Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Här kan du köpa adventskalender med bubbel

24 sep, 2019 
Redaktionen
Alla flaskor som ryms i dubbeladventskalendern från First 4 hampers
Satsa på en extra lyxigt bubblig advent i år med den här glittriga kalendern med 24 miniflaskor bubbel. Du kommer att kunna sippa prosecco, cava och rosé ända fram till jul.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Julen närmar sig. Det är mörkt ute och överallt glittrar tända ljus och ljusslingor. Och varje dag får man öppna en ny lucka i sin adventskalender. Där bakom väntar en liten, liten bit torr choklad…

Nej! Så kan vi inte ha det! I år är det bubblets år! För vad kan väl vara bättre än att fira in julen med ett glas bubbligt – varje dag? Inget är så klart bättre än det.

Så också: Så gör du julens festligaste drink - glöggtini

Så gör du julens festligaste drink – GlöggtiniBrand logo
Så gör du julens festligaste drink – Glöggtini

Adventskalender med prosecco, rosé och cava

Det här går att lösa med en riktigt lyxig adventskalender. Sedan är det ju upp till dig om du vill lyfta din frukost till nya nivåer eller spara dig till kvällen. Bakom varje lucka i denna ljuvliga kalender döljer sig nämligen en miniflaska bubbligt vin som rymmer 200 milliliter. Det är inte bara prosecco, utan också cava, pinot noir och rosé från flera olika länder. Och det ryktas om att lucka 24 gömmer något lite extra festligt. Vi säger förstås inget men…champagne.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Kanske hittar du någon ny favorit?

Annons

Bubbelkalender från First 4 hampers

Den bubbliga kalendern kommer från First 4 hampers och kan klickas hem från Amazon. Priset ligger på omkring 1 200 kronor plus frakt, vilket är rätt rimligt med tanke på innehållet i kalendern.

Om du inte ska till England inom kort finns det vinkalendrar på tyska Amazon som faktiskt går att klicka hem till Sverige. Ta en kik på Amazon.de (ja, det går att byta språk till engelska).

Adventskalender med prosecco.
Så här ser kalendern ut när man ännu inte har öppnat någon lucka.
Adventskalender med prosecco
Hela den bubbliga härligheten.

Adventskalendrar för vuxna

De senaste åren har utbudet av adventskalendrar för vuxna ökat betydligt. Nu kan du som har kommit förbi de billiga chokladkalendrarna i mataffärerna köpa lyxigare former av godiskalendrar med choklad av hög kvalitet eller lakrits. Det går också att hitta adventskalendrar för par med erotiska och romantiska prylar och utmaningar eller bara en sexkalender med leksaker till dig själv.

En egen avdelning vuxenkalendrar är just vin- och spritkalendrar. Det här har blivit allt större, framför allt utomlands, och tack vare näthandeln har vi möjlighet att klicka hem dem till den svenska mörka decemberkylan. Bara på Amazon hittar du massor av olika vin-, öl-, gin- och whiskykalendrar. Något för alla smaker helt enkelt.

Av Anna-Lena Pettersson/Baaam.se

Foto: First 4 hampers

Annons