Lästips: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Jon Henrik Fjällgren: "Min mamma syr mina kläder"

25 feb, 2017 
https://image.allas.se/image-102471?imageId=102471&width=1320&height=689
Redaktionen
Inga dyra designers eller fräsiga varumärken. När Jon Henrik Fjällgren tävlar i Melodifestivalen är det mamma Ulla som sytt kläderna. "Hon är min scenfixare", säger han.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Jon Henrik Fjällgren tävlar tillsammans med Aninia i Melodifestivalens fjärde deltävling i Skellefteå.

Men när artisten ställer sig på scen är det inga dyra designerplaggfrån någon avlägsen klädproducent som gäller. Kläderna är i stället betydligt mer närproducerade.

– Jag kommer att ha på mig någonting som mamma har sytt. Hon är min scenfixare eller outfitdesigner eller vad man ska säga. Hon syr allting till mig, säger Jon Henrik Fjällgren.

”Gillar att designa”

Kommer du med idéerna eller gör mamma allting?

– Nej, mamma gör allt. Hon kommer med idéerna till mig och säger att ”det här skulle vara snyggt”. Hon gillar att designa och hitta på nya saker, säger Jon Henrik och fortsätter med ett litet leende:

– Så jag tror inte att någon annan kommer att ha något liknande på sig.

Men Jon Henrik Fjällgren kommer inte att vara den enda med speciella kläder på sig i arenan. Hela jojkarens familj kommer nämligen att vara på plats för att stötta honom till final.

Annons

– Min familj och mina vänner kommer att vara här, så det blir en hel hög med samedräkter i publiken. Det känns alltid skönt att se ens folk sittandes här, säger han.

Läs också:

Finalister och startordning Melodifestivalen 2019

10 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgrens flickvän: ”Stort hjärta”

Av Linda-Marie Nilsson, Hänt

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons