Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Jon Henrik Fjällgren ställer in alla intervjuer

07 mar, 2017 
Helena Sjögren
På lördag är det final i Melodifestivalen 2017. Nu väljer finalisten Jon Henrik Fjällgren att ställa in alla intervjuer på grund av sitt post-traumatiskt stressyndrom, skriver Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Jon Henrik Fjällgren och Aninia gick direkt till finalen med En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh) under deltävlingen i Skellefteå.

Men inför finalen väljer nu artisten att ställa in alla intervjuer. Det meddelade Jon Henrik Fjällgrens presskontakt under måndagen, enligt Expressen.

Presskontakten meddelade att artisten enbart kommer att finnas med på de traditionella presskonferenserna och att alla andra intervjuer ställs in. Anledningen är att Jon Henrik Fjällgren behöver ta det lugnt inför finalen.

Den pressansvariga säger att artisten mår bra, men att han inte klarar av att göra några intervjuer på grund av sitt posttraumatiska stressyndrom.

Mår bra efter omständigheterna

Jon Henrik Fjällgren har tidigare varit öppen med att han nyligen fick diagnosen posttraumatiskt stressyndrom, PTSD. I samband med en nära väns bortgång hamnade i en ny djup svacka, berättade han på Instagram inför deltävlingen i Skellefteå.

Annons

Efter den säkrade finalplatsen var artisten uppenbart tagen. För Expressen berättade han också hur han efter framträdandet bröt ihop på hotellrummet.

– Mina tårar som har runnit i kväll och som även rinner nu är av lycka och av sorg. Jag tänker på mina vänner som inte fick se mig lyckas, sa han då.

Läs också:

Finalister och startordning Melodifestivalen 2019

Jon Henrik Fjällgren om flickvännen Maret Nystad

Jon Henrik Fjällgren om nervositeten: ”Inget jag kan kontrollera”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons