Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen: Så blir din kärlekssommar!

08 maj, 2020 
Li Larsson
Ett par springer på stranden.
Foto: Shutterstock/TT
En semesterflirt? Ett frieri? Eller bara lata dagar på stranden ihop med den du älskar? Här avslöjar vår astrolog hur din kärlekssommar blir!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

VÄDUREN: I sommar är singeln på hugget!

21/3–20/4

Din sommar: Du påverkas av planeterna Saturnus och Venus, som berättar att sommarens utmaning är att skapa en harmonisk balans mellan frihet och plikter. Ansvarsbördan kan väntas vara hög under den här perioden, men du är bra på att hitta möjligheterna att smita iväg ett tag! I augusti vaknar ett nytt intresse och det har kanske med motor att göra. Snabba bilar och båtar är något för dig.

Kärlek & semesterflört: Ditt eldelement kräver något extra och i sommar är singeln mer än vanligt på hugget. Du vill ha direkta gensvar, men att testa andras lojalitet bör inte drivas för långt, se upp för svartsjuka och äganderättsbehov. Var fysiskt aktiv med din partner, vandra och utforska naturen eller storstaden, det tar fram glädjen för varandra. Men glöm inte utrymmet för de egna intressena, att släppa taget ibland ger mysiga återföreningar!

Du faller för:Vågen och Vattumannen.

Sommarens bästa: Heta möten.

Hetaste dagarna: 2/7, 18-19/7, 5/8, 22-25/8.

Hjärta ritat i sanden.
Astrologen avslöjar hur det blir med kärleken för dig i sommar! Foto: Shutterstock/TT

OXEN: Det blir romantiska överraskningar!

21/4–21/5

Din sommar: Venus är planeten som tar fram den sanna livsnjutaren. I sommar lever du som om varje dag är den sista och unnar dig allt du vill ha, utan att bry dig om andras åsikter. Pengar trillar in som en oväntad bonus och du tvekar inte att lägga dem på dig själv. Du vill ha mycket grönt kring dig och vild natur eller gräsmatta spelar ingen roll, bara du får vara utomhus. Att vistas på landet eller pyssla om i trädgården ger själsfrid.

Annons

Kärlek & semesterflört: Singeln är en färgklick i den grå massan och i juli är det lätt att falla för dig, i en semesterromans eller för livet. Att du är redo märks i din utstrålning och du bjuder oblygt in dem som intresserar dig. Den stadgade Oxen är generös och påhittig under en lättsam Venus. Du låter skratt och fest ta plats i relationen och planerar för flera romantiska överraskningar!

Du faller för: Skorpionen och Fiskarna.

Sommarens bästa: Positiv gnista.

Hetaste dagarna: 9/7, 16/7, 12-14/8, 17/8, 18/8.

TVILLINGARNA: Sätt din partner först!

22/5–21/6

Din sommar: Jupiters påverkan på tecknet visar en nyfikenhet och upptäckarlust som gör dig rörligare i sommar än under resten av året. Har du möjlighet reser du, men långa cykel-eller vandringsturer är också intressanta. Du utmanar fysiken och konditionen stärks. Det finns inslag av tur i början på augusti, att satsa lagom på spel eller investeringar kan ge vinst!

Kärlek & semesterflört: Planeterna Jupiter och Venus står för romans på resan eller äventyret och det är en fingervisning åt singeln att ge sig utanför de vanliga gränserna. Från mitten på juli och framåt ökar oddsen stadigt för dig! Den stadgade i tecknet är en fri själ, men att ständigt göra saker på egen hand kan få relationen att gnissla. Egen tid är som alltid välgörande för det här tecknet, men att sätta din partner först är det som håller kvar lyckan...

Annons

Du faller för: Lejonet och Skytten.

Sommarens bästa: Upptäcktsfärderna.

Hetaste dagarna: 14/7, 16/7, 28/7, 15/8, 27/8.

KRÄFTAN: Fira kärleken med en fest

22/6–23/7

Din sommar: Venus lättsamma påverkan på din sommar visar att det är lata dagar som gäller, du slappnar verkligen av på ett hälsosamt vis. Helst vill du vara vid vatten, att sola och bada ger alla Kräftor nya krafter. Det finns tecken på att du måste hålla igen rent ekonomiskt fram till höstkanten, men helt vill du inte släppa det goda livet. Unna dig med måtta.

Kärlek & semesterflört: Månen och Venus är konstellationer som talar för en romantisk känsla. Ett möte i juli är svårt att släppa för singeln, men det dröjer lite innan du tar nya initiativ. För övriga i tecknet finns chansen att bygga vidare på relationen, förmågan att se varandra med nya ögon växer sig stark under sommaren. I mitten på augusti blandar Jupiter sig med i leken och du vill fira kärleken med en fest, kanske bröllop eller förnyade löften är aktuella!

