Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 25 juni–1 juli 2020

25 jun, 2020 
MONICA HORTELL
Kvinna med solhatt på stranden
Det blir en spännande sommarvecka för alla stjärntecken!
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Horoskop 25 juni–1 juli 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Du vill ha uppmärksamhet och helst också beundran från andra människor. Men när någon du litat på plötsligt kritiserar dig blir du irriterad. Ta det inte så hårt, det är inte allvarligt menat! Lite lagom motion skingrar tankarna.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du dras till starka människor som det är fart och fläkt över. Någon du lär känna nu vill att ni ska starta ett gemensamt projekt och varför tveka? Du behöver utmaningar att ta tag i och krävande uppgifter gör att du utvecklas.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du ifrågasätter vissa av dina tidigare beslut. Det är en period av självrannsakan och den kommer att leda till både små och stora förändringar. Även med ekonomin händer det saker och det är en annan person involverad i det.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har djupa, intressanta samtal med dina närmaste. Inga ämnen känns för svåra och du får reda på saker som du inte haft en aning om. Det kan också komma in oväntade pengar och dem bör du lägga undan på ett säkert ställe.

Annons

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är dags att vara systematisk och göra färdigt det du påbörjat. När du väl börjar går det ganska snabbt. Se också över din budget. Om du inte känner att du har kontroll över ekonomin är det bra att anlita en kunnig rådgivare.

Skytten

22 nov–20 dec

Du blir väldigt förtjust i en person du bara träffar som hastigast. Känslorna tycks vara besvarade och ni kommer att stöta ihop i diverse sammanhang. Det ser också ljust ut i ekonomin och en liten spelvinst kan bli grädde på moset.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är beskyddande och försvarar dina närmaste mot alla former av kritik. Kanske tar du för mycket ansvar och du griper ibland in för tidigt. Om du har lite mer distans till saker och ting ser du klarare på både dig själv och andra!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du uppnår mycket genom ren vilje-ansträngning även om veckan inte blir fullt så sprudlande som du önskar. Det finns anledning att se hoppfullt på den närmaste framtiden. En avslöjad hemlighet ger dig mycket nytt att tänka på.

Annons

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du gör klart något du börjat med för ett tag sedan och äntligen kan du slappna av. Unna dig att bara vara, utan stora planer eller krav. Läs böcker, måla, lyssna på musik, dansa. Gör det som faller dig in och som du mår bra av!

Väduren

21 mars–20 april

Energin ökar och du tar tag i saker utan att tveka. Bäst fungerar det när du får göra något praktiskt som du kan klara snabbt och effektivt. Pappersarbete och vanliga rutiner är inte lika lockande så det överlåter du till andra.

Oxen

21 april–21 maj

Du är försiktig och lite osäker i nya sammanhang. Ofta jämför du dig med andra och inbillar dig att de är bättre eller mer intressanta än du själv. Det finns personer omkring dig som försöker peppa dig - lyssna mer på dem!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du känner dig säkrare och din utstrålning ökar. En relation som varit på upphällningen får ny gnista. Om du är singel kan en stor kärlek dyka upp när du minst anar det. Däremot bör du inte ta några risker när det gäller pengar.

Foto: Unsplash

Annons