Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

5 briljanta köksprylar du inte visste att du behövde

02 jan, 2019 
Johanna Svan
Smarta köksuppfinningar är bland det bästa vi vet! Det sparar tid och gör matlagningen enklare, snabbare och roligare. Här är fem favoriter i butik just nu!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vem hade kunnat leva utan sin potatisskalare, mikrovågsugn eller skärbräda? Det är först när vi tappar bort de små sakerna som vi tar för självklara som vi inser hur krångliga vardagliga uppgifter blir utan dem.

Samma sak är det med dessa smarta prylar som vi har hittat – när du väl fått in dem i ditt kök kommer du att undra hur du klarade dig utan dem! Här är våra fem favoriter.

Se också: Så gör du hemgjord hasselnötskräm

Så gör du hemgjord hasselnötskräm - med Fredriks fikaBrand logo
Så gör du hemgjord hasselnötskräm - med Fredriks fika

5 favoritprylar i köket

1. Vispstänkskydd

Smart stänkskydd som ser till att smet, sås, grädde och andra lättflytande produkter håller sig i skålen istället för att stänka ner över diskbänken.

Annons

Läs mer och köp stänkskyddet här (reklamlänk)

Vispstänkskydd.

2. Vitlökshackare

Med den här smarta lilla vitlökshackaren kan du snabbt hacka flera vitlöksklyftor samtidigt. Lägg i några klyftor, vrid på locket och efter bara några sekunder har klyftorna blivit finhackade.

Läs mer och köp hackaren här (reklamlänk)

Vitlökshackare.

3. Doseringstratt

Svensktillverkade portionstratten är ett smart och lättanvänt verktyg som gör det enkelt att dosera smet och såser. Den lilla mynningen gör det lätt att träffa små bak- och knäckformar och det blir inget spill mellan formarna.

Annons

Läs mer och köp doseringstratten här (reklamlänk)

4. Keramisk multistekpanna

Försöker du dra ner på fettet när du lagar mat? Här är den enklaste lösningen! Den keramiska non-stick multistekpannan kräver inget fett för ett lyckat resultat!

Läs mer och köp pannan här (reklamlänk)

5. Lök- och örthackare

Slipp tårar när du hackar lök! Med smdenidiga lök- och örthackaren hackar du både lök, örter, tomater, champinjoner och mycket annat utan problem. Uppsamlingsskålen och locket gör att inga ångor från löken når dina ögon.

Annons

Läs mer och köp hackaren här (reklamlänk)

Ört- och lökhackare.
Annons