Annons

Du faller för: Vågen och Stenbocken.

Sommarens bästa: Nyförälskelse.

Hetaste dagarna: 8/7, 21/7, 13/8, 18/8, 24/8.

Två par fötter står nära i sanden.
Är det i sommar du kommer att fria? Foto: Shutterstock/TT

LEJONET: Marken gungar under fötterna!

24/7–23/8

Din sommar: Mars eldiga influenser berättar om en fysisk varelse i sommar, att träna och skaffa dig en bättre kondition är nu målet för många i tecknet. Man anar att frustrationen växer om du sitter fast i något, därför bör du göra allt för att få friare tyglar och kunna prova på nya utmaningar. Kanske du hittar tjusningen i att klättra! En ny vänskap spirar och den tycks ge dig mer än väntat.

Kärlek & semesterflört: Din sommar påverkas av planeten Plutos förmåga att röra om i de trygga hjulspåren. Nu vill du envist gå till botten med både stort och smått som irriterar dig och det påfrestar alla nära relationer. För singeln kan detta betyda flera försök innan du hittar rätt. Den stadgade känner förmodligen marken gunga under fötterna vid flera tillfällen, men en i grunden bra relation går stärkt ur den tillfälliga turbulensen!

Annons

Du faller för: Stenbocken och Vattumannen.

Sommarens bästa: Utrensningen.

Hetaste dagarna: 12/7, 17/7, 5/8, 19-22/8.

JUNGFRUN: Våga följa det hjärtat säger

24/8–23/9

Din sommar: Ekonomin känns stabil för många i tecknet och det tillåter utsvävningar, att skämma bort dig är sommarens trevligaste hobby. Du som har mindre i kassan tar chansen när du blir bjuden på något trevligt. Saturnus och Venus influenser anger bra balans mellan förnuftiga handlingar och njutningsfulla aktiviteter. Att bara lata dig är inte din grej, du överraskar med ett karriärsteg!

Kärlek & semesterflört: Månens påverkan är både försiktig och känslosam och i sommar märker många i tecknet av en tendens att bromsa sig när de varmare känslorna uppstår. Det händer så mycket mer under ytan än vad du förmedlar utåt, både för singlar och stadgade. Fastna inte i beslutsångest eller självtvivel, att våga följa det hjärtat säger är stjärnornas bestämda budskap. Den som du släpper nära kan visa sig vara en fantastisk juvel!

Annons

Du faller för: Skorpionen och Fiskarna.

Sommarens bästa: Romantisk längtan.

Hetaste dagarna: 11/7, 15/7, 11/8, 20-22/8.

VÅGEN: I sommar vill du känna att du lever!

24/9–23/10

Din sommar: Zodiakens största levnadskonstnärer är vågskålarna och i sommar vill du känna att du lever. Där andra kanske håller igen brer du glatt på och pengarna rullar, men du ser till att ha roligt för varje krona. Något nytt dyker upp i ditt liv i början på juli och det gör dig först betänksam, sedan satsar du förmodligen på att få ut något mer av detta. Många vågskålar har chansen att göra en god affär i slutet på augusti!

Kärlek & semesterflört: Nya människor tjusar dig i sommar och det gäller särskilt de kontakter som visar sig i månadsskiftet juli/augusti, kanske i samband med jobbet. Venus bana tyder på att det nu är extra lätt att falla för någons charm! Den stadgade är otålig och vill se en förnyelse av relationen. Får du inte med din partner på dessa planer uppstår lätt irritation. Var uppmuntrande istället för krävande!

Annons

Du faller för: Väduren och Tvillingarna.

Sommarens bästa: Förnyelsen.

Hetaste dagarna: 3/7, 29-31/7, 2/8, 25/8.

SKORPIONEN: Kärlekslågan brinner stark!

24/10–22/11

Din sommar: Du är hungrig på framgång inom vad du än lägger händerna vid i sommar. En ambitiös energi från planeten Merkurius har landat och effektiva planer är det som utmärker dig. Har du råd unnar du dig lyxiga nöjen, men du slappnar aldrig av helt. Även när du har semester är instinkterna slipade och du är redo att slå till när möjligheterna dyker upp! Ett uppsving i ekonomin är sannolikt att vänta.

Kärlek & semesterflört: Kärlekslågan brinner stark i detta tecken i sommar och hetast tycks dagarna kring mitten på juli och början på augusti vara. Se inte så mycket till den yttre förpackningen, ett vackert inre känns som ett betydligt viktigare mål för dig som är singel. För övriga skorpor visar Venus bana att det finns många nya sidor av kärleken att upptäcka. Dessa får dig att uppskatta din partner mer för varje dag som går!

Annons

Du faller för: Oxen och Jungfrun.

Sommarens bästa: Framgångarna.

Hetaste dagarna: 10/7, 15-17/7, 4-6/8, 14/8.

