Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaResorTrädgårdHusmorstipsLoppisCampingAllsång på skansenBoktips

Köpa stora påskägg online – här hittar du dem

18 feb, 2022 
Linus Kandefelt
Här kan du köpa stora påskägg online.
Att köpa lösviktsgodis online blir allt vanligare. Och lagom till påsken 2022 kan det vara dags att slå till på stora påskägg. De fungerar alldeles utmärkt både till företag och rejält godissugna. Vill du passa på att köpa påskgodis på nätet har vi samlat flera återförsäljare – och många av dem säljer stora påskägg online.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Alternativen är många när du ska köpa stora påskägg online, och oavsett om du vill köpa godis online med fri frakt eller hemkörning finns det en mängd möjligheter. Vi har listat några sätt att köpa stora påskägg online men det finns förstås ännu fler.

Påskägg att fylla med godis

Vi tipsar om fina påskägg att fylla med godis och andra härliga dekorationer.

Påskägg i guld

Fint påskägg i guldmetallic att fylla med överraskningar. Klicka här för att komma till påskägget. (reklamlänk)

Påskägg i guld.
Klicka på bilden för att komma direkt till påskägget.

Påskägg att dekorera och måla själv

Påskägg i papper som du kan måla och dekorera alldeles själv! Kommer i 2-pack. Här kan du köpa påskäggen. (reklamlänk)

Påskägg att dekorera själv.
Klicka på bilden för att komma direkt till påskäggen.

Påskägg dekorationer

Små, söta harar att dekorera med eller lägga i påskägget. Här kan du köpa hararna. (reklamlänk)

Små påskharar som dekoration.
Klicka på bilden för att komma direkt till hararna.

Påskägg pysselkit

Gör fina små påskägg att hänga i påskriset! I det här pysselkitet får du med allt du behöver. Läs mer och klicka hem pysselkitet här. (reklamlänk)

Påskägg att göra själv.
Klicka på bilden för att komma direkt till pysselkitet.

Påskpynt 2022 – Stora påskägg online: här kan du köpa påskgodis online:

Kandy’z

Kandy’z säljer godis till företag i hela Sverige. Lagom till påsk kan du beställa påskägg och påskkorgar i olika storlekar. Påskäggen finns från 0,3 kilo till stora påskägg på 5 kilo. Påskkorgarna kan beställas mellan 1 och 15 kilo. Direkt på företagets hemsida finns också innehållsförteckning för påskäggen och påskkorgen.

Annons

På Kandy’z uppmanar företaget den som vill beställa ett påskägg eller en påskkorg att vara ute i god tid.

Frakt: Ingen uppgift.

Leveranstid: Enligt överenskommelse!

Krokodilprofil

Krokodilprofil levererar påskgodis till kontor eller som gåva till anställda. I sortimentet för påskgodis finns påskägg både med inslaget godis och lösviktsgodis och påskkorg. Det finns även påskboxar, men då måste du beställa minst 100 stycken.

Krokodilprofil säljer även ekologiska pralinägg.

Frakt: Om du beställer för under 1500 kronor tillkommer en kostnad på 300 kronor.

Leveranstid: 1-3 veckor, eller enligt överenskommelse!

Godisportalen

Godisportalen levererar påskgodis till företag. Här finns stora godisägg, mindre godisägg, påsklåda, påsksäck, platta påskägg rakt ner i brevlådan, påskkorgar, guldägg och även påskkorg med små ägg.

Godisportalen rekommenderar att påskgodiset beställs med god framförhållning – minst ett par dagar innan det ska levereras.

Frakt: Om påskgodiset ska levereras till ett företag sker leveransen direkt till företaget. Om det i stället skickas till en privatperson levereras det till något av DHL:s 1300 utlämningsställen.

Annons

Leveranstid: Enligt överenskommelse! Kunden kan själv bestämma när påskgåvan ska skickas.

Eriksson Reklam

Erikssonreklam.se erbjuder påskgodis online. Här finns både traditionella påskägg, påskägg i guld, receptionsägg och påskkorg med påskägg. De minsta påskäggen väger 400 gram och de stora påskäggen väger 5 kilo.

Företaget säljer även olika typer av påskkorgar. Bland korgarna finns bland annat påskkorg med lyxblandning, påskkorg med kvalitetsblandning och påskkorg exklusiv. De allra största korgarna väger 9 kilo.

Frakt: Paket till hemadresser får hämtas ut. Företag kan få sin leverans direkt till företaget.

Leveranstid: Ingen uppgift.

Godisgrossisten

Här kan du beställa allt från påskägg i diverse utföranden till godis i konservburk och en hel trälåda med snask. Deras utbud av påskgodis som går att beställa online ska enligt egen utsago vara ”Sveriges kanske godaste påskgodis till företag”. Bonus: De erbjuder sig att skicka kostnadsfria smakprover till potentiella kunder.

Annons

Frakt: Ingen uppgift.

Leveranstid: Enligt överenskommelse.

Happy candy

Happy Candy levererar påskgodis både till privatpersoner och företag. Företaget säljer Påskkub – välfyllt med godis i hög kvalité.

Påskkuben kan skickas till hela Sverige och Happy Candy kan även hjälpa till med specialbeställningar.

Happy Candy säljer även amerikanskt godis och lösviktsgodis online. I lösviktssortimentet uppger Happy Candy att det finns 430 sorter som går att beställa per 100 gram. På hemsidan finns innehållsförteckning för lösviktsgodiset. Happy Candy har sockerfritt godis online.

Frakt: 49 kronor inom Sverige. Frakt för företagspaket är 99 kronor.

Leveranstid: Beställningen skickas normalt inom 3 till 5 arbetsdagar. Under vissa perioder, till exempel påsk och semestertider kan leveranstiden bli längre.

Tokige Ture

Tokige Ture levererar påskägg både till privatpersoner och företag. Allt påskgodis i påskäggen är inslaget och enligt företag kan ett påskägg innehålla upp till 60 olika sorters godis. De allra minsta påskäggen innehåller 400 gram påskgodis. Men det finns även stora påskägg som väger 5,5 kilo.

Annons

Frakt: 99 kronor. Fraktfritt för order över 6000 kronor.

Leveranstid: Normalt inom 2 till 5 dagar.

Gottelisa

Gottelisa levererar påskgodis både till privatpersoner och företag. De erbjuder påskägg i olika storlekar och påskkorgar. I sortimentet finns även dragéägg, skumma höns, jellyägg och chokladägg.

Hos Gottelisa kan du även beställa lyxiga chokladaskar med 4 till 36 praliner.

Frakt: 65 kronor om du hämtar paketet på utlämningsställe.

Leveranstid: Ingen uppgift.

Påskägg för privatpersoner:

Gotterian

På gotterian.se kan du köpa påskgodis online. Företaget har både påskägg och påskkorgar med kilovis med påskgodis. På gotterian.se går det även att köpa godis utan socker även om utbudet är begränsat.

Frakt: 49 kronor för privatpersoner och 369 kronor för ett företagspaket till dörren.

Leveranstid: Inom Sverige är leveranstiden 2 till 7 arbetsdagar. Godiset skickas till närmaste postombud eller som varubrev om volym och vikt tillåter. Leverans till dörr kan endast beställas av företag.

Annons

Gottebiten

Gottebiten har flera fysiska butiker och ett relativt stort utbud av påskgodis att handla online. Gottebitens utbud består av både lösviktsgodis som du köper i skopor á 100 gram, påsgodis och diverse onyttiga drycker (exempelvis läsk och energidryck).

Frakt: Fraktfritt vid köp över 400 kronor. Så länge du inte ska skicka utomlands är fraktkostnaden 49 kronor per paket som väger under 20 kilogram.

Leveranstid: 3 arbetsdagar vid ”normala förhållanden”.

Partykungen (reklamlänk)

Partykungen har gott om godis som passar både kring påsk (reklamlänk) och resten av året (reklamlänk). De har en hel del ovanliga underkategorier bland sitt godis, som till exempel ”godisspray”, ”japanskt godis”, ”retrogodis” och ”vuxengodis”. De erbjuder även vegangodis (reklamlänk).

Frakt: 0-199 kronor, beroende på leveranssätt och tidpunkt.

Leveranstid: 1-3 dagar (1 dag till postnummer söder om Sundsvall, 2-3 dagar norr om Sundsvall och på Gotland).

Klippkungen.se

Klippkungen skriver själva att de har tusentals varor i lager och de har onekligen ett ordentligt utbud varifrån man kan köpa godis online. Däremot innehåller deras sockerfria avdelning bara 9 olika godissorter. Även här hittar du en retro-sektion med godsaker som ”Hockeypulver”, ”Lakrisal” och ”Dunderklubbor”. Bonus: De har en underhållande flik där de listar sin ”Topp 20” (vad gör violfiskar där?).

Annons

Frakt: 0-20 kilogram – 49 kronor, 20+ kilogram – 98 kronor, 60+ kilogram – 349 kronor. Skickas med DHL.

Leveranstid: 1-5 dagar.

Stora påskägg online – här kan du köpa dem.

Passa på när du handlar mat online:

Matsmart.se

Matsmarts godisutbud går inte riktigt att jämföra med specialbutikerna på nätet. Men å andra sidan är det inte deras affärsidé heller. En av nackdelarna med deras godissektion är att en stor del av produkterna är tuggummi (kanske inte så nyttigt, men ”godis” känns som en skev beskrivning). Är du bara ute efter godis som komplement till din mathandling på nätet så räcker det säkert gott och väl.

Frakt: 49 kronor / 20 kilogram om du vill hämta ut hos ditt serviceställe. För hemleverans finns olika alternativ mellan 79-99 kronor / 20 kilogram.

Annons

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Mathem.se

Mathem är inte heller en dedikerad godisbutik, men deras godisutbud online är ändå relativt stort. Om du besöker Mathem.se i syfte att göra din veckovisa mathandling och tänkte passa på att köpa lite extra påskgodis online så fyller de säkerligen den funktionen. Vad vi kunnat se saknas det dock tomma påskägg, så ska du fylla på själv får du lösa det annorstädes.

Frakt: Gratis, levererar dock bara till större städer än så länge.

Leveranstid: Om du beställer innan klockan 13 kan du få leveransen redan samma kväll, förutsatt att de levererar till ditt postnummer.

Mat.se

På Mat.se är det mesta godiset i påsar – lösgodisutbudet är obefintligt. Dock har de en del godis som är fritt från både gluten och laktos. Om du inte är ute efter några revolutionerande godissorter så ska du nog kunna fylla ditt lystmäte här också – trots att även Mat.se fokuserar på just mat.

Frakt: Handlar du över 750 kronor är det fri leverans för privatpersoner – annars kostar det 99 kronor för leverans dagen efter. Läs mer här.

Annons

Leveranstid: På helgfria vardagar kan du få leverans samma dag mellan 16 och 22, förutsatt att du lägger beställningen innan klockan 13. För mer specifika instruktioner kan du läsa här.

Ica

Även Ica säljer godis online även om de inte har några särskilda påskgodis. Den som är sugen på marsipanägg, mjölkchokladägg eller kanske dragéägg kan ändå hitta vad de letar efter här. Det finns också olika godisblandningar och sockerfritt godis.

Frakt: Priset för hemleverans varierar! Dels beroende på tid på dygnet, dels leveransintervaller och dels vilken del av landet du bor i. Den som kan ta emot sin leverans under ett tiotimmarsintervall kan få betala mindre för hemleverans än den som väljer ett spann på tre timmar.

Leveranstid: Antingen väljer du att hämta varorna i butik, eller så kan du välja hemleverans.

Ingen av återförsäljarna som nämns i artikeln har varit delaktiga i publiceringen av denna artikel på något sätt. Vi har gjort ett redaktionellt urval och utgått från informationen som finns på respektive återförsäljares hemsida.
Referenser till utbudet hos återförsäljarna åsyftar de produkter som fanns i återförsäljarens sortiment då artikeln skrevs och kan med all säkerhet förändras över tid.

Se också: Så färgar du ägg med råvaror från kylen

Så färgar du ägg – med råvaror från kylenBrand logo
Så färgar du ägg – med råvaror från kylen
Annons