Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:HusmorstipsStädningÅterbrukHuskurerStäda med bikarbonat

Smarta lösningen för dig som hatar att stryka

15 dec, 2021 
Marcus Alm
Kvinna med en hög av kläder som behöver strykas.
Att ställa sig och stryka det första man gör på morgonen är ju knappast favoritsysslan – faktum är att det kvittar när man gör det: Det är tråkigt att stryka kläder. Med en smart ångare blir det däremot inte bara lättare att stryka, det blir rentav roligt!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

En smidig steamer som gör att du enkelt kan ångstryka och förlänga livslängden på dina kläder.

Detta är en steamer, eller ångstrykare

Ånga, som steam betyder, är viktigt även för traditionella strykjärn – men ångstrykaren tar det till en ny nivå. Med hjälp av en handhållen steamer kan du räta ut skrynklor och veck både horisontellt och vertikalt, betydligt fortare än med ett klassiskt strykjärn.

Ångstrykaren väger dessutom mindre än ett strykjärn. Det innebär att du kan ha plagget hängande på galgen och med en hand söka upp skrynklorna och bli av med dem en gång för alla.

ANNONS Läs mer och beställ steamern här

Steamer för kläder.

Så funkar ångstrykaren

Den varma ångan löser upp vecken i ditt plagg och när värmen och ångan från maskinen torkat är skrynklorna borta och du är redo för ännu en produktiv dag.

Annons

Därför behöver du en steamer

Förutom att steamern gör jobbet mycket snabbare och enklare än ett strykjärn så är maskinen väldigt smidig. Du slipper ha en stor strykbräda och dra fram den varje gång du ska stryka – istället kan du ha en liten steamer i en låda, plocka upp och fixa till plagget direkt på galgen.

Det är dessutom en perfekt pryl att ta med sig på resan. Steamern får enkelt plats i ditt incheckade bagage och allt du behöver för att fixa dina plagg är lite vatten och ett eluttag.

Med ångstrykaren eliminerar du dessutom risken för brännskador på dina kläder – oavsett materialet. Du kan ånga allt från känsligare material som siden till tjocka vinterkappor med perfekt resultat.

Få bort smuts från kläder

ANNONS Läs mer och beställ steamern här

Ytliga fläckar på dina kläder? De är nu ett minne blott! Handsteamern, med sin varma ånga, tar enkelt bort fläckarna och fräschar upp dina kläder så att de ser som nya ut. Att ta hand om sina kläder på detta vis förlänger dessutom deras levnadstid.

Se också: Så får du tvätten vit igen

Så får du tvätten krispigt vit igenBrand logo
Så får du tvätten krispigt vit igen
Annons