Relationshoroskop: Så blir 2021 för vattumannen

En vattuman som av familjen kanske ses som en udda fågel 2021

Foto: Unsplash.com

Komplikationer är att vänta för vattumannens relationer – framförallt med familjemedlemmar. Men det finns knep för att hålla sig på familjens goda sida! Stjärnorna har svaret.

Vattumannens relationer till vänner och familj

Det blir en del komplikationer mellan familjemedlemmar i år och det gäller att reda ut dem innan det blir alltför komplicerat. Du gör klokt i att vara rak och tydlig när du uttalar dig i familjesammanhang; missförstånden står som spön i backen och det kan bli svårt att orka med om ni inte rensar luften. Det hela blir bättre under 2021 men det är fortfarande saker som behöver lösas.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Plötsliga saker kan innebära att i flyttar, eller så kan du komma att uppleva stora förändringar runt ditt barndomshem. Om du har planer på att flytta är april en bra månad. Nära vänner kan bli ännu närmre, men frågan är om det är en bra idé. Det kan vara en fördel om ni är på mer kampratnivå som ser tillvaron från samma synvinkel.

Så här blir vattumannens vardag 2021

Din tillvaro kretsar mycket runt familjen och dess trivsel. Också på detta området blir allt mycket lättare i år, du kommer inte känna dig lika pressad i vardagen utan upplever mer frihet och bekvämlighet. Men du kommer fortfarande vara beroende av att dagliga rutiner fungerar som de ska.

I början av januari är det en bra tidpunkt att se över din livskvalitet. Är du nöjd? Om inte kan du göra något åt det.

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Under 2020 saknade du kanske ork och energi i vissa perioder. Det ligger bakom dig nu och du kommer ha kraft att göra förändringar och uppfylla dina förväntningar. Du är väldigt engagerad i ditt arbete och när det gäller jobbet kommer du att märka en större frihet och mindre press. Arbetsuppgifter som är sociala till sin natur attraherar dig och du är bra till att engagera dig och gå på djupet med det.

Framtiden för vattumannen 2021

Under 2021 prioriterar du sannolikt boende och egendom eftersom det är viktiggt för dig att du har fast mark under fötterna. Kanske lägger du din tid på att se över ditt nuvarande beoende samtidigt som du letar efter en alternativ boende form.

Kanske dyker det upp något under 2021 som får dig att helt tänka om angående boende eller arbetslivet. Det finns ett område som du önskar att utveckla och 2021 är perfekt för det. Du får knappast bättre förutsättningar att nära ett intresse eller en ideologi och bäst av allt är att du träffar andra som är på precis samma våglängd som dig.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken