Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret!

Börjar du få spring i benen, vill se världen och är redo att flytta – men vet inte vart? Varför inte låta stjärnorna bestämma!

Du kanske inte ska grunda ditt beslut om att flytta till en ny stad helt och hållet på vad den här artikeln säger – men se det som ett sätt att få inspiration om härliga städer att besöka!

Här ska du bo – baserat på ditt stjärntecken:

Vädur

Vädurer gillar inte att sitta still och är fulla av energi. De är också modiga och spontana och behöver därför bo någonstans där äventyret ligger nära till hands. Australien är det optimala landet för en vädur – här finns bland annat Red Centre, en 225 km lång hike som pågår nonstop i 14 dagar. Dessutom kan du surfa i princip överallt om du bor i Australien!

Oxen

Oxen är ambitiös och älskar sin självständighet. Hen kommer att trivas i Prag där det finns massor av sevärdheter men det är samtidigt en stad som är billig att bo i.

Tvillingarna

En tvilling behöver variation och blir lätt uttråkad. Därför ska hen bo i händelsernas centrum, nämligen Las Vegas! Här finns allt från nöje till utomhusaktiviteter och spektakulära utsikter.

Kräftan

Kräftan älskar att vara nära vattnet och eftersom Barcelona har blivit framröstad som en av världens tio bästa storstäder med strand är Spaniens pärla Barcelona ett utmärkt val.

Lejonet

Lejonet är nästan löjligt självsäker och otroligt ambitiös. Ett lejon skulle trivas riktigt bra i Maldiverna bland solen, vattnet och den härliga temperaturen.

Jungfrun

Man säger ofta att jungfrun är intelligent och praktisk men med en djup törst av kunskap och gärna en bra bok. Därför skulle Venedig vara en stad värd att kalla hem för en jungfru. Här finns vacker arkitektur, en rik historia och råkar även vara hemstaden för författare som Marco Polo och Giacomo Casanova.

Vågen

Vågen är det sociala proffset bland alla stjärntecken och älskar att träffa nya människor att samtala med. Just därför skulle en våg trivas som handen i handsken i San Francisco.

Skorpionen

En skorpion är någon du inte ska tjafsa med. Hen är stark, tuff och passionerad. En skorpion passar att bo i New York där människorna ständigt är i rörelse och det alltid finns något att göra.

Skytten

Skytten älskar att resa och är det stjärntecken som reser mest. En skytt gillar inte att vara på ett och samma ställe för lång tid så för denna person skulle en stad som Amsterdam passa perfekt. Här finns massor av äventyr som kan få hen att sväva iväg i fantasin.

Stenbocken

Stenbocken är en praktisk, etisk och väldigt naturnära person. Alberta i Kanada skulle lämpa sig väl för en stenbock. Här finns en vacker nationalpark vid namn Banff National Park som stenbocken kommer att trivas i.

Vattumannen

Vattumannen är en riktig humanitär person och därför skulle hen trivas bra i Ghana. Ghana sägs nämligen vara en av de vänligaste platserna av de afrikanska länderna. Dessvärre är landet fattigt och barnen får svårt att gå i skolan. En vattuman skulle trivas bland möjligheterna att volontärarbeta samtidigt som hen kan njuta av den vackra miljön.

Fiskarna

En person som är född i fiskarnas tecken älskar musik. Frankrike anses vara en av de mest musikaliska länderna – här lyssnar man i genomsnitt på 2,5 timmar musik varje dag.

Av Thowe Wagner/elle.se

Källa: Bustle
Foto: Shutterstock

Läs också:

Horoskop – så blir ditt kärleksår 2019!