni traditioner under årets första månader, då ni har en härlig gemenskap. Senare, under våren och sommaren, handlar det mer om att vara på hemmaplan.

Annons

En av er kommer att vara hemma mer än vanligt och det gör att livet och vardagen fungerar bättre. Ni får mer möjligheter att vara tillsammans.

Om du är singel så kan blixten slå ner, men du kan också vara nöjd med att bara ha vänner. Och ljuv musik kan kanske också uppstå med en person som du betraktar som en vän.

Stort kärlekshoroskop för 2020 – läs det här

Hälsa och välmående

I januari har många fokus på hälsa, livsstil och motion, vilket också kommer att gälla dig. De dåliga vanorna, om du har sådana, blir mer synliga. Du kan också spegla dig i andras väl och ve, men se upp för både det bra och det mindre bra kan smitta. Din rygg är särskilt i fokus och det gäller att inse att det är bättre att satsa på förebyggande åtgärder, än att behöva hitta bot.

Annons