Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

10 julklappar till den som redan har allt

17 nov, 2021 
Malin Perlheden
Julklapp med en tistel som dekoration.
Det här vågar vi nästan lova att han eller hon faktiskt inte har – men säkerligen önskar sig i julklapp!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Alla har vi den där personen i familjen eller vänkretsen. Han eller hon som känns helt hopplös att komma på bra julklappar till.

Kanske är det din mamma som bestämt hävdar att hon "inte behöver något" men likväl skiner upp som en sol varje gång hon får presenter. Eller så är det din syster som har smarta lösningar på allt i sitt hem och därför kan te sig omöjlig att handla något smart till.

Lösningen är nära! Här har vi samlat tips på 10 smarta julklappar som vi nästan vågar lova inte finns ens hemma hos den mest prylgalna personen du känner. Bäst av allt; alla prylar är så fiffiga och användbara att den du ger dem till kommer att få glädje av dem varje dag i många år framöver.

10 smarta julklappar som går hem hos alla

Silikonlock i olika storlekar.

1. Fiffiga silikonlock

Med ett återanvändbart silikonlock hållsmaten fräsch på ett miljövänligt sätt och dessutom snabbt och enkelt. Paketet innehåller 6 lock i olika storlekar. Läs mer och köp locken här. (reklamlänk)

Annons
Armband med överfallsalarm.

2. Armband med säkerhetslarm

Stretchbart armband med överfallslarm som sitter stadigt fast runt handleden när du är ute och promenerar eller tar en joggingtur. Larmet är enkelt att trycka i gång och påkallar uppmärksamhet från folk runtomkring. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Extra långt skohorn.

3. Extra långt skohorn

Prylen som alla önskar att de hade hemma! Klassiskt skohorn som mäter hela 79 centimeter! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Grovstrimlare från Satake.

4. Grovstrimlare

Det ultimata köksredskapet för den som snabbt och enkelt vill kunna göra vackra sallader! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

5. Vitlöksbricka

Vitlöksbricka

Vitlöksbrickan är en smart liten frysform för hackad, riven och pressad vitlök. Frys in vitlöken med lite vatten eller olja och nästa gång du ska använda vitlök i maten kan du enkelt trycka ut en vitlökskub åt gången ur formen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Smart dammsugarmunstycke.

6. Smart dammsugarmunstycke

Perfekt för städning av t ex lådor, tangentbord, leksakslådor och andra utrymmen som är svåra att komma åt. Munstycket har universalfäste. Läs mer och köp här (reklamlänk)

7. Uppvärmbara tofflor

Perfekt för den frusna! Dessa mystofflor har innerkuddar som du kan värma i mikron och stoppa in i skorna. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons
Förvaring för presentpapper.

8. Praktisk förvaringsväska

Samla alla presentpapper, snören, dekorationer och etiketter till paket. Väskan har gummiband som håller rullarna på plats. Läs mer och köp här.

Diskhandskar med piggar på

9. Nya generationens diskhandskar

Insidorna är fulla av små piggar som gör det effektivare att rengöra runt kanter och vrår där borstar eller svampar har svårt att komma åt. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

10. Återanvändbara fruktpåsar

Fyll med frukt och grönt när du är i affären. Du kan dessutom skölja av innehållet i påsen snabbt och enkelt. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Se också: Kändisarnas galnaste julklappar

Kändisarnas galnaste julklapparBrand logo
Kändisarnas galnaste julklappar
Annons