16 fina doftljus med doft av jul

Doftljus till julen 2019

Sprid doften av jul i hemmet redan långt innan högtiden är här. Vi listar 16 ljus som doftar kanel, brasa och nejlika – och allt annat som hör julen till.

Vilken doft förknippar du med juletider? Kanske är det äpple och kanel, apelsin och nejlika eller doften från den sprakande brasan som värmer upp hemmet? I år finns flera snygga och väldoftande ljus som lyser upp och gör väntan på jul lite mysigare och mer stämningsfull. Vi listar 16 fina alternativ – vilken blir din favorit?

1. Julenatt doftljus, Åhléns

Julenatt doftljus med dogt av julkryddor och brasa.

Doftljus i mörkröd behållare med doft av julens kryddor och brasa. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

2. Doftljus kanel, Lagerhaus

Doftljus till julen med doft av kanel.

Doftljus i klassisk glasburk med juletikett. Doftar kanel och har en brinntid på 38 timmar. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

3. Ljus med doft av äpple och kanel, Lexington

Lexington doftljus julen 2019

Lyxigt doftljus i mörkröd och guldfärgad behållare som sprider en doft av äpplen och kanel. Finns att köpa här (reklamlänk från Tiddly).

4. Jul, Skandinavisk

Rituals doftljus jul. Skandinaviskt doftljus.

Härlig juldoft i burk av glas med björklock. Doftljuset är svagt kryddat med kanel, ingefära och nejlika. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction). Finns även som doftpinnar här (reklamlänk från Tiddly).

5. Rimfrost, Torplyktan

Romfrost doftljus till jul. Torplyktan.

Ett doftljus vars doft inspirerats av stilla, vita vinterlandskap och knarrande snö under fötterna. Ljuset är gjort av sojavax och burken är av återvunnet glas. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

6. Flamma, Skandinavisk

Flamma doftljus jul 2019

Stilrent ljus i glasbehållare med en rökig doft som påminner om en brasa. Ljuset finns i två storlekar, varav det mindre har en brinntid på 16 timmar och det större har en brinntid på 50 timmar. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

7. Juldoftljus, Ferm Living

Ferm living doftljus jul 2019

Doftljus som även fungerar som en julkalender när man kryssar för de 24 dagarna ner till jul. Ljuset doftar kanel och finns även i vitt och rödbrunt utförande. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

8. Christmas Eve doftljus, Yankee Candle

Yankee candle doftljus med doft av jul

Traditionellt doftljus från amerikanska Yankee Candle med en juldoft av sockrade plommon och kanderade frukter. Ljuset har en lång brinntid på mellan 65 och 90 timmar. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

9. Crushed Candy Cane, Voluspa

voluspa doftljus till jul 2019 med doft av polkagris.

Ljuset för dig som älskar doften av julgodis! Det här ljuset sprider en doft av pepparmint och nybakade kakor och har en fin förpackning i juligt rosa och rött. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

10. Midvinter, Torplyktan

Midvinter doftljus från Torplyktan

Det här doftljuset ska ha en doft som påminner om snötäckta granar och den värmande brasan i stugan. Doftljuset är gjort av sojavax och behållaren av återvunnet glas. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

11. Nordic Pine doftljus, Meraki

Meraki doftljus till julen med doft av gran.

Doftljus som sätter julstämningen i hemmet, både med sin doft och sin fina mörkröda behållare. Ljuset har en brinntid på 35 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

12. Firewood fig, H&M Home

HM Home doftljus till jul

Klassiskt, julrött doftljus i vacker glasbehållare från H&M Home. Ljuset har en brinntid på cirka 30 timmar. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

13. Doftljus, Lagerhaus

Doftljus jul Lagerhaus

Litet doftljus med texten ”All I want for christmas is u” och doft av bär. Ljuset har en brinntid på 45 timmar. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

14. Doftljus Cinnamon Chai, WoodWick

Woodwick doftljus jul 2019

Rött ljus i glasburk med doft av kryddig kanel och rogivande vanilj. Doftljuset har en brinntid på hela 180 timmar och är tillverkat av sojavax. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tiddly)

15. Doftljus No 1 Black Wood, Quod

Quod doftljus jul 2019

Elegant doftljus tillverkat av sojavax med en brinntid på upp till 80 timmar. Det här ljuset, som är producerat i Sverige, har en doft av rökigt cederträ, kryddnejlika, vanilj, ros och jasmin. Finns att köpa här.

16. Set med doftljus, Skandinavisk

Set med skandinavisk doft ljus till jul 2019

Set med fyra små ljus med olika dofter av jul – Flamma, Skog, Hygge och Jul. Doftljusen består av vegetabiliskt vax och har en brinntid på 16 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Foto högst upp: Quod, Unsplash

Mer inspirerande innehåll från allas.se: