Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 20 – 26 april 2020

20 apr, 2020 
Katarina Campagnola
Leende kvinna sitter vid ett bord och jobbar vid en dator.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 20 – 26 april här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

Horoskop 20 – 26 april 2020

Väduren

21 mars–20 april

Din nyfikenhet och öppenhet för nya kontakter kan bli en drivkraft för kreativa idéer och nya mål. Samtidigt får du vara beredd på att möta motstånd och att du inte går så bra ihop med vissa personer som kan förvänta sig mer från dig än vad du får tillbaka. Mitt råd: Skapa positiva kedjereaktioner.

Oxen

21 april–21 maj

Ditt fokus kan ligga på din bekvämlighet och hur du ska upprätthålla en stabil ekonomisk situation trots att det blåser nya vindar som kan skapa omställningar i ditt liv. Satsa på att finna en bra balans mellan arbete, frihet och en stabil ekonomi. Mitt råd: Ta hand om dig själv på bästa sätt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Var öppen för att träffa nya människor i olika sammanhang och ta emot nya tankar och idéer som kan expandera din värld och ge dig nya perspektiv. Samtidigt kan du vara ovanligt försiktig och behöva mer tid innan du fattar viktiga beslut. Mitt råd: Framgång nu genom disciplin och tålamod.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Öppna dig för en utveckling som ger ökad frihet och självständighet. Ekonomiska möjligheter kan komma genom vänner eller grupper som du delar intressen med. Samtidigt kan det uppstå situationer som kräver din uppmärksamhet på ekonomi, egendom och andra materiella resurser. Mitt råd: Mer koll på läget.

Lejonet

22 juli–22 aug

En oväntad förändring i karriären kan leda till nystart som kan innebära att du måste involvera dig helt och hållet. Du vill helst göra saker på ditt eget sätt, men det kan skapa problem med kollegor. Just nu kan du vilja arbeta mer i ensamhet. Mitt råd: Omgivningen kan tycka du är hemlighetsfull.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Läget är rätt för uppgradera till en bättre version av dig själv och jobba på dina svaga sidor. Gör en lista på det som gör dig lycklig och på vad som gör dig olycklig och fundera på hur du kan välja bort det tråkiga och fortsätta med det som får dig att må bra. Mitt råd: Vänd svagheter till styrkor.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Satsa på gemenskap med vänner som brinner för samma intressen som du har. Du kan hitta ditt sammanhang med likasinnade och dela erfarenheter som ger en skjuts framåt kring mål och drömmar. Fokusera också mer på din hälsa och ditt välmående och finn nya vägar till välbefinnande. Mitt råd: Sök glädjen.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Satsa på att bygga en stabil grund att stå på som kan ge trygghet på lång sikt. Nya strukturer i privatlivet kan både ge mer frihet och hjälpa dig att klättra uppåt på karriärstegen. Räkna med att ett ökat ansvar i familjelivet. Mitt råd: Ge dig själv mer utrymme för personliga behov och intressen.

Skytten

22 nov–20 dec

Det kan bli oväntade förändringar på din arbetsplats eller vad gäller dina arbetsrutiner. Fundera gärna på hur du vill utvecklas framåt. Bjud in nytt och omfamna en känsla av frihet och förnyelse. Oavsett vad dina drömmar är, nu är det perfekta tillfället att börja följa dem. Mitt råd: Följ magkänslan.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Jupiter står i ditt tecken och bjuder in till resor och personlig utveckling. Prova på nya resmål och skapa nya minnen. Du kanske inte behöver resa så långt hemifrån. Satsa på ett miljöombyte då och då för att få nya perspektiv och träffa nya människor. Mitt råd: Våga göra något som skrämmer dig.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Merkurius står bra placerad för att möta nya människor och nätverka kring intressen som du motiveras av. Satsa på att lära nytt och öppna upp för nya upplevelser. Ett nytt projekt kan verka tungt i början, vem vet hur mycket du kan om 365 dagar ifall du gör lite varje dag. Mitt råd: Följ ditt flöde.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Det är dags att rensa och sätta upp nya mål för dig själv. För att lyckas krävs mer självdisciplin. Börja ge dig själv lite striktare deadlines och se till att följa dem. Mitt råd: Tänk på att planera i förväg så du får en bra överblick över vad du behöver förändra för att kunna uppnå dina mål.

Foto: Unsplash

Annons