Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Relationshoroskop: Så blir 2021 för skytten

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En föränderlig relation står i fokus för skytten enligt stjärnorna.
Tveksamheter kring din boendesituation kanske påverkar familjelivet och relationen med skyttens nära och kära för 2021.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Skyttens relationer med vänner och familj

Familjelivet har långsamt förändrats, vilket är en helt naturlig process. I ditt fall handlar det om att planeten Neptunus står i tecken för området som handlar om din familj och boendesituation. Det har den gjort under en del år och det är därför ett mycket långsamt inflytande som gör sig gällande.

Det är med största sannolikhet boendet som har varit, eller är, i fokus med reparationer och renovering. Du har kanske också haft dina dubier på om huruvida du borde flytta eller inte.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

I år har du möjlighet att ge både familjen och boendet extra uppmärksamhet, speciellt mellan maj och augusti. Projekt som du länge har önskat att sätta igång kan du nu komma igång med men du hinner nog inte bli färdig i år. Oavsett så är det bra att göra en plan för vad du vill göra. Förändringar i boendet och i familjen kan ske under årets första månad.

Du har lätt för att få vänner och att umgås. Du har sällan något direkte udestående med någon och skulle det bli aktuellt så händer det sannolikt i juli och september. Om du planerar en fest för dina vänner är det perfekt med juni eller september.

Annons

Skyttens vardagsliv under 2021

Det är viktigt att du har vettiga rutiner i vardagen, det gäller till exempel din kost, motion och ditt arbete, det ska helst inte vara för mycket turbulens. De senaste åren har det varit svårt att ha trygghet i vardagen och i år kan det bli större ändringar där du gör klokast att hänga med i förändringarna istället för att kämpa emot, vilket kan se under januari.

Kom ihåg att de ändringar som händer kan bli väldigt konstruktiva på längre sikt. De kan också hjälpa dig vidare i en process där du på grund av omständigheter till exempel blir tvungen att gå på diet för att optimera din hälsa.

2020 var ett ekonomiskt tufft år där du kanske var tvungen att dra åt livremmen. 2021 bör bjuda på bättre ekonomisk stabilitet men du kommer fortfarande märka av efterverkningarna av covid-19.

Du är dock inte ruinerad och har säkert ett sparat kapital så ekonomiska utmaningar kommer inte ta så mycket fokus för dig.

Framtiden för skytten

De kommande par åren kommer dina intressen sannolikt kretsa kring idealistiska projekt. Under 2021 kan det hända att du engagerar dig i politik och ideologiska organisationer där det handlar om att göra gott ”för sin nästa”. Vänta med att ta ställning till var du vill lägga ditt personliga engagemang till slutet av året.

Annons