Lästips: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

20 feb, 2019 
https://image.allas.se/image-102471?imageId=102471&width=1320&height=689
Redaktionen
Bara påhitt eller något att forma livet efter? Att tro eller inte tro på stjärntecken är en vattendelare. Men enligt ditt horoskop är detta stjärntecknet du inte bör dejta.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Många ser astro som ett härligt tidsfördriv, medan andra tror stenhårt på det. Och så finns det så klart personer som ser det som rent påhitt.

Även om det är svårt att säga hur mycket sanning det ligger i horoskop är det alltid spännande att tro sig veta vad stjärnorna har planerat – inte minst när det kommer till kärleken.

Här är stjärntecknet du absolut inte ska dejta – baserat på ditt stjärntecken.

Väduren

Dejta inte: Stenbocken

Väduren är känd för att vara en riktig regelbrytare, medan stenbocken älskar regler. Genom att dejta en stenbock kommer du ständigt att känna dig kritiserad för ditt sätt att leva – som är helt främmande för stenbocken.

Spontanitet är din melodi, vilket man inte kan säga om stenbocken, som sällan ens kan gå ut på restaurang utan att ha bokat bord långt i förväg. Trots att ni båda är engagerade i jobbet är stenbocken lite mer av en workaholic och att komma i andra hand är inget för den uppmärksamhetskrävande väduren.

Annons

Oxen

Dejta inte: Vattumannen

Även om oxen gillar regler och traditioner kan vattumannen nästan kännas som en regelryttande robot jämfört med dig.

Du vill njuta av livets goda och älskar att unna dig, medan vattumannen är mer reserverad och tecknet gillar inte att betala för dina utsvävningar. Även om det kan vara spännande i sängen är ni inte särskilt kompatibla i en seriös relation.

Tvillingarna

Dejta inte: Skorpionen

Personkemin i den tidiga dejtingfasen går inte att ta miste på och även om det heta flirtandet till en början verkar båda gott brukar det gå åt skogen när det ska bli seriöst.

Medan du vill ta romansen med en klackspark innan du vet vart den leder kräver skorpionen exklusivitet redan från början. Och på grund av skorpionens bestämda och något manipulativa charm är det lätt att du gör avkall på dina egna känslor.

Annons

Kräftan

Dejta inte: Skytten

Vilda, frisinnade skytten sveper in i kräftans liv likt en tornado –och ibland är det visserligen det den försynta kräftan behöver. Men i det långa loppet är skyttens livsstil inte något som passar dig.

Skyttens hypersociala och rastlösa tillvaro rimmar illa med kräftans behov av egentid med sin älskade.

Lejonet

Dejta inte: Fiskarna

Den drömska och charmiga fisken får dig snabbt på fall och du har lätt att tappa fotfästet. Men under ytan kan fiskens dystra humör göra relationen stormig. Som lejon tar du dessa dippar högst personligt.

Även din ekonomi kan påverkas av att dejta en person i fiskarnas tecken, eftersom varken du eller fisken är särskilt ekonomiska av er.

Jungfrun

Dejta inte: Vågen

Till en början känns det som att du hittat rätt och de första dejterna är magiska. Om du väl lyckas boka in och genomföra dem, vill säga.

Annons

Vågen är nämligen svår att håva in, vill aldrig låsa sig vid en plan och gillar att hålla möjligheterna öppna. Så innan du kan slappna av och bli intim gäller det att ta reda på åt vilken riktning er relation leder. Allt slingrande förvandlar även den bästa jungfrun till en frustrerad och svartsjuk person.

Vågen

Dejta inte: Jungfrun

Kulturella jungfrun kan till en början verka som en perfekt matchning. Ni har båda smak för livets goda, men den resultatdrivna jungfrun vill ständigt utvecklas och förbättras, medan du föredrar att inte ta livet fullt så seriöst.

Du känner dig stressad av jungfruns krav på handling och förbättring och din generösa sida är raka motsatsen till jungfruns, som bara vill unna sig själv och ingen annan.

Skorpionen

Dejta inte: Tvillingarna

Trots att du är riktigt attraherad av tvillingarnas livliga personlighet är personer födda i det tecknet svåra att få för sig själv.

Annons

De blir inte seriösa i första hand och deras oregelbundenhet och på- och av-beteende gör dig galen. För att inte tala om deras ohämmade – men enligt dem oskyldiga – flirtande med andra tar fram den värsta svartsjukan i dig.

Skytten

Dejta inte: Kräftan

Kulturella, livsnjutande kräftan är kul att umgås med, men det är oftast bäst att stanna vid en vänskapsrelation.

I ett förhållande kan kräftans kyligt, cyniska sida bli klängig och uppmärksamhetskrävande. Det kan vara för mycket för de allra flesta skyttarna.

Stenbocken

Dejta inte: Väduren

Väduren är stjärnbildernas barnunge och som stenbock är du omhändertagande.

Dynamiken fungerar helt enkelt inte, om det inte är så att du är på jakt efter någon att ta hand om. Annars är risken stor att de romantiska känslorna försvinner innan de ens hinner börja.

Annons

Vattumannen

Dejta inte: Oxen

Oavsett hur mycket du uppskattar oxens romantiska glöd kan deras intensiva passion göra dig överväldigad. Du kan helt enkelt inte förstå varför oxen måste få bekräftelse på din kärlek hela tiden och varför tecknet känner sig osäker när du ska träffa dina vänner.

Era olika värderingar kring livet i stort och ekonomiska frågor kommer till slut att förstöra glöden.

Fiskarna

Dejta inte: Lejonet

Till en början förtrollas du av lejonets traditionella och romantiska gester och en drink kan plötsligt förvandlas till en tvådagarsdejt.

Men när du försöker gå på djupet och verkligen lära känna lejonet stöter du på motstånd och tecknet kämpar för att inte visa sig sårbar, vilket leder till att du känner dig tjatig.

Källa: Astrotwins/Elle.com

Foto: Unsplash/Shutterstock

Läs också:

Horoskop – så blir ditt kärleksår 2019!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons