Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Relationshoroskop: Så blir 2021 för stenbocken

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En stenbock som ser fram emot 2021 tack vare alla härliga relationer som väntar.
Relationen och familjen i stort mår mycket bättre 2021 än förra året för stenbocken. Mycket av det kan vara tack vare dina konstruktiva lösningar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stenbockens relationer till vänner och familj

Det händer inte riktigt lika mycket på familj- och boendefronten som under förra året. På det stora hela har familjen det mycket bättre och är inte så pressad som det ser ut att ha varit under 2020.

Många saker i familjen har säkert förändrats eller så har du gjort förändringar i förhållande till dem. Kanske handlar det om gamla generationer som gått i klinch där du hittat konstruktiva lösningar för att ändra kurs. Det kan fortfarande finnas oenigheter som kan komma att visa sig i början av juli och å du har möjlighet för att en gång för alla göra slut på de fördomar som har funnits.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Om du har planer på att ordna en släktträff är de bästa tillfällena september och december. Oavsett om du har få eller många vänner är det viktigt för dig att de är närvarande när ni träffas. Du bör känna av läget för att hitta bästa tillfället att bjuda in dem, men det både september och december är perfekta tillfällen.

Annons

Stenbockens vardag 2021

Under perioden 23 maj – 11 oktober behöver du tid för eftertanke. Dra dig inte för att inte socialisera med andra, speciellt om du saknar energi. Med allra största sannolikhet handlar det här om att du har behov för en tankepaus.

Vanligtvis agerar du mycket klokt, och det kommer du att fortsätta med, men vissa kan komma att uppfatta ditt beteende som om du förhalar saker och ting för egen vinnings skull. Det finns också en period där du kan uppleva det som att du nästan återföds och får nya krafter på livets väg. Om du känner ett behov av att göra förändringar i vardagen görs dessa med fördel i början och slutet av 2021.

Om du vill sätta fokus på din hälsa är du speciellt mottaglig för alternativa hälsometoder i mars och augusti.

Framtiden för stenbocken

Det är framför allt två områden där du kan utveckla eller fördjupa dig i dina färdigheter. När det handlar om kommunikation är det perfekt att du gör något åt saken men det behöver inte handla om det skrivna eller talade ordet utan kan lika gärna handla om till exempel bild eller film.

Kanske är det något som du lade tid på för ungefär tolv år sedan och som du nu har chans att hitta tillbaka till. När det handlar om kultur är det en bra idé om du återupptar ett eller flera av dina intressen.

Annons