Artikeln innehåller reklamlänkar

10 uppskattade och fina presenter till fars dag

Fars dag presenttips
Spikmatta, pastamaskin eller varför inte en mjuk, varm pläd? Vi tipsar om härliga presenter att köpa inför fars dag som äger rum söndagen den 14:e november!

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa för present till pappa på fars dag – därför tipsar vi om presenter i olika kategorier och prisklasser som vi tror kommer uppskattas av de flesta papporna på fars dag.

10 presenttips till fars dag

Kastrull i gjutjärn

Visst blir det lite roligare att laga god mat när man har rätt redskap hemma? Den här kastrullen med glaslock från Le Creuset som rymmer 1.9 liter är idealisk till sås, soppa eller bakning. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Snygg weekendbag

Den här väskan har rejäla handtag och passar lika bra till både resan och gymmet. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Ugnsform från Vinga Of Sweden

Klassisk ugnsform som har en matt utsida och en vit glaserad insida – så fin att duka fram maten med. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Spikmatta

En spikmatta passar perfekt till papporna som sover dåligt, känner stelhet eller vill få mer energi – när taggarna pressas mot huden frigörs bland annat endorfiner vilket kan leda till en avkopplande känsla. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Pastamaskin

Ett måste i köket för den som älskar att laga mat – imponera på gästerna genom att bjuda på hemlagad pasta. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Ullpläd

I november känns det alltid lite extra lyxigt med en varm, härlig ullpläd. En perfekt present till fars dag. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Träningsboll

Jobbar din pappa hemifrån eller behöver få lite bättre hållning? Då är den här träningsbollen perfekt! Endast fantasin begränsar antalet övningar man kan göra med denna träningsboll. Läs mer och köp här. (länk till Allas shop)

Ansiktskräm från Rituals

Uppdatera pappas badrumsskåp med en ny och härlig anti-age kräm. Perfekt nu när huden blir lite torrare under vinterhalvåret. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Trådlösa hörlurar

Ett par rejäla hörlurar är perfekta till tågresan men också som avkoppling i soffan en söndag. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Termos

Den här klassiska termosen från Stanley passar till både fisketuren och vandringen. Läs mer och köp här. (länk till Cervera)

Se också: Bianca Salming om när hon blir irriterad på sin pappa

0:47

Efter reklamen: Ur Carina Bergfeldt: Bianca Salming om när hon blir irriterad på sin pappa

(0:47)

Du kan spana in fler tips på Fars dag-presenter hos ELLE här!