Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Edward Blom bröt reglerna under Melodifestivalen

05 feb, 2018 
Redaktionen
I helgen gick årets första deltävling av Melodifestivalen 2018 av stapeln i Karlstad. En till synes efterlängtad familjetillställning där John Lunvik och Benjamin Ingrosso röstades direkt till final.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Edward Blom hamnade på femte plats med Livet på en pinne i deltävling 1 i Melodifestivalen.

Han må ha snavat på målsnöret  tävlingen, men på sin Instagram avslöjar matkritikern att han under sin korta tid i tävlingen ändå lyckades kuppa mot SVT.

”Mycket nöjd med min & Gunillas mellokupp. Man får inte ta in alkohol på arenan & i Green Room där man sitter under röstning får man bara vatten – kranvatten!!!”, skriver Edward Blom på sin Instagram.

Edward Blom hade alkohol i greenroom

Under direktsändningen kunde tittarna se hur Edward Blom och låtskrivarna i green room är försedda med champagneglas som vid en första anblick ser ut att innehålla tvättäkta bubbel. Det ska ha varit Edwards hustru Gunilla Kinn Blom som ska ha lyckats med konststycket att få in alkohol till sin make.

”Gunilla köpte champagne & -glas i Karlstad smugglade in och lyckades smussla över till mig under förevändning att hon gav mig en kram. Så här sitter jag, Kent och Thomas och skålar i Bollinger. (Flaskan dock väl gömd i min ficka)”, avslöjar Edward.

Annons

Den nyblivna schlagerartistens följare är delade efter att de fått reda på sanningen. En hel del skrattar gott och tycker att skumpa var det minsta de var värda.

”Trodde regler var till att följas men det gäller tydligen inte alla”, skriver en person. ”Alkoholromantik känns ju inte 2018”, tycker en annan. ”Usch. Så dumt och oförskämt”, skriver en annan.

En annan schlagerveteran hävdar dock att Edwards ord om att de bara får kranvatten inte stämmer: ”Nu hittar du på. Man får alltid vitt vin om man ber snällt”, skriver nämligen Patrik Isaksson.

Läs också:

Edward Blom fick inte adoptera: Vägde för mycket

Här är alla artister i Melodifestivalen 2019

Av Malin Ljung/hant.se
Foto: Stella, IBL

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons