Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Våra 10 vanligaste sommarplågor – och lösningarna på alla

22 jun, 2021 
Allas.se Redaktionen
Kvinna skrubbar grillgaller.
Sommar och sol i all ära, men den härliga årstiden är också kantad av en rad irritationsmoment. Men lugn, bara lugn, här är lösningarna som du väntat på!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Älskar du att vara på stranden men fasar för debaclet med picknickkorgen eller omaket med att smörja in kroppen? Du är inte ensam! Oavsett hur mycket vi älskar att vara ute och njuta av det härliga vädret så finns där de där små inslagen som grumlar vår sommaridyll. Men nu är det slut på strulet! Här har vi samlat tio riktigt smarta prylar som löser utmaningarna med sommarens små irritationsmoment en gång för alla.

10 prylar som löser sommarplågan

1. Smörj in ryggen utan problem

Bränner du alltid dig på ryggen? Det är snart ett minne blott! Med den praktiska ryggsmörjaren kommer du åt alla ställen på kroppen utan problem.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Vattenflaska med fruktkolv för att smaksätta vatten

2. Spara pengar på vattenflaska

Med den smarta vattenflaskan från Sagaform kan du smaksätta ditt eget vatten hemma. Både billigare och godare än köpt vatten och dessutom betydligt snällare mot miljön!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Bägare med lock.

3. Njut av krispigt och gott

Värmen kan få vilken krispighet som helst att förvandlas till något segt och oaptitligt. Denna fiffiga bägare gör det enkelt för dig att behålla krispigheten i din müsli eller annan toppning du vill ha till ditt mellanmål.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Servetthållare.

4. Glöm jakten på servetter

Har du också sprungit runt picknickfilten i jakten på servetter som fått vingar när vinden ligger på? Med den här fina servetthållaren håller de sig på sin plats!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Kvinna med läskudde och ipad.

5. Läs bekvämt och ergonomiskt

Att njuta av en bra bok eller serie är underbar avkoppling men kan lätt bli en smärtsam historia om ergonomin inte är på plats. Den här briljanta läskudden gör det möjligt för dig att läsa vad du vill utan att få ont i nacken.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

6. Förvara pengarna tryggt

Ficktjuvarna vet var du är ouppmärksam och på stranden finns det all anledning att vara extra vaksam när du rör dig mot kiosken eller restaurangen. Det fiffiga pengabältet är enkelt att ta på och av, sitter bekvämt och förvarar dina slantar och värdesaker på ett diskret sätt nära kroppen.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Hållare till vattenflaska.

7. Glöm spill!

Picknick i all ära, men visst är det irriterande med läskfläckar på filtar och otympliga flaskor som är närmast omöjliga att hälla ur. Med det smarta flaskhandtaget får du kontroll över vätskan. Busenkelt att spänna på flaskan som förvandlas till en kanna.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Påsklämmor med lock.

8. Slipp snafs i väskan

Har du också tröttnat på att komma hem med små havregryn och annat spill från den medhavda maten längst ner i väskan? De praktiska påsklämmorna gör det enkelt för dig att hålla maten fräsch och på sin plats.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Elektrisk grillrengörare

9. Städa grillen snabbt

Grillat är underbart, men det är inte riktigt lika kul med rengöringen. Med en elektrisk grillborste behöver du inte tänka på att svettas med rengöringen igen.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

glasskopa

10. Njut av glass utan slit

Gör det enkelt för dig att få till perfekt formade glasskulor utan slit!

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Se också: Myggan – fem sätt att slippa sommarplågan

Myggan - 5 tips att slippa sommarplåganBrand logo
Myggan - 5 tips att slippa sommarplågan
Annons