Artikeln innehåller reklamlänkar

10 snygga piedestaler till din växter

Delad bild. Ovanför: Calathea. Nedanför: Piedestaler.

Foto: Unsplash

Älskar du växter? Då förtjänar dina bebisar att sättas på en piedestal! Det kan verkligen ge välförtjänst fokus till din gröna vän i rummet. Här listar vi 10 snygga piedestaler som alla växtgäris borde älska.

Monstera, elefantöra eller palett, vilken trendblomma är din favorit? Just nu är kan nästan vem som helst lyckas med de trendigaste växterna, då många är extremt lättskötta. Kanske har du just upptäckt detta faktum och hemmet är fullt av små palettsticklingar. Eller så är du en hängiven och erfaren växtgäri med snygga palmer och fikusar som har många år på nacken. Hur som helst kommer du gilla vad vi ska tipsa om.

Så enkelt tar du sticklingar från 4 trendiga växter
Slå på ljud

10 snygga piedestaler till din blommor

En piedestal ger fokus till din växter, låter de ta plats och synas. De ger dessutom dynamik till hemmet. Genom att lyfta växter från golvet och ha snygga trappor/piedestaler kan du inreda dina rum på flera olika sätt. Vi har screenat nätet och valt ut några favoriter vi gärna vill ha i våra hem, här är dem:

1. Stilren design från Åhléns, med raka stålben. Snygg ensam men öven tillsammans med andra piedestaler då den är så enkel i sin design. Här kan du köpa den (länk till butik).

2. En trio-piedestal från Ellos Home i mässing och glas. Stilfull och rolig med tre olika platser för växterna, i olika nivåer. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

3. Norm Architects har designat denna piedestal i pulverlackerat stål, som dessutom går bra att flytta ut på balkongen under sommarhalvåret. Här kan du köpa den (länk till butik).

4. Med snygg glaskupa på toppen – en piedestal från Bloomingville som verkligen ger växterna en fin inramning. Här kan du köpa den (länk till butik).

5. En stilfull piedestal som också fungerar som odlingslåda, från Woud. Ingår i en serie med flera olika färger och storlekar. Här kan du köpa den (länk till RoyalDesign).

6. En ytterkruka och piedestal i ett, från H&M Home. Snygg, klassisk design som passar i de flesta rum och är fin på golvet eller i en hylla. Här kan du köpa den (länk till butik).

7. En grön, snygg lite högre piedestal från Granit som har plats för två växter. Finns även en matchande längre variant. Här kan du köpa den (länk till butik).

8. En stor piedestal med plats för tre växter eller annan dekoration, från Lagerhaus. Lekfull design som gärna får ta plats i våra hem. Här kan du köpa den (länk till butik).

9. En rustik piedestal i betsat mangoträ, från Ellos Home. Den kan användas åt två växter eller som en piedestal/sidobord på samma gång. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

10. Så snygg blomtrappa från Design House med en extra djup hylla med plats för stora krukor. En snyggare hallmöbel får du leta efter, tänk att kunna ersätta en vanlig hylla med denna växtvänliga variant? Här kan du köpa den (länk till butik).

Trendiga och lättskötta blommor 2020 – klicka hem dem här