Ett par håller varandra i händerna på en strand, i solnedgången.
Sommar, solnedgång och romantik. Vad står skrivet i stjärnorna för din sommar? Foto: Shutterstock/TT

SKYTTEN: Ta dig mycket tid för två

23/11–22/12

Din sommar: Du har kanske inte din vanliga fart uppe i början på sommaren, men den tar sig framåt skiftet juli/augusti. Nu landar ny energi från planeterna Mars och Jupiter och du kan vilja satsa på en längre eller kortare resa. Att komma bort helt från de vanliga hjulspåren är det som tar fram det bästa ur dig, din positiva utstrålning, upptäckarglädje och förmåga att skapa nya kontakter gör livet rikare!

Kärlek & semesterflört: Neptunus påverkan är mycket romantisk och just nu finns det en längtan hos alla i tecknet att få sväva en bit ovanför marken. Det är på gott och ont för singeln, tillfällig kemi förväxlas lätt med den stora kärleken! Ta dig mycket tid för två, det är då livet får en extra guldkant. Ett gräl i slutet på juli är snart glömt, om du är tydlig och visar att du vill fokusera på samma mål som din hjärtevän.

Annons

Du faller för: Tvillingarna och Skytten.

Sommarens bästa: Gemensamma mål.

Hetaste dagarna: 8/7, 19,7, 11-12 /8, 19/8.

STENBOCKEN: Ett magiskt möte förändrar allt!

23/12–20/1

Din sommar: De naturliga elementen hjälper alla jordtecken, inklusive Stenbocken, att varva ner och finna ro. En enkel stuga på en naturskön plats är som lyx för dig, tiden i det gröna förnyar dig nämligen inifrån och ut. Som zodiakens mest disciplinerade arbetshäst bör du alltid ta dig en bit hemifrån när du vill kunna släppa på kraven. Att lyssna på vad hela du behöver gör din sommar till en hälsoinvestering!

Kärlek & semesterflört: Den jordnära bocken har starka känslor under den välkontrollerade ytan. I sommar visar planeterna Merkurius och Venus att du fokuserar på dina nära relationer med extra värme och att ständigt överraska och ge din partner mycket uppmärksamhet uppskattas! Singelbocken är både blyg och kräsen och du håller distansen till nya bekantskaper. Ett magiskt möte i början på augusti kan dock förändra allt....

Annons

Du faller för: Kräftan och Lejonet.

Sommarens bästa: Det sköna gröna.

Hetaste dagarna: 10/7, 13/7, 1/8, 3/8, 7/8.

VATTUMANNEN: Öppna hjärtat så får du se på gnistor!

21/1–18/2

Din sommar: Du kanske inte får till de stora planerna i sommar, men du är flexibel och rättar dig efter de rådande omständigheterna och det kan bli riktigt bra ändå! Planeterna ger positiv energi och när det behövs skvätter du över den på dem i din omgivning som behöver det. Magkänslan säger att du är en viktig resurs och du arrangerar aktiviteterna som lyfter både dig och dina närmaste.

Kärlek & semesterflört: En överraskande nytändning är ett faktum för många av de stadgade vattenbärarna i sommar. Kärleksplaneten Venus står i en tursam bana från mitten på juli och framåt, en signal om att känslomässiga satsningar kan ge dubbel utdelning. Högsta vinsten står också på lut för dig som är solo och redan i juli kan kärleken landa. Kanske den är svag och osäker i början, men du som öppnar hjärtat på allvar får snart se på gnistor!

Annons

Du faller för: Väduren och Lejonet.

Sommarens bästa: Nytändning.

Hetaste dagarna: 12 – 15/7, 25/7, 30/7, 10-12/8.

FISKARNA: Vackra ögonblick med din hjärtevän väntar!

19/2–20/3

Din sommar: I juli reducerar du alla ansträngningar till en mininivå och satsar på att ta dagen som den kommer. Att koppla bort måstena öppnar dock nya dörrar och du kommer tveklöst att kliva in genom dem, ett eller flera små äventyr väntar! Resurserna kan vara snålare i augusti, men du är kreativ och saknar aldrig idéer. En fest utomhus blir sannolikt den här tidens höjdpunkt.

Kärlek & semesterflört: Planeten Plutos inträde på kärleksbanan ger dig starka reaktioner, både positiva och negativa. Håll dig konsekvent på den ljusa sidan och du får uppleva en rad vackra ögonblick med din hjärtevän. I slutet på juli sker en vändpunkt för singeln, men bara om du släpper garden och vågar känna tillit. Håll framför allt den orationella svartsjukan som kan hälsa på stången. Både stadgade och singlar firar något speciellt i mitten på augusti!

Du faller för: Oxen och Jungfrun.

Sommarens bästa: Spontana infall.

Hetaste dagarna: 1/7, 5/7, 9/7, 8/8, 15/8.

Annons