Artikeln innehåller reklamlänkar

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Rivskål och kvinnor som bakar.

Foto: TT

Vi älskar smarta saker som man kan använda på mer än ett sätt. Här är våra favoriter!

Det både sparar plats och har mindre inverkan på miljön. För varför köpa två saker när man kan få båda funktionerna i en produkt!

7 smarta köksprylar

Kastrull med inbyggt durkslag

Spara tid, plats och fingertoppar med denna smarta pastakastrull som har durkslag i locket. Läs mer och köp här. (länk till Smarta saker)

Underlägg och iPad-hållare i ett

Denna smarta hållare från Eva Solo är tillverkad i ek och kan användas både som grytunderlägg och stadigt ställ till din surfplatta när du lagar mat. Läs mer och köp här.

Multisax

Multifunktionell sax med 5 användningsområden. Läs mer och köp här.

Multiverktyg

Verktyget inkluderar allt du kan tänkas behöva; blandare, gaffel, zestjärn, rivjärn, potatisskalare, vitlökspress, knivar, korkskruvsöppnare och flasköppnare. Läs mer och köp här. (länk till Partykungen)

Multistekpanna

Med den här multifunktionella stekpanna kan du laga alla dina rätter samtidigt. Handtaget kan även tas för att placera stekpannan i ugnen. Läs mer och köp här.

Universallock

Locket passar tre olika storlekar på kastruller, vilket gör det perfekt om du saknar ett lock eller vill spara plats i köksskåpen. Locket har även en ångventil. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Rivskål

Skål av rostfritt stål. Till skålen medföljer ett lock med tre olika rivjärn som gör att du kan riva det du behöver rakt ner i skålen för att få allting samlat utan kladd. Skålen passar lika fint att använda som serveringsskål för t.ex. sallader eller snacks. Läs mer och köp här.

Se också: Så rengör du ugnsgaller enkelt

0:56

Efter reklamen: Så rengör du ugnsgallert – medan du sover

(0:56)

Så inreder du köket för billig peng – 10 fiffiga tips