Hasse Anderssons nya kupp i Melodifestivalen

Vi minns Hasse Andersson läderchock i första deltävlingen. Nu har "Kvinnaböske" gjort en ny kupp och blir vikarie för Clara Henrys mello-vlogg.

Genom hela Melodifestivalen har Hasse ”Kvinnaböske” Andersson valt att bjuda på helt nya sidor av sig själv. I den första deltävlingen bjöd en läderställsklädd programledaren på Hound from hell tillsammans med bandet Mustasch.

Deltävling fem är inget undantag.

Och fram till Andra chansen har vi fått följa Clara Henrys vlogg i varje deltävlingen. Men i Linköping får Hasse ”Kvinnaböske” Andersson ta över Clara Henrys uppdrag och blir videobloggsvikarie.

Programledare melodifestivalen

Foto: Mattz Birath

Zlatans svanktatuering

I den förinspelade pausunderhållningen får Hasse Andersson sällskap av en annan känd skåning – ingen mindre än  Zlatan Ibrahimovic. Hasse lyckas dock bara filma duons fötter.

– Zlatan! Jag visste inte att du var ett mellofan, säger Hasse.

– Absolut. Jag har tatuerat in ”Kvinnaböske forever” i svanken, svarar ”Zlatan”.

Zlatan

Foto: IBL

Och även om det denna gång inte är den riktige Zlatan Ibrahimovic som gästar programmet är superstjärnan inte helt främmande för tävlingen, skriver SVT.

När Eurovision Song Contest gästade Malmö 2013 var det nämligen fotbollsstjärnan som välkomnade Europa i ett kort förinspelat inslag.

Läs också:

Så här har du aldrig sett Hasse Andersson tidigare!

Hasse Andersson fyller 70: ”Kommer hålla på så länge jag orkar”

Hasse Andersson opererades kort innan Melodifestivalen