Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2021 för skorpionen

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En kvinna med skorpionens tecken har kanske fler familjemedlemmar att välkomna in i 2021?
Nya förhållanden kan prägla familjelivet. Det kan handla om att det har kommit begränsningar, att du har fått möjlighet för att bygga ut eller att det har kommit nya familjemedlemmar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Skorpionens relation till vänner och familj

Förändringarna händer speciellt under januari, juli och november och när du väl har vant dig inser du fördelarna.

Behovet av umgås med nya vänner pockar på och det kan gå ut över din existerande vänkrets. Du kan uppleva att dina bekanta tar initiativ till att pausa er vänskap och du tar med största sannolikhet illa vid dig av det, men det kan ge dig möjlighet att hitta nya vänner, kanske i helt andra miljöer som kan inspirera dig.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Om du ska ha en fest för dina vänner är den bästa tidpunkten i januari eller juli.

Skorpionens vardag – så blir den 2021

Vanligtvis tycker du om att få saker ur världen och du satsar på snabba resultat.

Förra året startade du många projekt och i år kommer du se frukten av det arbetet. Det är framför allt fokus på ditt arbetsliv under årets första månad och det kan komma stora förändringar som till exempel att du tar på dig mer självständiga uppgifter.

Annons

Mycket tyder på att du kommer att göra saker och ting på ett helt annat sätt än vad du brukar det ligger ett spännande arbetsår framför dig med möjlighet att nå dina mål snabbare än vad du har förväntat.

Framtiden för skorpionen

Ditt 2021 handlar mycket om boende och tillhörighet men också familjemedlemmar son kommer att pocka på mer uppmärksamhet än tidigare. Det kan också handla om att du bildar familj eller får en framträdande roll i släkten. Då upptäcker du kanske också att det faktiskt är lite gammeldags traditioner som du tycker om och som du vill försöka återinföra men i en lite modernare version.

Psykologiska mekanismer kommer intressera dig ännu mer och handla mycket om tankar om hur din tillvaro ska se ut på sikt. Hur får du till exempel arbets- och familjeliv att gå ihop i framtiden, det är inte helt säkert att det fungerar optimalt just nu.

Om du har karriärambitioner så ska du ta dem på allvar och hitta din plats i det system som du gärna vill vara en del av. Följ ditt hjärta!

Annons