Artikeln innehåller reklamlänkar

Mysigt i jul – finaste dekorationerna just nu

Adventsstjärna och LED-ljus.
Med julpyntet kommer ju den där härliga julkänslan! Kanske är det dags att uppdatera dekorationerna hemma eller köpa något nytt bara för att det är så kul att pynta? Här är våra favoriter julen 2021!

Vilken sorts julpynt man tycker om är ju högst personligt. Vissa uppskattar en traditionellt röd och grön jul med mängder av tomtar medan andra föredrar en mer avskalad och sparsmakad julinredning.

Oavsett vad du gillar så tipsar vi om finaste dekorationerna julen 2021!

Fina juldekorationer

Röd pappstjärna

Denna vackra adventsstjärna passar perfekt att hängas upp i fönstret för att sprida ett dekorativt ljussken i vintermörkret. Finns även i andra färger.

Läs mer och köp pappstjärnan här

Blockljus LED

Ett set om fyra blockljus i äkta vax, som gör ljusen väldigt verklighetstrogna. Ljusen ger ett varmt, härligt sken från en låga som är i ständig, fridfull rörelse.

Läs mer och köp ljusen här (länk till Smarta saker)

Söt dekorationstomte

Tomtar är ett säkert kort under julen och skapar julstämning i hela ditt hem, stora som små. Dekorera med denna söta textiltomte med mössan neddragen.

Läs mer och köp tomten här (länk till Åhléns)

LED-stjärna

En snygg och modern stjärna av metalltråd och med LED-ljus. Lika dekortiv hängd i ett fönster som ställd på en byrå eller i en fönsterkarm.

Läs mer och köp stjärnan här

Ljusstake Selma

Träljusstake med 5 ljuskällor, lätt att placera då den är liten i storleken. Skapar en härlig julstämning både i fönster och inne i rummet på en hylla eller skänk.

Läs mer och köp ljusstaken här (länk till Awin.com)

Doftljus i glasburk

Doftljus med en magisk juldoft, sofistikerad med en topp av mandarin, bergamott och eukalyptus samt inslag av cederträ. Även en uppskattad present.

Läs mer och köp doftljuset här (länk till Åhléns)

Julgransmatta med belysning

Enkel och snygg LED-belyst julgransmatta i gammelgrå färg – perfekt till det rustika hemmet.

Läs mer och köp julgransmattan här (länk till Partykungen)

Kostgjord amaryllis

Vacker och verklighetstrogen amaryllis. Konstväxten håller sig fin i många år framöver och du behöver aldrig oroa dig för att den vissnar.

Läs mer och köp blomman här (länk till Åhléns)

Ljuslykta snöboll

Liten dekorativ ljuslykta i glas från Kosta Boda som ger ett mysigt sken tack vare sitt spräckliga mönster. Fin att ha ensam eller tillsammans med andra lyktor.

Läs mer och köp lyktan här (länk till Åhléns)

Rund ljusstake

Ljusstake av järn med fyra ljushållare för stearinljus. De fyra ljushållarna har ett rundat fat, vackert som det är eller dekorerat med till exempel små rund stenar.

Läs mer och köp ljusstaken här (länk till Awin.com)

Ljusstakar Woody

2-pack ljusstakar i polyresin, den ena i ljus träfinish och den andra i mökare. Ljusstakarna är stilrent formade och de är klassiska, ett julpynt du kommer att ha glädje av i många år.

Läs mer och köp ljusstakarna här (länk till Awin.com)

Se också: Bästa julklapparna för varje stjärntecken

2:17

Efter reklamen: Bästa julklapparna för varje stjärntecken

(2:17)

Slå på ljud