Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2021 för lejonet

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En kvinna i lejonets tecken som tar vara på sina relationer under 2021.
En ny fas kan vänta lejonet när det kommer till vänner och bekanta 2021. Detta kan visa sig bli väldigt kritiskt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Lejonets relation till vänner och familj

Det finns fyra tidpunkter under 2021 när det blir förändringar i familjelivet. Framför allt kommer det under den sista halvan av januari vara fokus på förändringar i boendesituationen, det kan till exempel handla om en flytt men även om själva familjesammanhållningen.

I början av juni kan det finnas behov av renovering av bostaden eller lite djupare samtal där alla i familjen får ge uttryck för sina åsikter eller känslor.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

I oktober kan det komma igång familjeprojekt som verkligen kommer att göra skillnad och i november kan det också finnas anledning att röja i till exempel källar- eller vindsförråd.

Ditt förhållande till vänner och bekanta kan gå in i en ny fas där du kanske blir lite mer kritisk än tidigare. Några relationer kan rinna ut i sanden, men andra kan bli närmre. Oavsett så är vänskap ett område som du väljer att rikta mer uppmärksamhet mot under 2021. Du kan få nya vänner och det kommer finnas flera som ”tävlar om din gunst”. Du kan räkna med att du kommer vara en efterfrågad person, speciellt i ditt sociala liv.

Annons

Lejonets vardag 2021 – så blir den

Din jobbsituation kan snabbt komma att ändra sig och här gäller det att både hänga med i svängarna och i nya trender.

Något i din vardag kommer att bli mycket enklare. Det kan handla om din hälsa där du under 2020 kanske har haft problem som präglat din vardag men som nu är borta. Under 2021 är det mycket som känns lättare och ditt humör är på väg tillbaka till det normala.

Det kan dock fortfarande vara aktuellt för dig att göra större förändringar i din vardag – det kan handla om livsstilsförändringar som rör kost eller motion, eller så handlar det om ditt arbetsliv.

Lejonets framtid – så ser den ut

Ny teknik kommer in i alla våra liv, men för lejonet blir det lite extra i förbindelse med jobb – oavsett vad du sysselsätter dig mer. Kärleken blomstrar lite extra för de lejon som vågar gå hundra procent in i en ny relation.

Mer seriositet präglar kärleken och det fasta förhållandet blir ännu mer solitt. Om du inte redan är gift kan bröllop komma på tal och för andra kan det bli aktuellt med en förnyelse av löftena för att cementera sin kärlek ånyo.

Nya bekanta med massor av idéer kan komma i ditt liv. Du roas av att prata med personer som kan tänka utanför boxen och som är mycket intellektuella och framsynta.

Annons