Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är smarta prylarna som hjälper dig äta mer nyttigt

Prylar för nyttigare matlagning.
Oavsett anledning så finns det många som önskar att de åt mer nyttigt. Och ibland tänker man inte på att små saker kan göra stor skillnad!

Att äta nyttigt är ofta lättare sagt än gjort. Och visst önskar man ibland att man kunde bryta gamla vanor och ersätta dem med nya, mer hälsosamma för kroppen.

Vi har hittat ett par genvägar att gå – här är fyra prylar som underlättar nyttig matlagning!

Se också: 5 livsmedel som inte är så nyttiga som man tror

0:48

Efter reklamen: 5 Livsmedel som inte är så nyttiga som du tror

(0:48)

Slå på ljud

Saker för nyttig matlagning

Grönsakssvarv

Med hjälp av grönsakssvarven kan du enkelt göra grönsaksspaghetti av dina favoritgrönsaker. Svarven rymmer långa och runda grönsaker som till exempel sötpotatis, rödbeta, zucchini, morot och palsternacka. Ett fantastiskt redskap i köket som även fungerar bra att använda till frukter. Läs mer och beställ här. (länk till Tradedoubler.com)

Grönsakssvarv

Gör läcker grönsaksspaghetti med en grönsakssvarv.

Ångkorg för kastrull

Har du hört talas om hälsofördelarna med att ånga, men vill inte ha ännu en skrymmande apparat som tar plats i ditt kök? Denna geniala ångkorg gör nästan vilken kastrull som helst till en ångkokare. Läs mer och beställ här. (länk till Bagaren & Kocken)

Ångare i bambu med lock

Med en ångkokare i bambu kan du enkelt skapa spännande smaker i ditt eget kök. Ångkokaren är perfekt för att laga grönsaker, fisk, couscous och dim sum och bevarar vitaminer, mineraler, smaker och färger. Det är dessutom ett vackert köksredskap du kan lämna framme som dekoration. Läs mer och beställ här. (länk till Bagaren & Kocken)

Ångkokare i bambu.

Ångkokaren i bambu är även snygg som dekoration i köket!

Salladsslunga

Med en robust salladsslunga får du snabbt sallad och grönsaker rena och riktigt krispiga på ett smidigt sätt. Läs mer och beställ här. (länk till Bagaren & Kocken)

Så torkar du kryddor och örter själv hemma!