Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 24 – 30 augusti 2020

24 aug, 2020 
Katarina Campagnola
Leende kvinna håller en kopp kaffe i handen.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 24 – 30 augusti här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Horoskop för alla stjärntecken 24 – 30 augusti 2020

Väduren

21 mars–20 april

Veckan kan börja med ett visst motstånd, och du kan behöva återhämta dig under resten av veckan efter några ansträngande dagar. Samtidigt har du mycket energi till förfogande och kan hantera både stora och små problem med mod och tillförsikt.

Mitt råd: Hantera saker lugnt och i balans.

Oxen

21 april–21 maj

Veckan passar utmärkt för nystart kring det som känns särskilt värdefullt i ditt liv. Satsa på projekt som gynnar din personliga utveckling. Räkna med ett ökat ansvar för familjen som även kan påverka ditt boende. Bra vecka för praktiska aktiviteter med barnen.

Mitt råd: Nu är det tid att leva tillsammans.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Ditt fokus kan vara på privatlivet och på familjerelationer. Du kan längta efter lugn och ro och vilja spendera mer kvalitetstid tillsammans med familj och dina närmaste vänner. Passa på att rusta upp och investera i ditt boende. Ta makten över din tid.

Annons

Mitt råd: Flytta, måla, dekorera eller bygg om.

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen står i den växande fasen och inspirerar till att förbättra det du arbetar med och vill förkovra dig i. Bejaka din kreativitet och träna på att se lösningar istället för hinder. Var nyfiken, utforska och sök nya vägar.

Mitt råd: Fyll din vecka med värme, kärlek, upptäckter och livsglädje.

Lejonet

22 juli–22 aug

Venus går in i ditt tecken inom kort. Du kan se fram emot några lugna och harmoniska veckor. Prioritera positiva tankar och känslor, och ladda med kärlek i vardagen. Ditt behov av ensamtid kan dock växa sig starkare nu.

Mitt råd: Gå inåt och skapa bättre balans med dina känslor.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Bra vecka för studier, vidareutbildning och nya rutiner i vardagen. Venus står gynnsamt i ditt vänskapsområde hela veckan och förgyller din vardag med goda vänner och trevliga nöjen. Satsa mer tid på sociala aktiviteter, umgås och ha skoj.

Annons

Mitt råd: Se en bra film och fika med din bästa vän.

Vågen

23 sept–22 okt

Du stryker ständigt andra medhårs och håller tillbaka dina egna känslor. Våga i stället att komma i kontakt med din sårbarhet och gå utanför din bekväma zon genom att utmana tryggheten lite då och då. Ett öppet hjärta och sinne räcker långt.

Mitt råd: Fatta egna beslut och gör plats för nya tankar.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan längta efter att förkovra dig i litteratur och ämnen som intresserar dig. Studier och resor kan också ge nya perspektiv. Ditt sociala liv tar fart i slutet på veckan och du kan se fram emot en bra period för vänskap, romantik och nöjen.

Mitt råd: Samarbete kan förbättra dina inkomster.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kan inte göra allt, och måste gallra bort det som känns överflödigt för att hamna rätt. Fatta några beslut och satsa på det som känns rätt i hjärtat. En ny kärlek kan komma. Ett redan etablerat förhållande kan stärkas.

Annons

Mitt råd: Visa respekt för varandras behov och ge mer frihet om det behövs.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Ett problem i en nära relation kan försätta dig i djupa funderingar. Du kanske måste syna relationen i sömmarna och klargöra var du står och hur du vill fortsätta. Saturnus får dig att nyktra till kring drömmar och förhoppningar.

Mitt råd: Satsa på din livsresa genom kärlek, ljus och livsglädje.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Ta hand om både hjärtat och hälsan. Förbättra samarbete med kollegor, och satsa på att skapa en harmonisk miljö på jobbet som befrämjar din hälsa. Byt ut dåliga vanor. Nya initiativ som gynnar diet och motion kan ge snabba resultat.

Mitt råd: Ät bättre, träna regelbundet och kom i form.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Ett lugnare tempo i kombination med nya intryck, ger precis den avkoppling du behöver. Sista dagarna i månaden passar utmärkt för planering. Fundera över framtiden och definiera dina mål mer i detalj. Försök att ligga steget före, så undviker du onödig stress.

Mitt råd: Skinn på näsan kommer att hjälpa dig!

Annons