Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2021 för oxen

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
Det kan bli stora förändringar i både familj- och boendesituation i januari, april, juli och oktober månad. Om du har planer på stora förändringar är det bäst att göra dessa här, men dock kan det i januari, maj, augusti och oktober bli förseningar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Oxens relation till vänner och familj

Kanske är det inte möjligt att få till allt men du kommer anstränga dig å det yttersta för att tillmötesgå alla och du kommer vara extra uppmärksam på familjeangelägenheter i mars, juni och juli.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Du är beredd på att göra nästan allt för att skydda din familj och ser mellan fingrarna med mycket.

Under 2021 föredrar du att umgås med vänner som kan tänka utanför boxen. Du får ut mycket av att prata om okonventionella ämnen eller saker som kanske inte intresserar så många. Din önskan kommer att uppfyllas eftersom många av dina bekanta har utvecklat samma intressen som du. Några av dina vänner kan i början av året helt oväntat få sina liv upp- och nedvända och du ställer upp och hjälper dem utan en sekunds tvekan.

Oxens vardag 2021 – så blir den

Ditt jobb blir ett stort fokusområde i ditt liv under 2021 och du vill gärna utvecklas. Detta kan dock vara knepigt med restriktioner, kanske på grund av covid-19.

Annons

Oavsett så kommer du våga gå nya vägar där kanske också utländska platser är involverade. Om du är född mellan 26 april och 4 april är det bäst om du bara förbinder dig till jobb under kortare perioder.

Du har ett stort frihetsbehov och du behöver ha utrymme för att kunna vara impulsiv.

Framtiden för oxen

En del oxar kommer känna sig rastlösa och känna ett behov av att göra något helt annorlunda. För många kan en tjänstledighet fungera som en tillfällig lösning. Att satsa på vikariat eller konsulttjänster kan också vara ett alternativ eftersom det här är väldigt fritt och du kan ge dig iväg och resa om du vill. Det är viktigt att du ser framåt och lägger det som har varit bakom dig.

Även om arbetslivet upptar mycket av din tid och ditt fokus under 2021 så kan du planera det så att det tillgodoser ditt behov av frihet – även om det blir en utmaning. Din syn på livet håller på att ändras och du kan därför komma att släppa några av de mycket fasta principer som du har följt i åratal.

Annons