Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för vattumannen

16 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för vattumannen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Vattumannen

Generellt kan sägas att kärleken inte är vattumannens främsta prioritet i livet. Det finns så mycket annat som tilltalar vattumannen – som dessutom trivs väldigt bra i sitt eget sällskap. Om vattumannen ska ha en stadig partner så ska det vara en person som klarar av att behålla vattumannens uppmärksamhet i det långa loppet.

För den vattuman som lever i en relation kommer det inte att bli mycket drama på kärleksfronten under 2022. Utmaningen ligger i ditt stora behov av frihet och vilja att leva utan att ta alltför mycket hänsyn till andra.

För singel-vattumannen kommer det att dyka upp stora möjligheter till lösare förbindelser utan förpliktelser. Du kan verkligen konsten att flirta men när någon kommer dig för nära har du en tendens att sluta dig. Det kommer dock finnas flera seriösa kandidater på banan under 2022 om det är en längre relation du vill ha. Framför allt i början och slutet av mars månad.

Annons

Vattumannens relationer med sina vänner

Under 2022 kommer du att ha stort fokus på dina vänner. Detta kommer att bli särskilt påtagligt under maj månad. Då kommer du att vara omgiven av visionärer och personer som vågar tänka utanför boxen. Tillsammans med dem kommer du att engagera dig i lokalpolitik eller andra frågor som är viktiga i ditt närområde. Var dock uppmärksam på om ni verkligen har samma målsättningar. Någon kanske lovar dig saker som hon eller han inte kommer att hålla. För att undvika obehagliga överraskningar bör du tänka både en och två gånger innan du involverar dig för mycket.

Vattumannens framtid – så ser det ut framöver

2022 är projektens år för dig. Du kommer att ge dig i kast med ämnesområden som är helt nya för dig – men som du kommer att sätta dig in i och lyckas bra med. Detta kommer att ge dig massor av energi och på det hela taget kommer du att bli betydligt mer optimistisk under detta år. Under april månad kommer det att inträffa ett magiskt ögonblick för dig som involverar en gåva. Den kan ha en koppling till din familj och handlar både om pengar och kanske en släkting som du tidigare inte har haft någon vetskap om.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons