Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Därför ska du alltid ha en ring till duschdraperiet i garderoben

21 feb, 2019 
Emma Castman
galgar med kläder i garderob och ringar till duschdraperi.
Duschdraperiringar är främst till för att hänga upp draperiet i badrummet. Men förutom det går de små hängena faktiskt att nyttja till mer. Bland annat till att organisera i garderoben.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det som är svårast att få ordning på i klädkammaren är oftast inte tröjor, byxor eller skjortor – utan mindre saker som inte riktigt har en självklar plats, till exempel bh:ar, scarfar eller smycken. Grejerna ligger mer ofta än sällan slängda i en korg eller är intryckta i en byrålåda – och när man väl vill använda något i röran är det i princip omöjligt att lokalisera var sakerna är.

Se också: DIY – Så blir dina glas skinande rena

DIY: Så blir dina glas skinande renaBrand logo
DIY: Så blir dina glas skinande rena

Men inte längre. Det finns nämligen ett superknep som både är enkelt, effektivt – och billigt. I stället för att lägga dyra pengar på specialdesignade lådor till garderoben räcker det nämligen med att köpa ett extra paket duschdraperiringar.

duschdraperiringar från H&M
Stilrena duschdraperiringar från H&M Home, läs mer och köp här.

Organisera i garderoben med hjälp av ringar till duschdraperiet

Du behöver:
Ett paket duschdraperiringar.

Annons

Gör så här:
Välj ut ett område i garderoben där du kan haka fast dina duschdraperiringar och förvara dina prylar. Det kan antingen vara på en galge, en krok, en stång eller någon annanstans i garderoben där det går att fästa en ring. Viktigast är att området är synligt så att du kan se dina kläder och accessoarer – annars försvinner hela poängen med att planera och arrangera.

Nästa steg är att fästa ringarna på det utvalda området och därefter avsluta med att hänga upp dina grejer på draperiringarna. Det går att hänga upp allt från kepsar och halsdukar till byxor, skärp och smycken. Låt fantasin flöda och hitta det som passar dig och din garderob bäst. En fördel med det här enkla husmorsknepet är att ringarna alltid går att flytta på.

Artikelinspiration: Appartmenttherapy

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons