Robin Bengtsson har friat till kärleken Jennie

Robin bengtsson med flickvän
Grattis Robin Bengtsson och Jennie Salte! Nu har melodifestivalvinnaren friat till kärleken.

För ett par veckor sedan stod Robin Bengtsson, 26, som segrare av Melodifestivalen 2017 med bidraget I can’t go on.  Men schlagervinsten kanske inte är den allra största vinsten i Robins liv just nu. Nu har han nämligen friat till flickvännen Jennie Saltesom också är den som avslöjar kärleksbeskedet på sin Instagram.

Han friade till mig i den blå lagunen igår och jag sa JAAAAAA!! Bästa resan någonsin. Jag älskar dig för alltid”, skriver Jennie på Instagram.

På bilden badar paret tillsammans i en varm källa på spat Blue Lagoon på Island, där de just nu befinner sig ihop. Jennie Salte visar också upp sin nya förlovningsring på bilden.

Vill skaffa barn

Robin Bengtsson har tidigare berättat för Hänt att han gärna vill gifta sig med Jennie och också skaffa barn med henne. Artisten har också 3-årige sonen William från ett tidigare förhållande.

– Jag vill absolut ha fler barn och jag vill absolut ha barn med Jennie. Det är ju lämpligt om vi ska gifta oss. Vi har pratat om det, men det blir nog lite längre fram i så fall. Det blir inte i år, sa Robin tidigare.

Av Linda-Marie Nilsson/Hänt

Läs också:

Robin Bengtsson: Chockad efter vinsten i Melodifestivalen

Robins finalplats kan ligga i Christer Björkmans händer