Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 25 – 31 maj 2020

25 maj, 2020 
Katarina Campagnola
Glad kvinna som är på poolparty med vänner.
Foto: Unsplash.com
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 25 – 31 maj här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Tack vare ditt goda omdöme kan du förhindra en skandal. Ligg lågt vad gäller sociala aktiviteter och ta god tid på dig i beslut som kan påverka ditt rykte. Det kan vara klokt att börja tänka på nyttig kost och motion nu. Kvalitetstid i ensamhet är inte helt fel.

Mitt råd: Försök få bättre koll på ditt liv.

Oxen

21 april–21 maj

Din viljestyrka är enorm när du bestämmer dig för något. Nu har du goda förutsättningar att få som du vill tillsammans med personer som delar dina drömmar. Håll ögonen öppna så livet kan ge dig en gåva som du förtjänar. Undvik ekonomiska investeringar och håll i plånboken.

Mitt råd: Mål i sikte.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Det kan bli vinst om du är noggrann och inte gör förhastade ekonomiska beslut. Efter den 29:e blir du känsligare och kan måna mer om dina nära och kära. Sätt familjen främst och sök kärleksfulla lösningar på problem där hela teamet kan bli vinnare.

Annons

Mitt råd: Omge dig med positiv energi.

Kräftan

21 juni–21 juli

Du får räkna med utmaningar i både kärlekslivet och i dina vänskapsrelationer den närmaste tiden som kan röra upp en hel del känslor. Om du planerar en resa bör du kontrollera allting extra noga. Risken är stor att det inte blir som du tänkt. Välj dina beslut med omsorg.

Mitt råd: Ha is i magen.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen lyser upp kring dina mål och drömmar, och kan ge dig insikter, men kan också blända dig så du inte ser vad du har framför dig. Vänta med att skapa stora förändringar som påverkar framtiden, och ta tid för reflektion som hjälper dig att skapa klarhet inombords.

Mitt råd: Finn helt nya vägar till lycka.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan vara flirtigare än vanligt och dra till dig nystart i kärlekslivet. Var medveten om att du kan vara benägen att ta större risker än vanligt. Utmaningar kan komma i relationer som sätter styrkan på prov.

Annons

Mitt råd: Tänk efter före, och känn in på hjärtats nivå innan du lovar mer än du kan hålla.

Vågen

23 sept–22 okt

Undvik att driva på och ligg lågt några veckor framåt. Tiden passar för reflektion och för att ta det lugnare. Du kan vara pigg på resor och utmaningar, men gör rätt i att vänta in bättre tider. Om du har oavslutade studier kan det passa att fullborda dem nu och göra avslut.

Mitt råd: Undvik nystart nu.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din planet Mars gynnar kreativa aktiviter. Du kan vara i bättre form än på länge och ha goda chanser att lyckas med det till synes omöjliga. Men se upp med att ta dig an för mycket. Om du exploderar för småsaker så har du gått över gränsen.

Mitt råd: Se varningstecken innan det är försent.

Skytten

22 nov–20 dec

Det kan vara en del att hantera i kärlekslivet och situationer kan uppstå som går emot det du förväntat dig i relationer. Du kanske måste stå upp för det du tror på. Desto mer du upptäcker utveckla din egen röst, desto mer upptäcker du och utveckla dig själv.

Annons

Mitt råd: Undvik impulsiva beslut.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Solen lyser upp ditt hälsoområde och bjuder in dig till förändring och nystart vad gäller hälsorutiner. Du kanske måste ge upp något som inte längre passar in på din gamla livsstil, men du kan i gengäld vinna något nytt som hjälper dig känna mer lugn och välbefinnande.

Mitt råd: Sök dig till nya rutiner.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Tänk långsiktigt nu och ha konkreta mål. Organisation och bra struktur ger framgång om dina mål är realistiska. Det finns risk att du bromsas av höga krav på dig själv. Lyssna till magkänslan som kan vara speciellt stark under hela veckan.

Mitt råd: Våga lita på din förmåga så ökar kreativiteten.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Lägg på ett extra kol så kan du få ut mycket mer av det du väljer att lägga energi på. Mars står i ditt tecken några veckor framåt och kan dra upp undertryckt ilska som sätter din självbehärskning på prov. Rikta din uppmärksamhet mot positiva mål som motiverar framåt.

Mitt råd: Lär dig hantera dina aggressioner!

Annons