Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Relationshoroskop: Så blir 2021 för väduren

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En vädur som läst vad som väntar henne 2021 och ser optimistiskt på framtiden
Vädurens 2021 har mycket spännande i lager. Här kan du läsa mer om vad som kommer hända dig gällande dina relationer, vardagen och vädurens framtid.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vädurens relationer med vänner och familj

Det kommer lugna ner sig för din närmsta familj under 2021 och fokus kommer antagligen att ligga på ditt förhållande till din svärfamilj och syskon. De relationer som har förbättringspotential kan du göra en ansträngning eller sträcka ut en hand, speciellt till äldre syskon.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Nya familjemedlemmar kan tillkomma efter många års frånvaro och här kan det vara en bra idé att stämma av vilka förväntningar ni har på varandra. Ge det lite tid så att alla har en chans att lära känna varandra innan ni börjar ställa krav på varandra. Den bästa tiden att tillbringa tid med familjen är i mars, april, september och december.

Din vänkrets har stor potential för att utökas rejält och kanske är de framför allt äldre personer som du får ett nära förhållande till. De har mycket erfarenhet som du kan dra nytta av.

Livet – så blir vardagen för väduren

Det är viktigt för dig att det är ordning på saker och ting. Vissa kanske tycker att du fokuserar för mycket på små detaljer, men det ger dig en härlig trygghetskänsla. Du tycker om att fixa saker och du är bra på det. Du går noga tillväga och arbetar som bäst när tempot är högt och du kan se resultaten direkt.

Annons

Om du fortfarande jobbar kommer du uppleva att din arbetsbörda lättar efter några tuffa år. Nu kan du pusta ut litegrand och gå på djupet med de uppgifter som du får. Om du har planer på att göra förändringar i ditt arbetsliv så är början av januari en bra tid. Du kanske väljer att ta in på en helt ny väg eller så får du en aha-upplevelse och får kan se meningen med vissa arbetsuppgifter så att du får en annan syn på arbetsprocessen.

Förra året bjöd på flera utmaningar för ditt välbefinnande och det blev inte mycket energi över. Detta förbättras markant under 2021 när du hittar ett bättre flyt i ditt arbete och känner dig mer nöjd med dina insatser.

Vädurens framtid – så ser det ut framöver

Du känner mer tillit till det kommande året än på länge. Du kommer vara mycket mer positiv inför förändringar och nyheter i vardagen. En del vädurar har fortfarande möjlighet att helt ändra karriärinriktning men det måste föregås av en lång beslutsprocess. Kanske befinner du dig mitt uppe i den och gör slag i saken. Den kommande tiden lägger du stort värde i ekonomisk trygghet. För en del kan det betyda att svångremmen dras åt och kanske när du minst anar det. Ekonomin kan också ta en helt annan riktning, nämligen att du får oväntade intäkter som helt ändrar kartan för din ekonomiska situation. Se dock till att ha pengar undanstoppade.

Annons