Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 20 – 26 augusti 2020

20 aug, 2020 
Monica Hortell
Kvinna i solhatt och solglasögon ler på en strand.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Horoskop 20 – 26 augusti 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Det finns många människor som behöver dig och du försöker räcka till för alla. Sedan är det tyvärr också någon som försöker utnyttja din hjälpsamhet men det genomskådar du snabbt och du sorterar bort den personen ur ditt liv.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du är optimist och gillar att sätta igång saker. Hur ska dina projekt slutföras, ja det ordnar sig med tiden tänker du. Men det är alltid bra att ha en plan, då har du också något att relatera till när folk frågar vad du håller på med.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Det finns två personer som du just nu har svårt att hantera. En är vag och undflyende, den andra dominant och maktlysten. Du skulle behöva vila från båda två! Ta hand om dig själv och dina försummade praktiska rutiner istället.

Vågen

23 sept–22 okt

Annons

Du ser och hör allt som försiggår omkring dig och du glömmer inget. Men du håller inne med dina iakttagelser och egna åsikter. Dels vill du inte provocera någon och dels kan informationen vara bra att ha vid ett senare tillfälle.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det ser riktigt lovande ut. Du träffar spännande människor och får beundrande blickar vart du än hamnar. Folk fattar tycke för dig helt enkelt. Är du singel blir du förtjust i en stabil, jordnära person som har mycket att lära dig.

Skytten

22 nov–20 dec

Det är en bra period för alla slags samarbeten. Du är diplomatisk och har lätt för att komma överens med folk. Dessutom har du nytta av gamla kontakter. Någon hör av sig med ett erbjudande och du måste fatta ett snabbt beslut.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du gör klart saker som legat över dig ett tag. Det går bra eftersom du är effektiv och inte krånglar till något. Du vill också gärna hitta på nya metoder istället för att sitta fast i gamla rutiner och traditionellt tänkande.

Annons

Vattumannen

21 jan–19 feb

Intensiteten är hög, det blir mycket av allt och det är som att du befinner dig i ett emotionellt högspänningsfält. Det är både roligt och lite ansträngande. Du hinner inte smälta alla intryck eller allt som folk berättar för dig.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Kontakten med vänner och bekanta fungerar bra. Ofta blir du den sammanhållande länken i vänkretsen, den som ringer och mailar och tar de viktiga initiativen. Det uppskattas mer än du tror. Även i kärleken är det harmoniskt.

Väduren

21 mars–20 april

En massa småsaker måste fixas och det gäller att ha simultankapacitet. Du klarar det mesta och självförtroendet är verkligen på topp. Hälsa är också ett viktigt tema. Det är läge för nya matvanor och kanske en detoxkur!

Oxen

21 april–21 maj

Du har stora visioner och tänker ofta på allt du skulle göra om du hade tid, råd och frihet. Men tålamod behövs eftersom det är svårt att komma loss. Just nu är du fortfarande ganska osäker och beroende av andras uppmuntran och hjälp.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du blir provocerad när människor är undanglidande och vaga. Men du ger inte särskilt tydliga budskap själv och det finns en allmän risk för missuppfattningar. Skriv noga upp alla tider och möten så du inte dubbelbokar något!

Annons