Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Ordningsfreak? 7 prylar du kommer att älska

23 jan, 2020 
Redaktionen
Kvinna lastar in matlådor i kylen.
Foto: TT/Shutterstock
Oumbärliga för alla som gillar ordning och reda!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bättre lite skit i hörnorna än ett rent helvete" sägs det ibland men den som är ett riktigt ordningsfreak vet att det inte stämmer. Ordning och reda är din melodi och du får både lugn och tillfredsställelse av vetskapen att ha koll på var dina saker är, och att de är sorterade i den ordning som du vill ha dem.

Videon kunde inte hittas

Allt med måtta förstås, den som lägger alltför mycket tid på att städa och sortera eller blir stressad av att veta att det är oordning på sina ställen bör ta sig en funderade på varför ordningen är så viktig. Men om ditt ordningssinne inte sträcker sig utöver det normala kan du lugnt fortsätta ditt sorterande och njuta av att ha kategoriserade staplar i dina skåp och lådor.

Monica i den hyllade komediserien Friends är vår tids kanske mest kända ordningsfreak. Foto: Youtube

Du som gillar ordning och reda kommer att älska dessa sju smarta prylar som hjälper dig hålla koll på småprylarna hemma.

Annons

7 saker alla ordningsfreak inte klarar sig utan

1. Hopfällbara matlådor

Dessa praktiska matlådor fälls ihop på ett ögonblick, skapar ordning och reda i skåpen samtidigt som den smarta designen sparar massor av plats. Perfekt för förvaring och tål både mikrovågsugn och diskmaskin!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

2. Förvaringsväska

Smart förvaringsväska för presentpapper, snören, dekorationer och etiketter! Väskan har gummiband som håller småsakerna på plats och mängder av fickor.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

3. Fjärkontrollshållare med bricka

Aldrig mer rörigt i soffan eller på soffbordet! Den här smarta uppfinningen skapar ordning och reda och samlar alla saker på ett ställe! Många fickor i olika storlekar och en inbyggd stabil bricka där du kan ställa ditt glas eller kopp.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

4. Nätpåsar för frukt

Ordning och reda i frukt- och grönsakslådan! Glöm plastpåsarna i butiken och ta istället med dig dessa återanvändbara nätpåsar. De är enkla att skölja av och håller frukt och grönt fräscha längre eftersom håligheterna i materialet luftar dem hela tiden. Alla påsar har etiketter med olika färger.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

5. Multigalgar

Få fantastisk överblick i garderoben med dessa smarta och platsbesparande galgar! Varje galge har fyra stänger så att du kan sortera dina kläder efter typ av plagg, färg eller tillfälle. Galgarna har en sammetsbeklädd yta vilket är skonsamt mot kläderna och gör att de inte halkar av.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

6. Wrap-up-necessär

Irriterar du dig på allt smått som dräller i badrumsskåpet? Då är en här fiffigt designade necessären något för dig! Här kan du samla alla småburkar och -tuber och bara dra åt snöret. När du vill använda det som är i den brer du bara ut den platt och hittar snabbt det du vill ha.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

7. Hopfällbar hink

Den smarta hinken går att fälla ihop och hänga upp och tar alltså minimal plats vid förvaring! Hinken rymmer 10 liter och är även ett smart alternativ för dig som har en mindre balkong eller tycker om att åka och tälta eller campa.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Annons