Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Edward Blom: "Andra chansen vore fruktansvärt"

03 feb, 2018 
Redaktionen
Edward Blom gör debut i Melodifestivalen. Men han går hellre inte vidare alls än att tävla i andra chansen...
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Lördagen den 3 februari går startskottet för Melodifestivalen 2018 och i den första deltävlingen i Karlstad ser vi flera tävlande som inte deltagit tidigare. Debutanter i årets startfält är Sigrid Bernson, 29, Heidi Musum, 24, som går under artistnamnet Kamferdrops, John Lundvik, 35, Renaida Braun, 20, och Edward Blom, 47.

Alla är lika peppade på vad Melodifestivalen har att erbjuda – med finalen i Stockholm i sikte.

Hellre inte vidare alls

Men en av deltagarna, Edward Blom, är mindre peppad på att ta sig vidare till Melodifestivalens andra chansen. Edward går hellre inte vidare alls än att tvingas tävla i andra chansen.

– Andra chansen vore fruktansvärt. Då blir det ytterligare en hel arbetsvecka som går förlorad och frun ska behöva klara av att ta hand om två barn ensam och fixa barnvakter från alla håll och kanter. Men finalen, ja då kan det vara värt den insatsen, säger han till Hänt.

Men att ta sig vidare från Karlstad är inte det viktigaste för honom. Han lägger mer fokus vid att det ska bli ett bra nummer på scen och att han har kul.

– Det är inte så viktigt, det ska vara trevligt och roligt. Det kvittar egentligen om man vinner eller inte. För mig är det helt ointressant om jag vinner eller inte, så länge jag klarar av att sjunga allting, fortsätter han.

Läs också:

Edward Blom bröt reglerna under Melodifestivalen

Edward Blom fick inte adoptera: Vägde för mycket

Av Saga Pettersson
Artikeln publicerades först på Hänt.se

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons