Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Rösta gratis i Melodifestivalen med ny app

04 feb, 2015 
Johanna Svan
Hjärtapp i mellon
Till Melodifestivalen 2015 lanseras en app där du inte bara kan rösta själv, utan även se hur kompisarna röstar och hur andra röstar i olika delar av Sverige.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Genom melodifestivalappen kan man rösta gratis, i realtid, under tiden varje låt spelas. Det går också att tippa resultatet, tävling för tävling, redan nu.

5 röster per bidrag

– Det här känns jättekul. Appen kommer att ge dig ännu mer Melodifestival och göra att du där och då ser hur du är med och påverkar det som händer direkt i tävlingen. Dessutom kan du tippa egna resultatlistor och dela med andra, se hur kompisarna tippade och hur andra har röstat i landet, säger Christel Tholse Willers, chef för Melodifestivalen 2015.

Man kan ge max 5 röster/bidrag. Antal röster som går iväg står i relation till intensiteten i tv-tittarens fingertryck på appens bultande hjärta. För att uppnå 5 röster krävs ett stort antal tryck på displayen. I direktsändningen i tv kommer man att kunna se hur det röstas med appen.

Annons

Ladda ner appen

För att kunna ladda ner Melodifestivalens app behövs en smartphone eller en surfplatta. Hos abonnenten dras en engångsavgift i form av en installationsavgift av appen motsvarande kostnaden av ett sms.

Appen finns tillgänglig för nedladdning i App Store, Google Play och Windows Phone Store från och med idag, onsdag 4 februari 2015.​

Läs också:

SVT gör om röstningen i Melodifestivalen 2019

Här är startordningen i Melodifestivalen 2019

De blir programledare för Melodifestivalen 2019

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons