Så får du perfekt halloumi – utan att behöva köpa några extra ingredienser

Halloumi är en favorit hos många, särskilt under sommaren, att slänga på grillen eller steka och lägga i en sallad.
Det finns dock en del som tycker att osten inte har en sån trevlig konsistens, att den smakar som gummi. Då borde du ge den en ny chans genom att prova den här tricket!
Det är hemligheten
Det är Instagramkontot 40 plus not giving up get som delar med sig av knepet. Hon säger att det är världens enklaste, som kommer få din halloumi saftig och god. Och vi lovar, det är väldigt enkelt, och du behöver inte köpa en enda till ingrediens.
Det enda du behöver göra är att koka vatten, i en vattenkokare eller kastrull. Skiva din halloumi som vanligt i bitar, lägg dem i en värmetålig skål och häll sedan det över kokande vattnet på osten.
Låt osten ligga i det kokheta vattnen i 20 minuter. När den "marinerats" klart häller du bort vattnet och steker sedan halloumin i en torr och het panna.
"Det gör all skillnad"
Svårare än så behöver det inte vara! Tipset har fått tusentals gillamarkeringar på Instagram många hyllningar i kommentarsfältet.
"Jag gör det här alltid nu tack vare dig", skriver en följare. "Jag har provat det här knepet, och det är väldigt bra", skriver en annan. "Det gör all skillnad, kommer aldrig gå tillbaka till hur jag tillagade den innan", skriver en tredje.
Halloumibitarna kan också användas som tilltugg tillsammans en god dippsås, eller varför inte till en smarrig halloumiburgare. Det finns oändligt många rätter att använda den populära osten till.
Vi på Allas kommer definitivt att prova det här knepet. För vem vill inte ha en saftig halloumi? Här ser du hela videoklippet: