Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Kikkis Mello-beslut: "Tar med något av barnen"

01 dec, 2017 
AvHelena Sjögren
Kikki Danielsson är mer aktuell än på länge. I vår tävlar hon med låten Osby Tennessee i Melodifestivalen och hoppas att familjen finns på plats och stöttar. "Jag tar med något av barnen", säger artisten till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I höst har vi sett Kikki Danielsson i Så mycket bättre, lagom till jul sänder SVT dokumentären ”Kikki Danielsson – ett porträtt” och i vår är hon aktuell i Melodifestivalen.

Kikki Danielsson.
Kikki Danielsson. Foto: IBL Bildbyrå

Kikki Danielsson har nio tävlingar i bagaget, men hennes medverkan 2018 blir den första på elva år. Den här gången blir det country på svenska med Osby Tennessee.

– Det är min biografi på tre minuter. Jag tycker om att vara personlig, jag tycker jag har råd med det. Jag är så pass livserfaren så att jag kan vara det. Alla har vi en story, och jag berättar min, säger Kikki Danielsson till Expressen.

Annons

Kikki tävlar i Karlstad

När Kikki Danielsson skulle presenteras under Melodifestivalens presskonferens blev det under viss dramatik. Efter att ha trillat mötte hon den samlade pressen i rullstol. Senare visade det sig att foten var bruten, skriver Expressen.

Kikki Danielsson i rullstol.
Kikki Danielsson kom till presskonferensen i rullstol. Foto: IBL Bildbyrå

Med största sannolikhet har foten läkt i god tid till tävlingen i Karlstad den 3 februari.

Samtidigt påpekar Kikki Danielsson att hon kommer att ta hjälp för att orka sig genom Mellocirkusen. Vännen och låtskrivaren Sören ”Sulo” Karlsson kommer att vara ett viktigt stöd på plats och förhoppningsvis också något av barnen, säger hon.

– Det ska nog gå med hjälp, jag tar med något av barnen, säger Kikki Danielsson.

Läs också:

Kikki Danielsson om barnbarnet: Ger mig kraft att leva

Kikki Danielsson skadad inför Melodifestivalen 2018

Kikkis känslosamma hyllning till barnen: ”Inte alltid varit stolta”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons