Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

David Lindgrens kärleksbombning i Melodifestivalen

11 mar, 2017 
Minna Wallén-Widung
Det blev extra kärleksfullt i finalen av Melodifestivalen då programledaren David Lindgren passade på att kärleksbomba alla artister och publiken med ett medley!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

David Lindgren har gjort en grej av att skoja till det i greenroom i alla deltävlingarna av Melodifestivalen. Finalen blev naturligtvis inget undantag och kvällen till ära valde han att fullkomligt kärleksbomba publiken och, framför allt, alla de tävlande artisterna. För att visa sin uppskattning ville David ge dem alla ”den största gåvan man kan få – nämligen min röst”.

David Lindgren sjunger
Foto: SVT

David Lindgrens kärleksmedley

I ett kärleksmedley komponerat av några av de största kärlekssångerna genom tiderna, spred han sitt kärleksbudskap i greenroom efter att alla artisterna uppträtt.

Annons

Vi fick höra honom sjunga till exempel Can you feel the love tonight,  I will always love you, som blev känd genom Whitney Houston, Show me love med Robyn och Backstreet Boys As long as you love me. Bland annat Wiktoria och FO&O fick ta del av Davids kärlek.

David Lindgren och Wiktoria Johansson.
Foto: SVT

Innan han drog i gång kärleksbombandet, hade han en hälsning till Robin Bengtsson. ”Robin, har du saknat mig” undrade David med en tydlig passning till senaste gången de två möttes i greenroom – och David Lindgren utdelade en stor blöt puss (med tunga!) på Robins kind.

Annons
Foto: SVT

Läs också:

David Lindgren efter kollapsen: Oron kommer alltid att finnas kvar

David Lindgrens kalsongkupp i Melodifestivalen

Quiz! Vad kan du om Melodifestivalen?

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons