Artikeln innehåller reklamlänkar

13 jättefina speglar – shoppingtips

Det finns många uttrycksfulla speglar i butikerna just nu. Här tipsar vi om 13 favoriter – från nyheter till snygga designklassiker – att klicka hem i vår.

Det senaste året har vi sett speglar i fokus i många inredningsreportage och Instagram-like-raketer. Och trenden fortsätter 2019, med speglar som mixas med konst på tavelväggar eller blir intressanta blickpunkter i mer minimalistiska inredningar. Här är 13 fina tips!

Spegel med tonat glas, Normann Copenhagen

Lust är en serie speglar med tonat glas (här i lila och guld) och trendiga träramar. Finns att köpa här (länk till RoyalDesign)

Spegel med guldram, H&M Home

Härlig spegel som ser ut att vara hämtad ur en gammal Hollywoodfilm. Finns att köpa här (länk till butik)

Bordsspegel, Zanat

Som en skulptur på bordet. Nur är designad av Monica Förster och finns i flera snygga versioner. Finns att köpa här (länk till butik)

Spegel med metallic-glas, Petite Friture

Geometriska konturer och hög glamourfaktor: Mask från Petite Friture. Finns att köpa här  (länk till RoyalDesign)

Spegel med organisk form, Serax

Spegel med svart metallram och en intressant form som gör att du kan hänga den på flera olika sätt. Finns att köpa här (länk till RoyalDesign)

Guldfärgad spegel, Jotex

Hundra procent retro-glam! Spegeln Sol lyser upp många väggar i vår. Finns att köpa här (länk till butik)

Spegel med mintgrön tygrem, Hay

Retrosnygg spegel med en ekram som är klädd i tyg. Finns att köpa här (länk till RoyalDesign)

Spegel med tonat glas, Northern

Spegel designad av Elina Ulvio för trendsäkra Northern. Peek har tonat glas och mattsvart metallram. Finns att köpa här (länk till butik)

Tvådelad spegel, Klong

En både lekfull och lyxig känsla har spegeln Perho. Utan ram men med desto mer uttryck i själva formen. Finns att köpa här (länk till butik)

Spegel med perforerad ram, Tivoli

Den charmiga spegeln Ticket är inspirerad av de biljetter som förr användes på Tivoli i Köpenhamn. Finns att köpa här (länk till butik)

 Designklassiker med läder, Gubi

Trendig och tidlös: Circular designades av Jacques Adnet redan 1950 – och håller stilen i många år till. Finns att köpa här (länk till butik)

Spegel med kaninöron, Ferm living kids

En söt spegel till barnrummet. Tillverkad av akryl, med stålram och avtagbara öron av läder.  Finns att köpa här (länk till butik)

Spegel med ram av trä och rotting, Ellos

Spegeln Lynne adderar både dekoration och värme till väggen, med sin blomformade ram av trä och rotting. Finns att köpa här (länk till butik)

Läs också:

13 shoppingtips som sätter guldkant på frukosten

Fina blomkrukor – 14 shoppingtips

12 smarta shoppingtips för ett lättstädat kök