Annons


Ikea lanserar ny kollektion – framtagen för hunden och katten

För många människor är katten och hunden inte bara ett husdjur, utan snarare en familjemedlem. Det har Ikea tagit fasta på och lanserar nu kollektionen Lurvig – framtagen speciellt för hundar och katter.


Ikea har länge erbjudit det allra mesta för hemmet och hela familjen, med undantag för våra husdjur. Men nu är sortimentet komplett.

Läs också: Så ser julen 2017 ut på Ikea

I dagarna lanserade Ikea Lurvig – en kollektion med katten och hunden i fokus.

Annons

Initiativet hyllas världen över, men sortimentet kommer till en början bara finnas på Ikea-varuhus i USA, Kanada, Frankrike och Japan. Från och med mars 2018 ska produkterna finnas i fler butiker världen över, dock är det ännu oklart om Lurvig kommer till Sverige.

Kollektionen är utvecklad tillsammans med djurälskande designers och även utbildade veterinärer har varit med på ett hörn, för att säkerhetsställa att materialen och utformningen hamnar mitt i prick.

– Sortimentet täcker in alla element som vi delar med våra husdjur både inomhus och utomhus, så du och ditt hudsjur kan njuta av ert hem tillsammans, skriver Ikea.

Lurvig innehåller allt från bäddar, klösbrädor, transportburar, mysiga krypin, matskålar, borstar och leksaker, till hela möbler anpassade för katten och hunden.

De otroligt söta bilderna på hur våra fyrbenta vänner använder kollektionen skapar ha-begär hos oss djurägare. Så nu får vi hålla tummarna att Lurvig snart kommer till Sverige!

Fler bilder och alla produkter för hunden hittar du här!

Foto: Ikea

Unna dig något fint – stötta bröstcancerforskningen

Under hela oktober skänker vi 10 % av försäljningen på utvalda produkter i vår webbutik BRÖSTCANCERFONDEN som administreras av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

Se alla utvalda produkter här

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Läs också: Så ser julen 2017 ut på Ikea


(148)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…